Stvarno šteta što nemamo mušku ekipu

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Bio na ljeto nije tad potpisao. Dobio poseban program po kojem je radio i evo ga sad opet. Vidjećemo šta će biti.Zekoo je napisao/la:Ovaj Alibasic je bio cini mi se i prosle godine na prozivci i trebo je potpisat al nije, kako se to sve izdesavalo gdje igro od te prozivke ? Ako nisam pobrko igrače
[b][b]jovan[/b][/b]maksimovic je napisao/la:[youtube][/youtube]
ovako nesto treba napraviti i dimitriju dimitrijevicu... ako nista zaduzio je ovu zemlju i ovaj grad osnivanjem najboljeg i najtrofejnijeg fudbalskog kolektiva u drzavi...
Kako ce tek sada pucati tikve izmedju clanovo skupstine i upravnog odborafkzeljeznicarba je napisao/la:Konkurs za izbor direktora Kluba
http://fkzeljeznicar.ba/konkurs-za-izbo ... luba/7802/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jesi ti dobar?amypitar je napisao/la:[b][b]jovan[/b][/b]maksimovic je napisao/la:[youtube][/youtube]
ovako nesto treba napraviti i dimitriju dimitrijevicu... ako nista zaduzio je ovu zemlju i ovaj grad osnivanjem najboljeg i najtrofejnijeg fudbalskog kolektiva u drzavi...
Tako je Jovo legendo.![]()
A Amaru?admirbreza je napisao/la:Dimitrijeviću, Škiji i Ivici.
pa dobro hajde ti reci kakav bi ti konkurs?amerosm je napisao/la:Daj Boze da grijesim, ali sa ovakvim konkurisma mi necemo u izglednoj buducnosti puno napredovati...
pa moze se dovesti nek se prijavi, pokaze koliko voli Želju i zadovolji ovo sve i to je to.. nasi su raspisali konkurs i treba to pohvalitiDzoleZeljo je napisao/la:Zar se ne moze dovesti neki covjek za strane, koji je u sportu godima. Jbg, znam ja da to kosta veoma debelo, ali jbg, treba se naci neka zajednicka rijec, pa dovesti nekog covjeka koji stvarno zna da radi svoj posao...
Nadam se samo ako vec ovo gore iznad ne moze, da nam nece doci opet neki stranacki igrac..
To se radi vrlo jednostavno kratko i jasno...old school je napisao/la:pa dobro hajde ti reci kakav bi ti konkurs?amerosm je napisao/la:Daj Boze da grijesim, ali sa ovakvim konkurisma mi necemo u izglednoj buducnosti puno napredovati...
Donosi i to jako puno, postajemo profesionalan klub kako treba da bude. Zamisli sad da je Zelji jedna firma koja ima budjet oko 2 miliona KM i oko milion duga i onda vidis da ne moze svako doci i spasavati tu firmu itd..amerosm je napisao/la:To se radi vrlo jednostavno kratko i jasno...old school je napisao/la:pa dobro hajde ti reci kakav bi ti konkurs?amerosm je napisao/la:Daj Boze da grijesim, ali sa ovakvim konkurisma mi necemo u izglednoj buducnosti puno napredovati...
Kandidati do XYZ datuma imaju vremena da predloze svoje projekte/koncepte za unaprijedjenje i napredovanje kluba u buducnosti. Oni najbolji ce biti pozvani da svoje projekte predloze UO-u i IO-u na sjednici.
No iz naseg kluba izlaze sa konkursom, o zavrsenom fakultetu i ostalim pizdarijama. Koju korist ima klub ako kandidat XYZ ima zavrsenu Elektrotehniku, a pojma nema o desavanjima u fudbalu i ostalim stvarima koje su bitne za funkcionisanje jednog SPORTSKOG KOLEKTIVA.
Ja licno mislim da ovakav tip konkursa Zelji nista ne donosi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.