Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Tek nakon ove i ovakve pobjede mozes vidjeti ko je zaista kakav medju forumasima. Pojedini su u misijim rupama,cekaju koji dan da se slegne euforija nakon sto ih je Pape opalio po usima sinoc,jedni su sad malo umjereniji vidjevsi da su pogrijesili dok drugi nastavljaju po svome i umisljaju sebi da su izmislili pojedine igrace i da su svojim postovima ,,natjerali,, Safeta da ih pozove,argumentirajuci to kao konstruktivnom kritikom. Uglavnom rjetki su posteni pa su se posuli pepelom i priznali da su pogrijesili u vezi Safeta.
Covjeku se sve ovo zgadi i izgubi zelju da cita postove i bilo sta komentira...
Uglavnom,niste zasluzili ovu pobjedu kad neznate da u njoj jednostavno ljudski,navijacki uzivate.Umjesto toga pojedini glume velike filozofe kao da se nekome zivo hebe sta vi imate reci u vezi pojedinih igraca,taktike...
Drago mi je sto vas je Pape zabrinuo,pokazao koliko ne znate,a vi i dalje ,,konstruktivno,, kritikujte.
Pozdravio vas je teleci pogled,obicno to radi tricom...
Uglavnom,niste zasluzili ovu pobjedu kad neznate da u njoj jednostavno ljudski,navijacki uzivate.Umjesto toga pojedini glume velike filozofe kao da se nekome zivo hebe sta vi imate reci u vezi pojedinih igraca,taktike...
Drago mi je sto vas je Pape zabrinuo,pokazao koliko ne znate,a vi i dalje ,,konstruktivno,, kritikujte.
Care ja sam jedan od malobrojnih koji je bio uz njega od pocetka,a zato su nas odmah svrstavali u hordase(sto i jesam) ali svako ko je stimo Papeta su Papemrzci odmah automatski stavljali u navijace Sarajeva,sto je besmisleno..Denizmare je napisao/la:Tek nakon ove i ovakve pobjede mozes vidjeti ko je zaista kakav medju forumasima. Pojedini su u misijim rupama,cekaju koji dan da se slegne euforija nakon sto ih je Pape opalio po usima sinoc,jedni su sad malo umjereniji vidjevsi da su pogrijesili dok drugi nastavljaju po svome i umisljaju sebi da su izmislili pojedine igrace i da su svojim postovima ,,natjerali,, Safeta da ih pozove,argumentirajuci to kao konstruktivnom kritikom. Uglavnom rjetki su posteni pa su se posuli pepelom i priznali da su pogrijesili u vezi Safeta.

- molotovljev
Pape je postao okrutan prema svojim protivnicima. Ne dozvoljava im da konsoliduju redove.
Tako i treba, samo u kost...
Ne sam Safete..
Tako i treba, samo u kost...
Ne sam Safete..
F.K.SARAJEVO
Meni jos nije jasno, vjerovatno nikad nece biti, kako sebi neko daje za pravo da vrijedja nekog takvom mjerom i naziva nekog takvim imenima. Zaista je nebitno da li se radi o slucajnom prolazniku i nebitnom strancu, ili o najboljem igracu nase zemlje svih vremena, a na dobrom je putu i da taj covjek postane najbolji selektor ekipe BiH.Denizmare je napisao/la:Tek nakon ove i ovakve pobjede mozes vidjeti ko je zaista kakav medju forumasima. Pojedini su u misijim rupama,cekaju koji dan da se slegne euforija nakon sto ih je Pape opalio po usima sinoc,jedni su sad malo umjereniji vidjevsi da su pogrijesili dok drugi nastavljaju po svome i umisljaju sebi da su izmislili pojedine igrace i da su svojim postovima ,,natjerali,, Safeta da ih pozove,argumentirajuci to kao konstruktivnom kritikom. Uglavnom rjetki su posteni pa su se posuli pepelom i priznali da su pogrijesili u vezi Safeta.
