NK Zvijezda Gradačac

elf1
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la elf1 » 16 feb 2013, 00:34

incident je napisao/la:
elf1 je napisao/la: po meni ogromna greska sto to klubovi celni ljudi dozvoljavaju da trener dovede neke svoje igrace...cast izuzecima
' се не ' " на &, $... ' тренера у ", а " ", $ не $ за & 3-4 " " $ се ? са ".
slazem se s tobom...ali vjerujem da ce zvijezda i to prevazic,veoma organizovan klub koji se gradi na zrelim temljima da u buducnosti nece sebi dopustit takve stvari kao i ovi babini sinovi sto igraju a lopte neznaju opucat kako treba
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 16 feb 2013, 00:36

elf1 je napisao/la: slazem se s tobom...ali vjerujem da ce zvijezda i to prevazic,veoma organizovan klub koji se gradi na zrelim temljima da u buducnosti nece sebi dopustit takve stvari kao i ovi babini sinovi sto igraju a lopte neznaju opucat kako treba
$ се по ' $ сте ' $ " " " ?.. ? ' све / " $ $ $ $ ' " & - се " за Европу. $ ? :)
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 16 feb 2013, 00:41

incident je napisao/la:
elf1 je napisao/la: slazem se s tobom...ali vjerujem da ce zvijezda i to prevazic,veoma organizovan klub koji se gradi na zrelim temljima da u buducnosti nece sebi dopustit takve stvari kao i ovi babini sinovi sto igraju a lopte neznaju opucat kako treba
$ се по ' $ сте ' $ " " " ?.. ? ' све / " $ $ $ $ ' " & - се " за Европу. $ ? :)
hvala puno incident na lijepim zeljama,nadam se uskoru izlasku na euro sceni bar kada se stadion zavrsi..pozz ;)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 feb 2013, 10:43

cini mi se da nije bilo sluzbene objave na nasoj zvanicnoj stranici o zabrani treninga.posto su se igraci vratili a vjerovatno ima i ljudi koji bi voljeli posjetiti treninge mislim da bi bio red da se klub po tom pitanju oglasi...ako je zabrana recite ako nije napisite kada jest a kada nije..
usput ako neko ima informaciju kada treniraju nasi i gdje neka nam napise
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 16 feb 2013, 10:45

mozel malo vise inf o ovom Rašidoviću imal kakav ugovor sa zvijezdom????
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

SledgeHammer
Kontakt:

Post Postao/la SledgeHammer » 16 feb 2013, 14:04

elf1 je napisao/la:
incident je napisao/la:' ? & $ " & % " о ", & је статус његов ', $ / " $ је $ тога $ га ' $ $... ? ' & & $ & ????
proslu sezonu bio jedan od bolji u zvijezdi,pruzao svoj max na svakoj utakmici bas rovokopac bio stim da se u posljednje vrijeme malo izgubio
gdje se sada nalazi to ti nebi znao rec,meni licno je zao nije vise u zvijezdi
"
Iskreno se nadam da ce nasi preispitati odluku o otpustanju Jakovljevica i da ce ga vratiti u klub. Ipak je to mlad momak i veliki borac na terenu, mozda je trebalo klupski psiholog poraditi malo s njim, da mu podigne moral i samopouzdanje, iako opet smatram da nije bio nesto losiji nego prosle sezone. Skripalo je na drugim pozicijama daleko vise. Uglavnom, smatram da je velika steta sto smo izgubili takvog mladog i perspektivnog igraca.
Trust me, I know what I'm doing !!!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 16 feb 2013, 16:58

SledgeHammer je napisao/la:
elf1 je napisao/la:
incident je napisao/la:' ? & $ " & % " о ", & је статус његов ', $ / " $ је $ тога $ га ' $ $... ? ' & & $ & ????
proslu sezonu bio jedan od bolji u zvijezdi,pruzao svoj max na svakoj utakmici bas rovokopac bio stim da se u posljednje vrijeme malo izgubio
gdje se sada nalazi to ti nebi znao rec,meni licno je zao nije vise u zvijezdi
"
Iskreno se nadam da ce nasi preispitati odluku o otpustanju Jakovljevica i da ce ga vratiti u klub. Ipak je to mlad momak i veliki borac na terenu, mozda je trebalo klupski psiholog poraditi malo s njim, da mu podigne moral i samopouzdanje, iako opet smatram da nije bio nesto losiji nego prosle sezone. Skripalo je na drugim pozicijama daleko vise. Uglavnom, smatram da je velika steta sto smo izgubili takvog mladog i perspektivnog igraca.
Ma nije to samo do Jakovljevića.Ja sam davno rekao da je vođenje kluba čisti biznis,al svi mi to tolerisemo iz razloga sto su nam ti biznismeni omogućili gledanje Premijer lige u Gradačcu.Ko,šta ,gdje mi se ne pitamo.Samo gledaj,slušaj ili ignoriši.opusteno......ha ja.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 16 feb 2013, 19:50

uzivaj,suti i gledaj... 8-)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

predator
Kontakt:

