Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
E moj Muminovicu yebo te Luzaic u glavu.Lik prodo utakmicu koju Atic nije mogao vratiti jos puca trice pored Karahodzica i Lazica.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Nemamo mi trenere ni rada kvalitetnog u omladinskim selekcijama od 50 igrača nemaš 5 igrača koji imaju dobar šut samo vi momci vježbajte dvokorake završit ćete u Bošnjaku.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Pisem ovdje ,dovoljno je toMuumii je napisao/la:ti si vjerovatno neki bas veliki strucnjak,gdje pises tekstove ? za koji veliki kosarkaski portal radis ? pravis procjene mozda igraca za NBA ? pa znas toliko puno vise o potencijalu atica i karahodzica...po pisanju vjerovatno avaz sportlumani je napisao/la:Jao,Jao koja bruka:)Atic i ozbiljna kosarka
![]()
-
ljubiteljsporta
- Kontakt:
E vala sada ako misle neki rezultat napraviti morat će muda otegnuti, ali ne protiv Rumunije i Bugarske, već protiv ozbiljnih ekipa. Ova Hrvatska nije toliko večeras bolja bila, koliko smo sami sebe koštali pobjede. I Muminoviću koga god budeš trenirao sljedeće sezone povedi i Lužajića sa sobom. I reci mu bićeš mi glavni play, ali nećeš igrati finiš utakmice.
A što se tiče potencijala, ok imaju ga, naravno ne može jedna utakmica pobrisati nečiji potencijal, pa ni Karahodžićev ili Atićev, ali isto tako ne igraju protiv NBA ekipa. Ako si zaista to što se priča, onda na ovom nivou trebaš to potvrđivati svaku utakmicu.
A što se tiče potencijala, ok imaju ga, naravno ne može jedna utakmica pobrisati nečiji potencijal, pa ni Karahodžićev ili Atićev, ali isto tako ne igraju protiv NBA ekipa. Ako si zaista to što se priča, onda na ovom nivou trebaš to potvrđivati svaku utakmicu.
Ovu ekipu bi bez problema predvodio Dzanan Musa.
Ko je ba ovaj pokemon na mjestu selektora?lumani je napisao/la:Ovu ekipu bi bez problema predvodio Dzanan Musa.
Mislim zbog poraza mi nije toliko krivo jer se ionako ide dalje iz grupe ali zbog samopouzdanja, zbog nacina kako je se izgubilo.. Da Bog sacuva..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Atic dok se ne sredi u glavi i dok ne skonta da iz godine u godinu ne postaje mladji nema od njega nista.
To sto ima statistike po omladinskim europskim prvenstvima moze da okaci macku o rep, kad igra seniorsku kosarku, jer je njegov trenutni kvalitet prosjecan i za nasu ligu.
To sto ima statistike po omladinskim europskim prvenstvima moze da okaci macku o rep, kad igra seniorsku kosarku, jer je njegov trenutni kvalitet prosjecan i za nasu ligu.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Loše odigrana završnica,imran usro sa tehničkom,atić preforsirao šuteve na kraju,puno se gubio na poziciji playa što jw trenerova greška,opet se vidi da ta "tica" u glavi može da ga uništi,međutim pozitivno je da je konačno imao m....a da preuzme odgovornost kad se lomi rezultat,nažalost ništa mu nije ušlo a imao je boljih rješenja,čini mi se da su i sudije bile malo naklonjene hrvatima,al šta je tu je,ako idemo na grčku to je kraj prvenstva za nas.Lazić odličan u ove dvije tekme,kao i ćurevac koji me prijatno iznenadio,sene najlošija karika,očigledno nije poznavao igrače koje je pozvao.
Nisi upravu,ovo je vrijeme kad treba najvise da treniraju,sazrijevaju za to sto ih ceka,kad im je dozvoljeno da grijese,ali vecerasnja utakmica nije mjerilo nicega,muminovic je nula od trenera,sto dokazuje drzanje luzajica 30 min u igri,pa na kraju ga zakuje za klupu,a citavu utakmicu ti "glavni" organizator,a ostala 3 pleya ni ne koristis... muminovic je izgubio utakmicu i niko drugi,pripremi ti akciju za atica,da dobije priliku za sut,proigraj ga,pa ce i pokazat sav svoj potencijal,a on kao organizator moze pomoci,ali glavni organizator nikad ne moze bitljubiteljsporta je napisao/la:E vala sada ako misle neki rezultat napraviti morat će muda otegnuti, ali ne protiv Rumunije i Bugarske, već protiv ozbiljnih ekipa. Ova Hrvatska nije toliko večeras bolja bila, koliko smo sami sebe koštali pobjede. I Muminoviću koga god budeš trenirao sljedeće sezone povedi i Lužajića sa sobom. I reci mu bićeš mi glavni play, ali nećeš igrati finiš utakmice.
