FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zakletva
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zakletva » 18 jan 2014, 19:08

TimeLine je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Anel Alibašić i Ernes Hidić mlade nade, koje pozicije igraju ?
krila
Anel je, ja mislim špic. Kerla ako ode neće nam faliti, nego će pojačati našu zadnju liniju. To odmah znači da moramo doveesti nekog igrača, a bolji će od Kerle biti 100%.
Ne Anel je krilo upravu je ZZtop10.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 18 jan 2014, 20:01

Konkurs za izbor direktora Kluba

http://fkzeljeznicar.ba/konkurs-za-izbo ... luba/7802/" onclick="window.open(this.href);return false;

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 18 jan 2014, 20:37

Kakva atmosfera je bila u Skenderiji, nevjerovatno. Svaka čast košarkašicama, sjajno su odigrale, a Manijaci ih bodrili na najbolji i najljepši način.
Stvarno šteta što nemamo mušku ekipu

slika
Ja te volim, volim Željo..

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 18 jan 2014, 21:02

Ovaj Alibasic je bio cini mi se i prosle godine na prozivci i trebo je potpisat al nije, kako se to sve izdesavalo gdje igro od te prozivke ? Ako nisam pobrko igrače

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jan 2014, 21:08

Zekoo je napisao/la:Ovaj Alibasic je bio cini mi se i prosle godine na prozivci i trebo je potpisat al nije, kako se to sve izdesavalo gdje igro od te prozivke ? Ako nisam pobrko igrače
Bio na ljeto nije tad potpisao. Dobio poseban program po kojem je radio i evo ga sad opet. Vidjećemo šta će biti.
DRUG NEBI TI PUNCA

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 18 jan 2014, 21:21

[youtube][/youtube]

ovako nesto treba napraviti i dimitriju dimitrijevicu... ako nista zaduzio je ovu zemlju i ovaj grad osnivanjem najboljeg i najtrofejnijeg fudbalskog kolektiva u drzavi...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 jan 2014, 22:01

[b][b]jovan[/b][/b]maksimovic je napisao/la:[youtube][/youtube]

ovako nesto treba napraviti i dimitriju dimitrijevicu... ako nista zaduzio je ovu zemlju i ovaj grad osnivanjem najboljeg i najtrofejnijeg fudbalskog kolektiva u drzavi...

Tako je Jovo legendo. :!: :lol:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 18 jan 2014, 22:18

fkzeljeznicarba je napisao/la:Konkurs za izbor direktora Kluba

http://fkzeljeznicar.ba/konkurs-za-izbo ... luba/7802/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako ce tek sada pucati tikve izmedju clanovo skupstine i upravnog odbora :)
NO PYRO NO PARTY

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 jan 2014, 23:06

amypitar je napisao/la:
[b][b]jovan[/b][/b]maksimovic je napisao/la:[youtube][/youtube]

Tako je Jovo legendo. :!: :lol:
Jesi ti dobar?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

admirbreza
Kontakt:

Post Postao/la admirbreza » 18 jan 2014, 23:26

Dimitrijeviću, Škiji i Ivici.
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 19 jan 2014, 00:32

admirbreza je napisao/la:Dimitrijeviću, Škiji i Ivici.
A Amaru? :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 jan 2014, 00:36

Daj Boze da grijesim, ali sa ovakvim konkurisma mi necemo u izglednoj buducnosti puno napredovati...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 19 jan 2014, 00:38

Zar se ne moze dovesti neki covjek za strane, koji je u sportu godima. Jbg, znam ja da to kosta veoma debelo, ali jbg, treba se naci neka zajednicka rijec, pa dovesti nekog covjeka koji stvarno zna da radi svoj posao...

Nadam se samo ako vec ovo gore iznad ne moze, da nam nece doci opet neki stranacki igrac..

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 19 jan 2014, 00:43

amerosm je napisao/la:Daj Boze da grijesim, ali sa ovakvim konkurisma mi necemo u izglednoj buducnosti puno napredovati...
pa dobro hajde ti reci kakav bi ti konkurs?
DzoleZeljo je napisao/la:Zar se ne moze dovesti neki covjek za strane, koji je u sportu godima. Jbg, znam ja da to kosta veoma debelo, ali jbg, treba se naci neka zajednicka rijec, pa dovesti nekog covjeka koji stvarno zna da radi svoj posao...