Post Postao/la predator » 16 feb 2013, 22:17

Kadeti:Gradina-Zvijezda 0-2 Juniori:Gradina-Zvijezda 2-2

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 feb 2013, 22:27

predator je napisao/la:Kadeti:Gradina-Zvijezda 0-2 Juniori:Gradina-Zvijezda 2-2
cestitke nasim mladim zvijezdama
a za koje igra ismar rasidovic i moze li malo o njemu jeli igrao i jeli pojacanje za nas klub
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 16 feb 2013, 22:38

astra1922 je napisao/la:
a za koje igra ismar rasidovic i moze li malo o njemu jeli igrao i jeli pojacanje za nas klub
Prema nekim mojim informacijama lik je 96. godište i nastupati će za juniore. Igra na poziciji zadnjeg veznog, za svoje godine veoma je razvijen i stabilan na nogama. Veliki je talenat i treba bi biti pojačanje u dogledno vrijeme naravno ukolliko naši sklope neki ugovor sa njim. To je što ja znam.

predator
Kontakt:

Post Postao/la predator » 16 feb 2013, 23:04

Shorty je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Prema nekim mojim informacijama lik je 96. godište i nastupati će za juniore. Igra na poziciji zadnjeg veznog, za svoje godine veoma je razvijen i stabilan na nogama. Veliki je talenat i treba bi biti pojačanje u dogledno vrijeme naravno ukolliko naši sklope neki ugovor sa njim. To je što ja znam.
upravo tako

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 17 feb 2013, 03:23

Sleadge Hamer ako nisi znao opet cu ponoviti nije do uprave niti do jakovljevica vec je do njegovog menadzera!Sva uprava je pokusavala da ga urazumi pa cak i preko klubskog psihologa ali na zalost njegov menadzer je jasno rekao klubu da JAKOVLJEVIC MOZE PREGOVARATI SA BLAGAJNIKOM NK ZVIJEZDA GRADAČAC! Mislim da je ovo za pametnog dosta!Da sad ne pisem kojekakve bljuvotine na ovoj temi nek ga j.e.b.e njegov menadzer a on njega!Jel treba lizati dupe nekom igracini koji je imao jednu od tri naj jace plate u klubu!JELI VRIJEDNO IMIDZA KLUBA ? RECI ISKRENO KAKO BI SE PONASAO DA SI TI U UPRAVI :oops: :oops: :oops:
PS. Koga nema bez njega se moze i vozdra!!!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 17 feb 2013, 03:28

Shorty je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Zelim mu svu srecu svijeta al da se ne uobrazi kao vecina talenata koje smo imali !Ovim putem bi zamolio njegove kvazo savjetnike da momka puste da izraste u igracinu jer su ti savjetnici unistili dosta nasih momaka !Nemojte i ovoga !

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 17 feb 2013, 08:23

Sve se nesto suti,a trebalo bi da se malo proslavi.
Jedan nas formumas se nedavno ozenio.
Neka mu je sa srecom :D :D

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 17 feb 2013, 08:58

Kvota je napisao/la:Sleadge Hamer ako nisi znao opet cu ponoviti nije do uprave niti do jakovljevica vec je do njegovog menadzera!Sva uprava je pokusavala da ga urazumi pa cak i preko klubskog psihologa ali na zalost njegov menadzer je jasno rekao klubu da JAKOVLJEVIC MOZE PREGOVARATI SA BLAGAJNIKOM NK ZVIJEZDA GRADAČAC! Mislim da je ovo za pametnog dosta!Da sad ne pisem kojekakve bljuvotine na ovoj temi nek ga j.e.b.e njegov menadzer a on njega!Jel treba lizati dupe nekom igracini koji je imao jednu od tri naj jace plate u klubu!JELI VRIJEDNO IMIDZA KLUBA ? RECI ISKRENO KAKO BI SE PONASAO DA SI TI U UPRAVI :oops: :oops: :oops:
PS. Koga nema bez njega se moze i vozdra!!!
Slažem se sa tobom Ivan je bio jedan od najbolji igrača u zadnje vrijeme i zašto je Odović doveo Šodića kad ima Ivana ??? to samo Odović i Musto znaju. U Prijedoru se zahvaljuju što smo ga odveli da ga se riješe. Ivan nije trebo na takav način da reaguje trebo je na terenu pokazat da je bolji od Šodića a mislim da ga njegov menadžer nagovorio. Sad imamo Ivana koji je nespreman i nije bio sa ekipom na pripremama i Šodića koji nije pojačanje za nas bar ovo što je do sad pokazo, možda protiv svoji Borca bude najbolji ;)

mexes
Kontakt:

Post Postao/la mexes » 17 feb 2013, 10:08

Ja Ivana smatram jednim od najbolji igraca i izvlacio nas je kad je bilo najteze zato ako se ikako moze treba momku dat priliku da se na terenu pokaze ;)

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 17 feb 2013, 11:46

Sodic je doveden iz logicnog razloga da i na toj poziciji imamo dva igraca radi konkurantnosti na poziciji a bogami i u slucaju povrede !

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 17 feb 2013, 12:24

Mene samo zanima jel Jakovljevic još član našeg kluba? Ili je dobio slobodne papire??

esko
Kontakt:

Post Postao/la esko » 17 feb 2013, 14:36

Zao mi je,mnogo mi je zao i nazalost za sve iskrenih navijace ZVJEZDE/IVAN vise igrac Zvjezde.oterali su ga pojedinici.i nije da se plasio konkurencije,odbijao reci trenera,ili da je nedaj boze se snekim svadjao.ostavili su ga na cedilu a toliko toga je dao za klub kao da je u njemu rodjen,tako se borio,

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.