NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Navijaci otisli jucer, a ekipa jutros 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
0 1 Mariaga
Blokiran par na premier kladionici, 3.7 kvota haha

Blokiran par na premier kladionici, 3.7 kvota haha
1:1 kraj
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
kad će dresovi biti, naručeni su prije 2 mjeseca
nikad
Zna li ko sta? Ko ce biti novi predsjednik?
Za sada Sportski savez vodi klub, a tek poslije izbora znat ce se sta i kako.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Ima li kakvih mahalskih, zna li se ko preuzima?
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ocigledno Jedinstvo poslije izbora nikoga ne intersuje, pricalo se nesto o strancu nekome suplja naravno…
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Koji invalidi igraju za ovaj klub pa to je nevjerovatno.
Treba nas ugasiti realno, dosta je vise sramote bilo
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ja predlažem da istupe iz lige da barem bez veze ne troše pare.I te pare preusmjerit na KK Želju
Da je pameti to bi uradili što prije, dok ima volje i želje da se nešto napravi.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 16:55Ja predlažem da istupe iz lige da barem bez veze ne troše pare.I te pare preusmjerit na KK Želju
-
- Kontakt:
Pa valjda ce se naci neko dovoljno pametan da skonta da nema smisla vise ovo nista. Bice najjace kad kazu da se bore za opstanak pa pocnu davati pare ne bil se izvukli. Ove igrace treba sve rastjerati sto je prije moguce.
Malo sam se odmaknuo od ovog svega i tacno lakse podnosim sve ovo, znam da cemo izgubiti, na kraju pogledam rezultat i to je to.
Malo sam se odmaknuo od ovog svega i tacno lakse podnosim sve ovo, znam da cemo izgubiti, na kraju pogledam rezultat i to je to.
Samo pare dati KK Zelji pa cete vidjeti Aba Lige za 3 godine u Bihaću,ljudi su odradili ovih 7 dana marketing pred utakmicu sto Jedinstvo neće za vijeke vijkova,pripreme i sve ostalo!
Svi u dvoranu nocas !
Svi u dvoranu nocas !
Vodeći igrači KK Željo igraju za oko polovinu i manje, od onog što imaju igrači Jedinstva van sastava. A Adžem sam sigurno premašuje budžet KK Željo. Što prije sve rastjerati i igrati sa juniorima, nema ovdje izlaza, a pare će spaliti nizašto.
Prema nekim informacijama Anel Kajtezović tj. sadašnji direktor Radio Bihaća bih trebao biti nasljednik... Meni samo nije jasno na koji način se biraju stručnjaci koji će voditi klub odnosno oni koji nemaju žive veze sa fudbalom a kamoli sa onim za šta su se školovali.
Također vidim da se bivši predsjednik A.A vrzma oko stadiona i oko kluba...žalosno je ovo sve
Također vidim da se bivši predsjednik A.A vrzma oko stadiona i oko kluba...žalosno je ovo sve
Sad malo Hasan prca po Facebooku 
Nije da nisam ovdje pisao, da ce poslije izbora sve biti isto!
Sda je mislila da ce na „pozitivnu“ hajku oko jedinstva dobit izbore u Gradu.
Nije da nisam ovdje pisao, da ce poslije izbora sve biti isto!
Sda je mislila da ce na „pozitivnu“ hajku oko jedinstva dobit izbore u Gradu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- GoskGabela
- Kontakt:
konačno se slažemo

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
Zasto se Sila Nebeska ne oglasi javno i ne kazu zasto su podrzali Ismeta za predsjednika, a ne Hasana, zasto je Ismet pobjegao i ostavio klub u haosu. Zbog cega sad svi ćute???
Gradonacelnik se nece oglasiti jer je dobio mandat na 4 godine i zaboli ga k. za klubom. Vidi i sam da tu nema pomoci. A.A nije dobar za klub, to znamo svi, lik nema veze od tih stvati. Tog Anela nez nit znam otkud iskopaju te ljude da dodju biti predsjednici kluba, i onda se cudimo zasto propadamo.
Jbt sve se radi ako imas vezu, a svi oni dolaze kao neki spasioci.
Hasan da je ostao bila bi druga prica.
Gradonacelnik se nece oglasiti jer je dobio mandat na 4 godine i zaboli ga k. za klubom. Vidi i sam da tu nema pomoci. A.A nije dobar za klub, to znamo svi, lik nema veze od tih stvati. Tog Anela nez nit znam otkud iskopaju te ljude da dodju biti predsjednici kluba, i onda se cudimo zasto propadamo.
Jbt sve se radi ako imas vezu, a svi oni dolaze kao neki spasioci.
Hasan da je ostao bila bi druga prica.