-
ljubiteljsporta
- Kontakt:
Mi 99 % idemo na Grčku, tako da smo današnjim porazom izgubili šanse da igramo u polufinalu i samim tim nemamo skoro nikakve šanse za povratak u A diviziju. Ok, ne znači da smo pobjedili da bi sa V.Britanijom lako odigrali (pokazala je današanja utakmcia da mi dobijeno možemo prosuti), ali realno šanse za plasman u polufinale sada su nam na nivou nekog našeg kluba u fudbalskoj ligi da se plasira u grupnu fazu Lige prvaka
Hladno bi dao svaku utakmicu barem 20 poena, a i vise. Atic je nazadovao u svakom smislu. Potencijal postoji, vidjljiv je, ali dzaba kada se ne radi. Nekada je sut za 3 bio njegovo glavno oruzje, znao vezati po 2-3 trice u svega nekoliko napada, sada lopta izlazi kao luda. Tesko da je to od prevelikog treniranja. Sut inace, malo reci da je pokvario. Vodjenje lopte, nikada nije bilo zavidno, ali sada imam osjecaj da je jos losije. Nesiguran totalno, cesto mu lopta bjezi, vrlo rijetko ide licem u lice sa protivnikom, jedino preko blokova nekako prolazi. Ovo poena sto je dao je uglavnom zahvaljujuci strasnom prvom koraku iz samog prijema lopte i tu ga je stvarno tesko zaustaviti. Jako mlako, nezrelo, ocigledno je NETRENIRANJE. Moze on biti itekako dobar igrac, eksplozivnijeg od njega u svim uzrastima nemamo, ali dug je put uz nevjerovatno treniranje i odricanje. Do njega je.lumani je napisao/la:Ovu ekipu bi bez problema predvodio Dzanan Musa.
Ostalo se nema sta komentarisati. Osjecao sam da cemo ovo zijaniti, kad god nismo otisli dalje od onih +10, a mogli smo u vise navrata. Greska trenera, definitivno. Velika sramota, ali sta je-tu je. Ne treba se predavati, moze se ovdje sa svima igrati. Hrvati su se hladno mogli uzeti 10+, nikakva je ovo ekipa.
Mi moramo razbiti mit o nasim talentima. Vecina ih vec postavlja kao nosioce igre seniorske reprezentacije za par godina, a velika vecina njih je na dugom stapu i to jako klimavom.
Atic, Sulejmanovic, Karahodzic, Gegic itd. svi oni nisu odigrali zajedno 100 minuta ozbiljne seniorske kosarke. Jedino za Musu moze se reci da ide u pravom smjeru, pa hajmo reci i Campara mada je rano jos, ostali su svi upitnik veliki.
Potencijal itekako imaju, samo je problem sto su jako malo tog potencijala za sada pretvorili u kvalitet.
Atic, Sulejmanovic, Karahodzic, Gegic itd. svi oni nisu odigrali zajedno 100 minuta ozbiljne seniorske kosarke. Jedino za Musu moze se reci da ide u pravom smjeru, pa hajmo reci i Campara mada je rano jos, ostali su svi upitnik veliki.
Potencijal itekako imaju, samo je problem sto su jako malo tog potencijala za sada pretvorili u kvalitet.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Realno je tako. Najveci problem je taj sto nemamo naseg kluba koji se netjece u ABA ligi. Gledaj Srbiju, da imamo jednu Megu gdje bi nam kraj bio. Nema tu kvalitetne seniorske kosarke.Ethel je napisao/la:Mi moramo razbiti mit o nasim talentima. Vecina ih vec postavlja kao nosioce igre seniorske reprezentacije za par godina, a velika vecina njih je na dugom stapu i to jako klimavom.