Jednom sam vec pisala: jedno je konstruktivno kritikovati, a sasvim je nesto drugo vrijedjati i udarati ispod pojasa za svaku rijec koju covek izgovori, za svaki pogresno obucen odjevni predmet i dlaku koja nije na svom mjestu na glavi.
Pape, ziv ti nama bio jos dugo. Oni koji napadaju vjerovatno nece moliti, ali ti ces im svakako oprostiti sve te grube rici, jer si takav kakav jesi...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Cautinho
- Kontakt:
Tko god ima nesto protiv Papeta,ima isti takav odnos i protiv nase drzave a i protiv nase Svete reprezentacije.Stoga,te osobe nikako ne bi trebali shvatati ozbiljno.
Pape je ljudina,čovjek koji je ujedinio ljude u nasoj zemlji,koji je stavio BiH na mapu sv. fudbala.Napravio je velesilu,pravu fudbalsku naciju i jedinu stvar u ovoj drzavi koja funkcionira i koja je mnogima ponos i dika.Tako i meni.Nema prostora da se Pape omalozava ili vrijeda.On bi za nas narod trebao biti bog.Ako ikada zavrsi sa fudbalom,ispred Bilinog Polja,Grbavice ili Koseva mu treba staviti ogromni kip od zlata,u cast jednom od najvecih ljudi u nasoj zemlji.
Pape je ljudina,čovjek koji je ujedinio ljude u nasoj zemlji,koji je stavio BiH na mapu sv. fudbala.Napravio je velesilu,pravu fudbalsku naciju i jedinu stvar u ovoj drzavi koja funkcionira i koja je mnogima ponos i dika.Tako i meni.Nema prostora da se Pape omalozava ili vrijeda.On bi za nas narod trebao biti bog.Ako ikada zavrsi sa fudbalom,ispred Bilinog Polja,Grbavice ili Koseva mu treba staviti ogromni kip od zlata,u cast jednom od najvecih ljudi u nasoj zemlji.
Keep walking.
Ziv i zdrav mi bio 100 godina.Denizmare je napisao/la:Tek nakon ove i ovakve pobjede mozes vidjeti ko je zaista kakav medju forumasima. Pojedini su u misijim rupama,cekaju koji dan da se slegne euforija nakon sto ih je Pape opalio po usima sinoc,jedni su sad malo umjereniji vidjevsi da su pogrijesili dok drugi nastavljaju po svome i umisljaju sebi da su izmislili pojedine igrace i da su svojim postovima ,,natjerali,, Safeta da ih pozove,argumentirajuci to kao konstruktivnom kritikom. Uglavnom rjetki su posteni pa su se posuli pepelom i priznali da su pogrijesili u vezi Safeta.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Mogu shvatiti da ga neko ne voli,misli da zna bolje,da bi neko drugi bio bolji izbor za selektora,nismo ovce pa da isto blejejimo.Ali davanje takvih pogrdnih imena,seljacko provociranje prije svih drugih forumasa koji ne dijele njihovo misljenje ,,pravda za Papeta,, i sl. je ispod svakog nivoa.Cautinho je napisao/la:Tko god ima nesto protiv Papeta,ima isti takav odnos i protiv nase drzave a i protiv nase Svete reprezentacije.Stoga,te osobe nikako ne bi trebali shvatati ozbiljno.
.Po meni su gori ljudi koji vode brigu o forumu (admini i druge funkcije)od forumasa,valjda su te funkcije shvatili kao nesto vazno poput nasih politicara pa se uspavali pa se hvale komsinici ,,znas,ja sam admin na jednoj temi na forumu,,. Jeste li probali npr na Bluemoon u nazvati mancinija telecim pogledom? Trajni ban,niko te ne pita.
Posto sam malo stariji od vecine evo jedan mali savjet,knjiga koju sam dobio kao dijete ,,Velemajstor s Koseva,, napisao je Milan Zdrale.Probajte naci,ne pise samo o igrackoj velicini vec prvenstveno o ljudskoj.To me fasciniralo kad sam je procitao. Ali ovi seljacici ne postuju roditelje zasto bi Papeta sakriveni iza domisljatog nika...
