Ljudi nemojte se trest u pitanju je samo posudbaHuska je napisao/la:Nego jel ovaj Silvestre na posudbi(nadam se da jest) ili je kupljen...
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
- AvantiSignora
- Kontakt:
Baresi..
Pa ja bi ti to preporucio da ucinis,, nije lako biti navijac milana ovi dana
.. Sto se mene tice slobodno
Pa ja bi ti to preporucio da ucinis,, nije lako biti navijac milana ovi dana
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Realno, ovakvog scenarija sam se i pribojavao. Jbg. Inter ce prije dobiti Reala u Madridu nego Atalantu u Bergamu.
Strasno kako mi nemamo srece. Pa jbt. vise igraca je povrijedjeno nego sposobno za igru. Samo treba odrzati ovu poziciju i drzati Napoli na distanci.
Strasno kako mi nemamo srece. Pa jbt. vise igraca je povrijedjeno nego sposobno za igru. Samo treba odrzati ovu poziciju i drzati Napoli na distanci.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Fala BoguSiamoNoi je napisao/la:Ljudi nemojte se trest u pitanju je samo posudbaHuska je napisao/la:Nego jel ovaj Silvestre na posudbi(nadam se da jest) ili je kupljen...
-
gojzerica
- Kontakt:
@puma (@monolog) ne znam što te vrijeđa slika Denisa. 
Tebe sam pamtio kao ''normalnog'' forumaša, al si se zarazio.Tritolone je napisao/la:Ocekivane reakcije od robijasa nakon sta prosli tjedan nisu mogli likovat (glavno da smo mi kompleksasi)
Licemjere je opasna stvar, srecom neki imaju amneziju pa zaboravljaju koliko su prosli tjedan govana prosrali
Sricom postoji ignore.
to sam mislio napisati, ali sam odustao. Bezveze vrijeđa sve juventinegojzerica je napisao/la:@puma (@monolog) ne znam što te vrijeđa slika Denisa.
Tebe sam pamtio kao ''normalnog'' forumaša, al si se zarazio.Tritolone je napisao/la:Ocekivane reakcije od robijasa nakon sta prosli tjedan nisu mogli likovat (glavno da smo mi kompleksasi)
Licemjere je opasna stvar, srecom neki imaju amneziju pa zaboravljaju koliko su prosli tjedan govana prosrali
Sricom postoji ignore.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
hahaha realan forumas im samo kaze kako jest i odmah ga skidaju sa liste
svoja ste izrecena **** popapali prosle hefte i dalje imate obraza da nesto pametujete
svoja ste izrecena **** popapali prosle hefte i dalje imate obraza da nesto pametujete
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Krajina Rulez!! hehebaresi#6 je napisao/la:AvantiSignora je napisao/la: vasa sezona je spasita
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Slika Denisa smeta jer je provokacija. Prosta stvar.
Call the coroner!
@Hare (ako to jesi ti ) - Kako da covjek reagira ako se prosli tjedan pise o nekim nasim kompleksima a danas vi ljepite slicice i provocirat na temi Intera?? I to ne samo danas nego unazad misec, 2, 3, koliko god oces.
Netrebam se pravdat, kad oces normalnu raspravu ja sam prvi za, ali dok god bude ovakvih sranja onda cu i ja pisat na isti nacin.
Netrebam se pravdat, kad oces normalnu raspravu ja sam prvi za, ali dok god bude ovakvih sranja onda cu i ja pisat na isti nacin.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Chivu,Samuel,Ranocchia,Sneijder,Stankovic,Coutinho,SILVESTRE,Obi,Mudingayi,,nije bilo nikog spremnog za utakmicu,,samo treba pogledat da 5 skoro iz prvog tima fali,,sta ces jbg,mogli smo bar remi izvuc,nisu bili tolko losi,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- IlCapitano
- Kontakt:
Nisi mene pitao, al' je l' ti mogu ja odgovoriti?Tritolone je napisao/la:@Hare (ako to jesi ti ) - Kako da covjek reagira ako se prosli tjedan pise o nekim nasim kompleksima a danas vi ljepite slicice i provocirat na temi Intera?? I to ne samo danas nego unazad misec, 2, 3, koliko god oces.
Vi ste kompleksaši jer je vama utakmica protiv Juventusa highlight sezone, dovoljno govori citat onog lika koji kaže da je bitna samo pobjeda protiv Juvea, a Boga mi i ostalih. S druge strane, Juventine boli ****, pobijedite vi i na Meazzi uzvratnu utakmicu, opet je Scudetto u Torinu, ali je svakako lijepo vidjeti miševe kako svako malo zapnu na nekoj prepreci.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Jasno da nam je utakmica sezone kad ste vi najjači tim lige koji će već na polusezoni ostvarit nedostižnu prednost od 10,15 bodova.U čemu je problem?IlCapitano je napisao/la:Vi ste kompleksaši jer je vama utakmica protiv Juventusa highlight sezone...
hahaha prikriveni tzv realni forumas hahaha
Oj Boze dragi hahahhaha
@Trito sto si skrivao i bio dobrica
Halo bolan nama utakmica sezone
osim standardnih zayebancija rijetko ko da vas je vise spomenuo a kod vas nema stranice a da ne spomenete Inter,odyebite od nas ili opet u bojkot,sazovite vijece i vrhovnog poglavara...