$ ' $ је " ? у $ ", ? $ у &, све је ? $. ? $ је хрв.? " Сесар $ реаговао, " $ у & не ' " (а " ' " & 202), ? су ? " (" по цену " $ " " %), " " јурњава по &. " " се " ?, 26 ".? је $ ". Уз то важан ' је $ је " (" је $ " " $ ? " то " његова поз.) & " 3.?, па $ " 4. % га је ?. " је $, погађао " ", но & се " постаје ".
- ' " $ ' $ % " " % са ? " " на поз.4-5, " са % 3 & у ", " $ " $ у &, ? " то ? / у ", " вероватно & & ' ".?. Но, " је " ' са 8 " у " (Сесар " са 10), а то је & ' пун јурњаве % $. $ ? у ова 3 ? % " ? ' поверења, ? је & " $ је са 3 " (ту " " ? " је " " Хрвата) у " $ ", $ је готово.
% $? " " ове 2 " $ у 1/4Ф. " са прве ". " " ? на &, & је % &, $ " " " " ", $. Но, $. " " " " у " ' 1/4Ф. - ? (& процене $ је " " " $ &), " пусте $ " 1.' В.". " " & ?, " " то " $. НЕ &, ? ".
Но $. " је " " ' ? " ? ". Овај ' " ? " $ ?.
- ' " $ ' $ % " " % са ? " " на поз.4-5, " са % 3 & у ", " $ " $ у &, ? " то ? / у ", " вероватно & & ' ".?. Но, " је " ' са 8 " у " (Сесар " са 10), а то је & ' пун јурњаве % $. $ ? у ова 3 ? % " ? ' поверења, ? је & " $ је са 3 " (ту " " ? " је " " Хрвата) у " $ ", $ је готово.
% $? " " ове 2 " $ у 1/4Ф. " са прве ". " " ? на &, & је % &, $ " " " " ", $. Но, $. " " " " у " ' 1/4Ф. - ? (& процене $ је " " " $ &), " пусте $ " 1.' В.". " " & ?, " " то " $. НЕ &, ? ".
Но $. " је " " ' ? " ? ". Овај ' " ? " $ ?.
Zadnja izmjena: Divos, dana/u 17 jul 2016, 22:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Muminovc-ocajno vodjenje utakmice.Gledo sam stotine utakmica al da ovako neko moze tvrdoglav jos nisam vidio.Po meni ovaj Luzajic vjerovatno ima nekog iza sebe ko finansira ovo njegovo blamiranje jer ja drugi razlog njegovog drzanja na terenu ne vidim.Imas osim Luzajica jos Balica i Garica kojima ne das ni sekunde
Forsiras Atica koji danas ne moze pogodit ni bazen,a imas Lazica koji danas sve pogadja i umjesto da njemu das da jos vise gadja ti dopustas Aticu silovanje.Treneru otjero si svojim ponasanjem Memica a da si sjeo i pogledao utakmice sa proslogodisnjeg evropskog prvenstva za juniore vidio bi da je taj Memic ubijao iz p'n'r i p'n'p na tom prvenstvu sto u ovoj ekipi ne postoji.Ja nisam danas vidio nikakvu smislenu akciju.Nekad treba nesto i prepisat ako je dobro.Sta bi jos bilo da ti nisam poslo poruku da zoves Lazica.Ovo danas je katastrofa trenera!
Atic-Momcino,ako ovo citas ili neko tvoj bolje ti je dodji sebi jer PROPAST CES.Za razliku od prosle godine nisi stagnirao nego si nazadovao.Vodjenje lopte ti je lose.Sut si pokvario.Tvoji prodori koje si prosle godine u jacoj konkurenciji igraca od lake sale zavrsavao na obrucu ove godine samo mozes na srecu zavrsit.Ponasanje na terenu je sramotno za igraca tvog potencijala i talenta.Pa brate dragi Bog ti je dao sve i ti to bacas niz vodu,pa zar neko moze bit tako recu neozbiljan necu da upotrijebim tezu rijec.Po potencijalu si najveci talenat od ovih nasih mladih igraca al tvoja glava je izgleda veliki problem,Zato bolje razmisli malo hoces li da budes top igrac ili rekreativac.