Lijepo sam napisao jednom,nije bitno da li ja volim Safeta ili ne, čovjek je selektor moje reprezentacije i to se mora poštovati.Koga briga ko voli a ko ne Safeta,dok ovako radi ima da ga poštujem.Bilo je grešaka prije(albanija i sl)ali nek mi neko nađe trenera ili selektora a da nije griješio?Pa svima ni dragi bog ne valja a kmoli Safet,uglavnom volio ili ne Safet nas vodi u Brazil prema tome poklopite se "kritičari" i pustite normalan svijet da uživa.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- brzitesanj
- Kontakt:
Vi Papeta vljeli ili pak ne voljeli Pape šuti i niže pobjedu za pobjedom.
NEK CRKNU DUŠMANI

NEK CRKNU DUŠMANI
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Ne razumijem te besmislene postove, držanje moralnih pridika, samo trošite svoje vrijeme bezveze.
Kakav je ko odgoj " od kuće ponio ", takav će da mu bude cijeli život, i fajrunt.
Kakav je ko odgoj " od kuće ponio ", takav će da mu bude cijeli život, i fajrunt.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Neutralan88
- Kontakt:
brzitesanj je napisao/la:Vi Papeta vljeli ili pak ne voljeli Pape šuti i niže pobjedu za pobjedom.![]()
NEK CRKNU DUŠMANI
Prvi trener koji ce odvesti Bosnu i Hercegovinu na prvenstvo

Bolje je trositi vrijeme na ,,moralne pridike,, nego na vecinu ,,smislenih,, postova koje se ovdje napisu,to je pravi gubitak vremena...zizu1991 je napisao/la:Ne razumijem te besmislene postove, držanje moralnih pridika, samo trošite svoje vrijeme bezveze.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ovako i ja razmišljam. Šta god se govorilo o Ćiri, onog dana kad je bio izabran za selektora imao je svo moje poštovanje i povjerenje. I svi redom prije njega.emil02in je napisao/la:Lijepo sam napisao jednom,nije bitno da li ja volim Safeta ili ne, čovjek je selektor moje reprezentacije i to se mora poštovati.
- storm_raider
- Kontakt:
Zivio!Denizmare je napisao/la:Tek nakon ove i ovakve pobjede mozes vidjeti ko je zaista kakav medju forumasima. Pojedini su u misijim rupama,cekaju koji dan da se slegne euforija nakon sto ih je Pape opalio po usima sinoc,jedni su sad malo umjereniji vidjevsi da su pogrijesili dok drugi nastavljaju po svome i umisljaju sebi da su izmislili pojedine igrace i da su svojim postovima ,,natjerali,, Safeta da ih pozove,argumentirajuci to kao konstruktivnom kritikom. Uglavnom rjetki su posteni pa su se posuli pepelom i priznali da su pogrijesili u vezi Safeta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Realna prica kad bi Amar preuzeo voditi reprezentaciju vi bi kolektivno poceli navijati za Srbiju i Hrvatskusedra je napisao/la:Care ja sam jedan od malobrojnih koji je bio uz njega od pocetka,a zato su nas odmah svrstavali u hordase(sto i jesam) ali svako ko je stimo Papeta su Papemrzci odmah automatski stavljali u navijace Sarajeva,sto je besmisleno..Denizmare je napisao/la:Tek nakon ove i ovakve pobjede mozes vidjeti ko je zaista kakav medju forumasima. Pojedini su u misijim rupama,cekaju koji dan da se slegne euforija nakon sto ih je Pape opalio po usima sinoc,jedni su sad malo umjereniji vidjevsi da su pogrijesili dok drugi nastavljaju po svome i umisljaju sebi da su izmislili pojedine igrace i da su svojim postovima ,,natjerali,, Safeta da ih pozove,argumentirajuci to kao konstruktivnom kritikom. Uglavnom rjetki su posteni pa su se posuli pepelom i priznali da su pogrijesili u vezi Safeta.