Oj Boze dragi hahahhaha
Halo bolan nama utakmica sezone
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
IlCapitano je napisao/la:Nisi mene pitao, al' je l' ti mogu ja odgovoriti?Tritolone je napisao/la:@Hare (ako to jesi ti ) - Kako da covjek reagira ako se prosli tjedan pise o nekim nasim kompleksima a danas vi ljepite slicice i provocirat na temi Intera?? I to ne samo danas nego unazad misec, 2, 3, koliko god oces.
Vi ste kompleksaši jer je vama utakmica protiv Juventusa highlight sezone, dovoljno govori citat onog lika koji kaže da je bitna samo pobjeda protiv Juvea, a Boga mi i ostalih. S druge strane, Juventine boli ****, pobijedite vi i na Meazzi uzvratnu utakmicu, opet je Scudetto u Torinu, ali je svakako lijepo vidjeti miševe kako svako malo zapnu na nekoj prepreci.
haha misevi ... ajd zebro suti ... puno toga ste progutali u derbiju ... ne bi trebao ovde uopste da pises ...
prije derbija bila jedna prica, sad druga ... sad odjednom boli vas qita sto smo vam satrali smrdljivu damu ... i treba da je meljemo uvijek ... tisu zebro ..
pa da nije bilo ajde reci "sudijskih gresaka", vi bi bilo dole sa milanom negdje ...
i znaci suti zebro ... pa kazem opet suti zebro ... da vam ne bi derali damu ...
- IlCapitano
- Kontakt:
Polahko, do polusezone ima još 7 kola, bit će još Atalanti.SiamoNoi je napisao/la:Jasno da nam je utakmica sezone kad ste vi najjači tim lige koji će već na polusezoni ostvarit nedostižnu prednost od 10,15 bodova.U čemu je problem?IlCapitano je napisao/la:Vi ste kompleksaši jer je vama utakmica protiv Juventusa highlight sezone...
I zašto da se umaramo oko 10, 15 bodova prednosti kad vi ni -1 i -4 ne možete stići.
pa kazem suti zebro, suti suti zebro ...
punjenje dame lagano ...
punjenje dame lagano ...
Inter je u Torinu pobijedio Juventusa, 40 hiljada gamadi na tribinama, sudijsku organizaciju i one koji njome orkestriraju. I to sa 1-3, sa stilom.
Al je zaista cudno kako nakon skoro svakog poraza Intera bas simpatizeri Juventusa (cudno, nema ni Milaneza, ni Romanista, ni Napolitanaci, niti ostalih) sjate se na ovu temu. Ne znam jeste li se ikada to zapitali. Imate brate temu Juventusa pa kacite slike, klipove, niko vam nece braniti kao ni dosad sto vam nije branio, al nas pustite samo da na miru analiziramo "svoj" klub. Eto, samo to.
Al je zaista cudno kako nakon skoro svakog poraza Intera bas simpatizeri Juventusa (cudno, nema ni Milaneza, ni Romanista, ni Napolitanaci, niti ostalih) sjate se na ovu temu. Ne znam jeste li se ikada to zapitali. Imate brate temu Juventusa pa kacite slike, klipove, niko vam nece braniti kao ni dosad sto vam nije branio, al nas pustite samo da na miru analiziramo "svoj" klub. Eto, samo to.
Call the coroner!
Eto brate, napravise mi i psiholoski profilPupi04 je napisao/la:hahaha prikriveni tzv realni forumas hahaha
Oj Boze dragi hahahhaha
Halo bolan nama utakmica sezoneosim standardnih zayebancija rijetko ko da vas je vise spomenuo a kod vas nema stranice a da ne spomenete Inter,odyebite od nas ili opet u bojkot,sazovite vijece i vrhovnog poglavara...
Necu vise obecajem
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- IlCapitano
- Kontakt:
Ama dovoljno govore komentari tipa:"Bitno je da smo juve pobjedili" koliko vam je bitno, dalje ne moraš.Pupi04 je napisao/la:hahaha prikriveni tzv realni forumas hahaha
Oj Boze dragi hahahhaha
Halo bolan nama utakmica sezoneosim standardnih zayebancija rijetko ko da vas je vise spomenuo a kod vas nema stranice a da ne spomenete Inter,odyebite od nas ili opet u bojkot,sazovite vijece i vrhovnog poglavara...
hahahahha da meljete uvijek, sinko moj, i ćorava kokoš zrno ubode, al' to nije to.sLucajni je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Nisi mene pitao, al' je l' ti mogu ja odgovoriti?Tritolone je napisao/la:@Hare (ako to jesi ti ) - Kako da covjek reagira ako se prosli tjedan pise o nekim nasim kompleksima a danas vi ljepite slicice i provocirat na temi Intera?? I to ne samo danas nego unazad misec, 2, 3, koliko god oces.
haha misevi ... ajd zebro suti ... puno toga ste progutali u derbiju ... ne bi trebao ovde uopste da pises ...
prije derbija bila jedna prica, sad druga ... sad odjednom boli vas qita sto smo vam satrali smrdljivu damu ... i treba da je meljemo uvijek ... tisu zebro ..
pa da nije bilo ajde reci "sudijskih gresaka", vi bi bilo dole sa milanom negdje ...
i znaci suti zebro ... pa kazem opet suti zebro ... da vam ne bi derali damu ...
koje su to molim te sudijske greške, osim protiv Catanie, bile?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.