Luzajic-Opet kazem prosle godine sam sijede dobio od njege,a ove cu izgleda ocelavit.Sve se danas vidjelo kad god smo imali vecu razliku tovaj je to prekidao i vracao Hrvate u igru i na kraju sa Aticem ih i vratio.Nesportske,bacanje lopte u bunar,pravljenje ocajnih faulova na sutu,ne postojanje kreacije,okretanje guzice cim se priblizi protivnciki igrac.Jedino sto ima je taj sut koji nekad pogodi i to je to.Neko jak stoji iza ovog igraca nemam drugog objasnjenja za ovoliko forsiranje.
Lazic-fala Bogu da sam nesto poduzeo jer evo njegova igra sve govori.Da smo imali njega prosle godine sad bi igrali A diviziju.Bolje vodi loptu sut isto popravio to se najbolje vidi na bacanjima ko je radio a ko nije
Atic.Trice isto pogadja i tu je napredak.Moze biti ozbiljan igrac jer ima top tijelo za kosarkasa i plus vrhunski je atleta.Mana mu je sto je nenameljiv,nesebican i skroman jer da je on uzeo danas ovoliko suteva kao Atic mi bi pobijedili.Sto kaze baglama nadam se da ovo neko prati jer ovaj momak zasluzuje da igra u nekom dobrom klubu i plus zasluzuje poziv ove godine u seniore prije i Karahodzica a prije i Atica.Valjda Mulaomerovic nagradi ovog momka pozivom.
Karahodzic-Solidan igrac nista posebno.Ima sut i vidim da se stalno izvlaci na tricu i to je to.
Loncar i Polutak nisi toliki talenti,ali nisu uopste tako losi jer centrima je najgore igrati sa losim plejem,a Luzajic vidjelo se ne moze nista iskreirati jer pokusavali su oni sami al vecinom ih udvoje i to i bi.Recimo i Loncar i Polutak mogu pogoditi sa poludistance i morala je bit za njih p'n'p akcija,a to je trener trebao primjetiti i uigrati.
Curevac-moze pogoditi sa poludistacne i distance i trebala je bit za njega akcija kao sutera da mu se prave blokovi medjutim nista opet je trener i tu zakazao.
Durmo-u odbrani sve daje od sebe i na skoku kao i prosle godine al vidim da je i njegapovreda malo unazadila.
Da ne bude da ja imam sta protiv Atica ili trenera ,ali kad je nesto lose to se mora kritikovati.Pogotovo gdje smo imali totalnu visinsku dominaciju mi to nismo iskoristili.Ovakva indijanstina je sramotna jer nisu ovo vise mini basket kategorije igraci nego seniori.
Atic-Momcino,ako ovo citas ili neko tvoj bolje ti je dodji sebi jer PROPAST CES.Za razliku od prosle godine nisi stagnirao nego si nazadovao.Vodjenje lopte ti je lose.Sut si pokvario.Tvoji prodori koje si prosle godine u jacoj konkurenciji igraca od lake sale zavrsavao na obrucu ove godine samo mozes na srecu zavrsit.Ponasanje na terenu je sramotno za igraca tvog potencijala i talenta.Pa brate dragi Bog ti je dao sve i ti to bacas niz vodu,pa zar neko moze bit tako recu neozbiljan necu da upotrijebim tezu rijec.Po potencijalu si najveci talenat od ovih nasih mladih igraca al tvoja glava je izgleda veliki problem,Zato bolje razmisli malo hoces li da budes top igrac ili rekreativac.
Luzajic-Opet kazem prosle godine sam sijede dobio od njege,a ove cu izgleda ocelavit.Sve se danas vidjelo kad god smo imali vecu razliku tovaj je to prekidao i vracao Hrvate u igru i na kraju sa Aticem ih i vratio.Nesportske,bacanje lopte u bunar,pravljenje ocajnih faulova na sutu,ne postojanje kreacije,okretanje guzice cim se priblizi protivnciki igrac.Jedino sto ima je taj sut koji nekad pogodi i to je to.Neko jak stoji iza ovog igraca nemam drugog objasnjenja za ovoliko forsiranje.
Lazic-fala Bogu da sam nesto poduzeo jer evo njegova igra sve govori.Da smo imali njega prosle godine sad bi igrali A diviziju.Bolje vodi loptu sut isto popravio to se najbolje vidi na bacanjima ko je radio a ko nije
Karahodzic-Solidan igrac nista posebno.Ima sut i vidim da se stalno izvlaci na tricu i to je to.