Nadam se samo ako vec ovo gore iznad ne moze, da nam nece doci opet neki stranacki igrac..
pa moze se dovesti nek se prijavi, pokaze koliko voli Želju i zadovolji ovo sve i to je to.. nasi su raspisali konkurs i treba to pohvaliti
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jan 2014, 00:49

Npr. Mesa Bazdarevic, mislim da bi on mogao imati ta neka poznanstva, iskustvo, politicku nezavisnost, i jos ako se slaze sa Amarom i sa ostalima iz uprave to bi bio pun pogodak... Jedino ne znam da li je vss :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 19 jan 2014, 00:53

Ja mislim da se on ne slaze najbolje sa svima :)

Volio bi vidjeti ovog Alibasica na proljece u timu, bilo je puno pozitivni komentara o njemu.Ne vjerujem da je toliko navikan, a zna se da tamo ima more talenata (TK).

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 jan 2014, 01:02

old school je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Daj Boze da grijesim, ali sa ovakvim konkurisma mi necemo u izglednoj buducnosti puno napredovati...
To se radi vrlo jednostavno kratko i jasno...
Kandidati do XYZ datuma imaju vremena da predloze svoje projekte/koncepte za unaprijedjenje i napredovanje kluba u buducnosti. Oni najbolji ce biti pozvani da svoje projekte predloze UO-u i IO-u na sjednici.

No iz naseg kluba izlaze sa konkursom, o zavrsenom fakultetu i ostalim pizdarijama. Koju korist ima klub ako kandidat XYZ ima zavrsenu Elektrotehniku, a pojma nema o desavanjima u fudbalu i ostalim stvarima koje su bitne za funkcionisanje jednog SPORTSKOG KOLEKTIVA.

Ja licno mislim da ovakav tip konkursa Zelji nista ne donosi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jan 2014, 01:08

Pa birat ce oni onoga za koga misle da je najbolji, naravno da treba konkurs i da je to najbolji nacin :!:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 19 jan 2014, 01:40

[youtube][/youtube]

prekucano

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 19 jan 2014, 02:22

amerosm je napisao/la:
old school je napisao/la:
To se radi vrlo jednostavno kratko i jasno...
Kandidati do XYZ datuma imaju vremena da predloze svoje projekte/koncepte za unaprijedjenje i napredovanje kluba u buducnosti. Oni najbolji ce biti pozvani da svoje projekte predloze UO-u i IO-u na sjednici.

No iz naseg kluba izlaze sa konkursom, o zavrsenom fakultetu i ostalim pizdarijama. Koju korist ima klub ako kandidat XYZ ima zavrsenu Elektrotehniku, a pojma nema o desavanjima u fudbalu i ostalim stvarima koje su bitne za funkcionisanje jednog SPORTSKOG KOLEKTIVA.

Ja licno mislim da ovakav tip konkursa Zelji nista ne donosi.
Donosi i to jako puno, postajemo profesionalan klub kako treba da bude. Zamisli sad da je Zelji jedna firma koja ima budjet oko 2 miliona KM i oko milion duga i onda vidis da ne moze svako doci i spasavati tu firmu itd..

Primarne odgovornosti direktora Kluba će biti sljedeće:

- zastupanje i predstavljanje Kluba,
- organizacija procesa rada i rukovođenje radom i poslovanjem Kluba,
- predlaganje Izvršnom odboru Kluba donošenje općih akata, kao i izmjene i dopune istih,
- definisanje strategije i ciljeva razvoja Kluba, kao i predlaganje istih izvršnom odboru Kluba,
- sastavljanje periodičnih poslovnih planova,

- podnošenje periodičnih izvještaja izvršnom odboru Kluba,
- analiza finansijskih izvještaja, te preduzimanje mjera za korekcije u operativnim i srednjoročnim planovima,
- kontinuirano planiranje i realizacija svojih dnevnih operativnih zadataka i aktivnosti i
- drugi poslovi utvrđeni zakonom, internima aktima Kluba, kao i poslovi koje mu/joj u zadatak stave Skupština i Izvršni odbor Kluba.

Za svoj rad direktor će biti odgovoran Izvršnom odboru Kluba.

Tražene kvalifikacije:

U skladu sa navedenim odgovornostima i potrebama Kluba, od kandidata tražimo sljedeće kvalifkacije:
- VSS,
- poznavanje rada na računaru (MS office, MS excel, internet),
- aktivno znanje engleskog jezika,
- poželjno radno iskustvo u vezi sa organizacijom poslovanja i prodajom,
- liderske i organizacijske sposobnosti,
- izražena pregovaračka sposobnost,
- dobre komunikacijske vještine i ljubaznost u odnosu s ljudima,
- spremnost za javni nastup,
- kreativnost u rješavanju problema,
- odgovornost, pouzdanost i organiziranost u radu i
- motivacija i spremnost na učenje.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, mavi i 34 gosta.