Tu sam ja, nista se ti ne brini, cim stigne taj Kucukovic u Sarajevo javi, jer danas uprkos silnim najavama nije dosao.johnnyHZ je napisao/la:jos da Pile dodje treba mi nesto![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nece se igrati prijateljske u Splitumiky_hz je napisao/la:Da se malo vratimo na temu ako je moguce![]()
Danas je kombinovani tim igrao u Vakufu humanitarnu utakmicu,pobjedilo smo 3-0 Suljic opet kicme lomio i 2 zabioi Ihtijarevic iz penala
Sad valjda u Medjugorju su dogovorili protiv Splita utakmicu,neznam tacan datum kad igraju

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Nije mogao danas jer se bleka dvoumio dali ce poslat prvatni avion ili jahtu
neces vjerovati ja bi volio da dodje, da sve i jedan klub u BiH dovede bar po jednog takvog igraca, utakmice bi bile zanimljivije.benajon je napisao/la:Nije mogao danas jer se bleka dvoumio dali ce poslat prvatni avion ili jahtu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Da sumiramo danasnji dan !
Ekipa igrala humanitarnu utakmicu i pobijedili sa 3-0!
Otputovali su u Medjugorje gdje ce igrati prijateljsku sa Splitom koji je isto tako na mini pripremama u Medjugorju !
A sada sto se tice Kucukovica, poslan mu je ugovor ,on jos samo treba da potpise i kopiju preko faxa posalje klubu i sutra se pojavi na treningu !
Ako do sada to nije uradio ima jos tacno 25 min da to uradi!
Ekipa igrala humanitarnu utakmicu i pobijedili sa 3-0!
Otputovali su u Medjugorje gdje ce igrati prijateljsku sa Splitom koji je isto tako na mini pripremama u Medjugorju !
A sada sto se tice Kucukovica, poslan mu je ugovor ,on jos samo treba da potpise i kopiju preko faxa posalje klubu i sutra se pojavi na treningu !

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
- Elektrika
- Kontakt:
Jel ovo iz prve ruke info u vezi ugovora preko faxaFare_Sa je napisao/la: A sada sto se tice Kucukovica, poslan mu je ugovor ,on jos samo treba da potpise i kopiju preko faxa posalje klubu i sutra se pojavi na treningu !

Cuj poslan mu je ugovor pa nismo Mancester
Ako i potpise potpisat ce do prekosutra najdalje,kad se Blekic vrati sa puta da sjede sa njegovim menadjerom i da vidi sta kako...igrac kako kazu ne trazi specijalnu lovu,vec cisto neki znak da ce dogodine igrat u Evropi dali ce moci kroz klub pokusati nametnuti da dodje do repke itd