Loncar i Polutak nisi toliki talenti,ali nisu uopste tako losi jer centrima je najgore igrati sa losim plejem,a Luzajic vidjelo se ne moze nista iskreirati jer pokusavali su oni sami al vecinom ih udvoje i to i bi.Recimo i Loncar i Polutak mogu pogoditi sa poludistance i morala je bit za njih p'n'p akcija,a to je trener trebao primjetiti i uigrati.
Curevac-moze pogoditi sa poludistacne i distance i trebala je bit za njega akcija kao sutera da mu se prave blokovi medjutim nista opet je trener i tu zakazao.
Durmo-u odbrani sve daje od sebe i na skoku kao i prosle godine al vidim da je i njegapovreda malo unazadila.
Da ne bude da ja imam sta protiv Atica ili trenera ,ali kad je nesto lose to se mora kritikovati.Pogotovo gdje smo imali totalnu visinsku dominaciju mi to nismo iskoristili.Ovakva indijanstina je sramotna jer nisu ovo vise mini basket kategorije igraci nego seniori.
Da je Musa ostao u Košu do 18 godine stvarno mislis da bi ovakav napredak ostvario ? Ali momak je i sam svojim karakterom stepenicu iznad svih nasih ostalih igraca,ima taj pobjednicki karakter i zna da mu je samo nebo granica,ali sto je najbitnije momak RADI,TRENIRA I VJERUJE U SEBE!!Ethel je napisao/la:Mi moramo razbiti mit o nasim talentima. Vecina ih vec postavlja kao nosioce igre seniorske reprezentacije za par godina, a velika vecina njih je na dugom stapu i to jako klimavom.
Atic je vec prica za sebe,uvijek je bio vruca glava,ali i on da je otisao kad su ga prvi put trazili iz inostranstva,da nisu postavljene neke lude cijene dns bi vjerovatno bio bolji igrac.
Sulejmanovic to sto ne igra u Barci nista ne znaci,on nama i dalje moze bit super koristan i kvalitetan igrac,sam primjer je Djedovicev boravak u Barci.
Karahodzic od njega treba tek u ovoj sezoni ocekivati neke minute,ali opet ako ne u unicahi,sigurno da moze dosta u seniorskoj kosarci pruzit.
Gegic ista prica kao i za Atica,da je pusten ranije ili da bar imamo klub sa strucnim ljudima,sa bivsim kosarkasima,ljudima koji ce pricati o svojim karijerama,sta su mogli bolje uradit,naucit te momke nesto iz svog iskustva,kao sto rade legende partizana,zvezde...ali mi nemamo takav klub,nekad ce to spars bit,ali jos uvijek ne,tako da ovo vazi za vecinu nasih mladih kosarkasa koji igraju u BiH.
Campara pravi potez odlazak u Real samo ako ne poleti previse tim transferom,a u Realu makar i rezerva bio,nesto ce naucit,sto ce mu kasnije koristit...
Tako da Sparsi su mnogo dobrog uradili za nasu kosarku,ali takodjer i postavili su neke prevelike cijene za neke igrace,pa kad su im mogli pomoc u karijeri i pustit ih za neki pristojan novac i da napreduju dalje,oni su trazili previse i momci su ostali i stagnirali.
A takodjer da ne pocinjemo sad o savezu i radu u savezu,sta je sve propusteno... ali kad se pogleda situacija od prije par godina i ovo sad,ovo je odlicno,polako cemo i mi doci u tu neku elitu,ali korak po korak,jer i u srbiji i hrvatskoj i ostalim drzavama bivse juge je situacija i poslije rata bila koliko toliko povoljnija,tacnije puno povoljnija,nisu bili pogodjeni ni direktno ratnim zbivanjima kao mi i nije bas sve unisteno kao kod nas,ostalo im je uredjenje klubova i od prije,a kod nas vecinom sve propalo i moras ispocetka gradit,a 20 godina nije neki period,pogotov kad nema sloge i kad neki bas ne zele da bude uspjeha,pa sve cine da uniste nesto dobro....