- Rockefeller
- Kontakt:
Realna priča je da mi ne treba Amar da bih navij'o za Hrvatsku i Srbiju. Kad igra Hrvatska, ja sam tih 90. minuta kockast. Isti slučaj sa Srbijom u košarci. Njihov fudbal mi je malo manje interesantan, al' zato mislim da igraju najbolju košarku u Europi.
Da li je Amar dovoljno kvalitetan da vodi BH reprezentaciju procijeniće odgovorni za to - NS BiH. A ako oni kažu da jeste, ja neću imati nikakvih problema sa tim.
Za sada je selektor Safet Sušić i ja to poštujem, tim više jer je srušio mnoge rekorde i mentalne blokade i time se zacementir'o na poziciju jedan najboljih selektora koje je BiH imala.
Da li je Amar dovoljno kvalitetan da vodi BH reprezentaciju procijeniće odgovorni za to - NS BiH. A ako oni kažu da jeste, ja neću imati nikakvih problema sa tim.
Za sada je selektor Safet Sušić i ja to poštujem, tim više jer je srušio mnoge rekorde i mentalne blokade i time se zacementir'o na poziciju jedan najboljih selektora koje je BiH imala.
Ja pisem o ljudim koji zive u BIH. Ovi sto zive u BIH a navijaju za druge reprezentacije me uopce ne zanimaju. Ovo samo vrijedi za hordase ili ti ga pitare ko sto ovaj gore pise. Jer realno oni najvise gotive Susica i u nekim trenutcima nisu realni, zato sam napisao da je kojim slucajem Amar trener oni bi kolektivno prestali gledati reprezentaciju, dok Zeljovci dosta podrzavaju Susica i njegov stil taktite ili ti ga igrice.Rockefeller je napisao/la:Realna priča je da mi ne treba Amar da bih navij'o za Hrvatsku i Srbiju. Kad igra Hrvatska, ja sam tih 90. minuta kockast. Isti slučaj sa Srbijom u košarci. Njihov fudbal mi je malo manje interesantan, al' zato mislim da igraju najbolju košarku u Europi.
- Rockefeller
- Kontakt:
Drugar i ja navijam za Sarajevo. Istina da (trenutno) ne živim u BiH, al' sam navijač Sarajeva i pogledam utakmice kad god stignem i kako god mogu. To što ne komentarišem na tom pdf-u je neka druga priča, mrsko mi i čitati šta se svašta po pdf-u BHPL piše.
Kad Amar dodje na selektorsku poziciju imaće moju punu podršku. Ovakav Amar, na čelu Želje, mi je simpatičan i smiješan lik (u pozitivnom smislu), al' ga i jako cijenim, jer dok radi u dobro Želje radi i u dobro BH fudbala. Ne daj bože da navijam da Sarajevo bude ispred Željezničara samo jer je Željezničar loš. Volim i Ivicu, njegovog babu, smatram ga velikim čovjekom, a navijam za Sarajevo.
Jedan klub volim, drugi poštujem dok ne dodju oni zbog kojih poželiš razmišljati drugačije.
Kad Amar dodje na selektorsku poziciju imaće moju punu podršku. Ovakav Amar, na čelu Želje, mi je simpatičan i smiješan lik (u pozitivnom smislu), al' ga i jako cijenim, jer dok radi u dobro Želje radi i u dobro BH fudbala. Ne daj bože da navijam da Sarajevo bude ispred Željezničara samo jer je Željezničar loš. Volim i Ivicu, njegovog babu, smatram ga velikim čovjekom, a navijam za Sarajevo.
Jedan klub volim, drugi poštujem dok ne dodju oni zbog kojih poželiš razmišljati drugačije.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Najbolje od nase repke trenutno. Moderna formacija za suprostavljanje jakim protivnicima

Posteno! Svaka cast.Rockefeller je napisao/la:Drugar i ja navijam za Sarajevo. Istina da (trenutno) ne živim u BiH, al' sam navijač Sarajeva i pogledam utakmice kad god stignem i kako god mogu. To što ne komentarišem na tom pdf-u je neka druga priča, mrsko mi i čitati šta se svašta po pdf-u BHPL piše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.