Ako i potpise potpisat ce do prekosutra najdalje,kad se Blekic vrati sa puta da sjede sa njegovim menadjerom i da vidi sta kako...igrac kako kazu ne trazi specijalnu lovu,vec cisto neki znak da ce dogodine igrat u Evropi dali ce moci kroz klub pokusati nametnuti da dodje do repke itd
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Nema prijateljske sa splitom !
Bucan se prepao pa otkazali
-
- Kontakt:
jeli istina da igrate u nedelju protiv nas posto u subotu ima neki atletski miting?
TREĆI PUT ČASTIMO
Jeste u 19 i 30borac_sampion je napisao/la:jeli istina da igrate u nedelju protiv nas posto u subotu ima neki atletski miting?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja ne vidim razlog zašto raspravljate sa momkom "nikad izvini" jer čovjeka potpuno razumijem. Vjerovatno u nedostatku dešavanja u svom klubu,i činjenici da je nakon titule uslijedio evidentan pad,bruka u Evropi,odlazak Bekrića,bućana,Šimića,a dolaska Zebe koji može samo na domaćim utakmicama igrati i na bajramskom turniru,mizerna posjeta,tradicionalno smiješna gostovanja,a da čovjek na drugoj strani vidi novu upravu,pa da predsjednik ZIJAD BLEKIĆ čuda radi,BP u klubu,noviteti na stadionu,odlična posjeta,gostovanja izvan ovog područja,politiku omladinskog pogona,novi igrači fantastični,Kojašević velika zvijezda,tako da razumijem njegove frustracije.
- Casual_Dobrila
- Kontakt:
Ja mislim da bi mi svi trebali da suosjećamo sa njima i da im ne prisjedamo na muku...Batistuta je napisao/la:Ja ne vidim razlog zašto raspravljate sa momkom "nikad izvini" jer čovjeka potpuno razumijem. Vjerovatno u nedostatku dešavanja u svom klubu,i činjenici da je nakon titule uslijedio evidentan pad,bruka u Evropi,odlazak Bekrića,bućana,Šimića,a dolaska Zebe koji može samo na domaćim utakmicama igrati i na bajramskom turniru,mizerna posjeta,tradicionalno smiješna gostovanja,a da čovjek na drugoj strani vidi novu upravu,pa da predsjednik ZIJAD BLEKIĆ čuda radi,BP u klubu,noviteti na stadionu,odlična posjeta,gostovanja izvan ovog područja,politiku omladinskog pogona,novi igrači fantastični,Kojašević velika zvijezda,tako da razumijem njegove frustracije.

PS: Sta bi od onog Kucukovica??? hoce doci?? nece doci??
Ona sanja dugu vezu, ljubav i romansu, a ja sanjam SJEVER KAKO LUDUJE U TRANSU!!!
O komsije potpisali vam taj ronaldo kucukovic nesto nigdje neprocita da je potpisao vidim slegla se euforija 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Niko veze nema,ali mislim da danas ocekuju njegovog menadera!Posto je istekao prelazni rok nije mi jasno i da potpise kako ga registrovati!
ako je igrac bez ugovora moze doci i poslije prelaznog roka, a posto je Mustafa slobodan igrac tako da za njega ne vrijedi 31 augustjanuar je napisao/la:Niko veze nema,ali mislim da danas ocekuju njegovog menadera!Posto je istekao prelazni rok nije mi jasno i da potpise kako ga registrovati!

R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!
Casper_kb je napisao/la:ako je igrac bez ugovora moze doci i poslije prelaznog roka, a posto je Mustafa slobodan igrac tako da za njega ne vrijedi 31 augustjanuar je napisao/la:Niko veze nema,ali mislim da danas ocekuju njegovog menadera!Posto je istekao prelazni rok nije mi jasno i da potpise kako ga registrovati!et da znas
Sve neki forumasi i prate nogomet a neznaju za prelazni rok...Covjek vam morao pisati da za slobodne igrace ne vrijedi rok..

hehe ma nema veze tu smo da se pomazemoSilkoni je napisao/la:Casper_kb je napisao/la:ako je igrac bez ugovora moze doci i poslije prelaznog roka, a posto je Mustafa slobodan igrac tako da za njega ne vrijedi 31 augustjanuar je napisao/la:Niko veze nema,ali mislim da danas ocekuju njegovog menadera!Posto je istekao prelazni rok nije mi jasno i da potpise kako ga registrovati!et da znas
Sve neki forumasi i prate nogomet a neznaju za prelazni rok...Covjek vam morao pisati da za slobodne igrace ne vrijedi rok..

Nepisem po ovom forumu skoro nikad ali kad vako nesto procitam moram se javiti,sta sam sve vidio i procito na ovom forumu to je drama..ljudi koda su se spustili sa marsa..nevjerovatno.. 

nije s marsa, to je vec istrazena planeta tako da bi se znalo i tamo ovo je vec malo dalje hehhe sala, bez ljutnjeSilkoni je napisao/la:Nepisem po ovom forumu skoro nikad ali kad vako nesto procitam moram se javiti,sta sam sve vidio i procito na ovom forumu to je drama..ljudi koda su se spustili sa marsa..nevjerovatno..