@Muumii, da ne citam sve ovo, previse si zbio tekst, nepregledno totalno. Dosao sam do kraja gotov i dosta.
Nigdje @Ethel nije rekao da oni nece uspjeti, samo im se prerano daju epiteti nosioca seniorske reprezentacije. Dug je put do toga, jako dug. Mi smo primjer u svemu kako se uobrazimo i posilimo, prestane se raditi/trenirati, drugi rade vise i to je to.
Sportski direktor Aeka dolazio da gleda Atica
Stvarno je odabrao utakmicu
Stvarno je odabrao utakmicu
-
ljubiteljsporta
- Kontakt:
Ma krivo mi bude kada debilski izgubimo utakmicu. Posebno kada realno trener najviše doprinese tome. Ok, neko će reći "jedan poraz može poslužiti da se trzneš". Možda ima i toga, ali **** poraz od Hrvata, problem je što vjerovatno idemo na Grke. Evo zadnjih dana gledali smo djevojke. Ono su bila demoliranja u grupi. Al onda skupiše se i pobjediše u skoro pa dvije najvažnije utakmice. Onu prvu protiv Slovačke i izboriše opstanak i danas osiguraše solidno 11 mjesto. E to upravo nisu uradili muškarci. Zajebi sada 50 razlike protiv Slovaka i što ćemo vjerovatno približno demolirati Bugare i Rumune.
Nikako ne mogu da se pomirim sa činjenicom da mu je Lužajić igrao čitavu utakmicu danas, a onda u finišu nikako. Nemam ništa protiv momka, griješio je, ali nije sad bio ni totalno beskoristan. Kad je igrao čitavu utakmicu, ako si ga odmorio malo, onda mu daj da završi. Još je zagrijan, još je u "utakmici". Uostalom zar ga nije mogao zamjeniti po par minuta Garić ili Balić. Pa majku mu nisu njih dvojica idioti. Ako jesu, što si ih poveo !!! Ovako potrošio i Lužajića i Atića. Što se tiče centarske linije, neko tu spomenu Memića. Ok, uvijek nakon poraza sjetimo se nekog ko fali. Međutim, danas je najmanje bilo do centarske linije. Nisu ni ova četvorica nimalo loši.
Nego, ako će im , nažalost moram reći, sada vjerovatni neuspjeh na ovom prvenstvu trgnuti glave i pokazati da nisu nikakve zvijezde, onda odlično. Od talenta i potencijala se ne živi. Uostalom šta je danas potencijal ??? Konkretno u Hrvata je Zubac i Bender(a oni su ovaj uzrast). To je potencijal, a ne da baš svakog proglasimo potencijalom ili bolje reći "velikim igračem".
Nego kako komentarišete ovu U-18 reprezentaciju. Danas pobjeda protiv SLovenije ! Na šta nam ovo sve ličii kakav nam je roster ?
Nikako ne mogu da se pomirim sa činjenicom da mu je Lužajić igrao čitavu utakmicu danas, a onda u finišu nikako. Nemam ništa protiv momka, griješio je, ali nije sad bio ni totalno beskoristan. Kad je igrao čitavu utakmicu, ako si ga odmorio malo, onda mu daj da završi. Još je zagrijan, još je u "utakmici". Uostalom zar ga nije mogao zamjeniti po par minuta Garić ili Balić. Pa majku mu nisu njih dvojica idioti. Ako jesu, što si ih poveo !!! Ovako potrošio i Lužajića i Atića. Što se tiče centarske linije, neko tu spomenu Memića. Ok, uvijek nakon poraza sjetimo se nekog ko fali. Međutim, danas je najmanje bilo do centarske linije. Nisu ni ova četvorica nimalo loši.
Nego, ako će im , nažalost moram reći, sada vjerovatni neuspjeh na ovom prvenstvu trgnuti glave i pokazati da nisu nikakve zvijezde, onda odlično. Od talenta i potencijala se ne živi. Uostalom šta je danas potencijal ??? Konkretno u Hrvata je Zubac i Bender(a oni su ovaj uzrast). To je potencijal, a ne da baš svakog proglasimo potencijalom ili bolje reći "velikim igračem".
Nego kako komentarišete ovu U-18 reprezentaciju. Danas pobjeda protiv SLovenije ! Na šta nam ovo sve ličii kakav nam je roster ?
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.