Zanimljivo kako ti to znas.krmpotich je napisao/la:Babin Kuk najpoznatije EX - YU mjesto za ljetovanje gay populacije, samo naprijed kapitenuCartman je napisao/la:Dubrovnik je kleknuo pred kapitenom: http://www.dulist.hr/zbog-njega-mijenja ... ku/194670/
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
E svasta hotelsko drustvo Babin Kuk je sastavljeno od 5-6 hotela koji su ukljucivali makar 50 posto gradskog turizma. Hoteli President, Plakir, Neptun, Tirena ... i sada ih ti proglasi leglom pe..... Na osnovu cega ti donosis prosudbe i iz kojeg finog grada si dolazio u Dubrovnik kad si takav utisak stekao o nama.krmpotich je napisao/la:Babin Kuk najpoznatije EX - YU mjesto za ljetovanje gay populacije, samo naprijed kapitenuCartman je napisao/la:Dubrovnik je kleknuo pred kapitenom: http://www.dulist.hr/zbog-njega-mijenja ... ku/194670/
Boze sacuvaj.
gugl, jaro guglCartman je napisao/la: Zanimljivo kako ti to znas.
Znaci googlao si "ljetovanje za gay populaciju u Ex-Yu"?krmpotich je napisao/la:gugl, jaro guglCartman je napisao/la: Zanimljivo kako ti to znas.
E svasta to su nekad bili hoteli od 3 zvijezdice ili Yu b-klase a vecina nas je upoznata da gay populacija sa zapada trazi bolji smijestaj. Moguce je da su u pitanju bili gosti koje mozemo kategorizirati kao domace p..ercine.
Nisam nista rekao za taj lanac hotela, ali igrom slucaja imam kolegu na poslu koji ima te "karakteristike" i sa svojim deckom svake godine šiba baš na Babin Kuk. Pitam ga ja: "sto ne idete gdje drugo na more?" On meni: "Si lud, to je raj za mene i nas slicne". Misli se naravno na privatni smjestaj i po njegovim rijecima tamo ih bude bas bruka svake godine. Tako da Spahicu, pripazi sedubrovnik je napisao/la: E svasta hotelsko drustvo Babin Kuk je sastavljeno od 5-6 hotela koji su ukljucivali makar 50 posto gradskog turizma. Hoteli President, Plakir, Neptun, Tirena ... i sada ih ti proglasi leglom pe..... Na osnovu cega ti donosis prosudbe i iz kojeg finog grada si dolazio u Dubrovnik kad si takav utisak stekao o nama.
Boze sacuvaj.
Nema ti od toga nista ali mozda se ljudima svidja na nudistickoj plazi u stijenama pokraj Presidenta. Dubrovnik donosi 20 posto novaca Hrvatskog turizma pa nam dolazi puno ljudi ali p..ercine u vecem broju nisam vidio od 93. kada su na svu srecu protjerani sa brda oko grada. Gay populacija ako dolazi i ako se pristojno ponasa i trosi novac je dobrodosla kao i svi ostali dobronamjerni ljudi.krmpotich je napisao/la:Nisam nista rekao za taj lanac hotela, ali igrom slucaja imam kolegu na poslu koji ima te "karakteristike" i sa svojim deckom svake godine šiba baš na Babin Kuk. Pitam ga ja: "sto ne idete gdje drugo na more?" On meni: "Si lud, to je raj za mene i nas slicne". Misli se naravno na privatni smjestaj i po njegovim rijecima tamo ih bude bas bruka svake godine. Tako da Spahicu, pripazi sedubrovnik je napisao/la: E svasta hotelsko drustvo Babin Kuk je sastavljeno od 5-6 hotela koji su ukljucivali makar 50 posto gradskog turizma. Hoteli President, Plakir, Neptun, Tirena ... i sada ih ti proglasi leglom pe..... Na osnovu cega ti donosis prosudbe i iz kojeg finog grada si dolazio u Dubrovnik kad si takav utisak stekao o nama.
Boze sacuvaj.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa ako cemo suditi po stereotipima, mogu zamisliti da su gejevi jedni od boljih turista. obicno se znaju ponasati i dosta potrose, kud ces bolje goste od njih...
Najgori turisti su vjerovatno englezi, samo locu, deru se i prave probleme. Gdje se oni pojave, to mjesto propadne.
Najgori turisti su vjerovatno englezi, samo locu, deru se i prave probleme. Gdje se oni pojave, to mjesto propadne.
Halo momci, ovo je tema kapitena. Dosta o gayevima. 
- Nerminovic
- Kontakt:
- OnlyUnited
- Kontakt:
Po meni su najbolji gosti nasi ljudi koji imaju novaca. Pod nasi ja mislim na stanovnike ove cijele nesretne regije. Budu nekad na..kani i glume naveliko ali kada davaju baksis uvijek su znali biti siroke ruke. Tako su mi govorili prijatelji koji se bave turizmom. Ja osobno ni protiv Gay populacije nemam nista dok mi se ne motaju iza ledja. Kao turisti i potrosaci su dobrodosli kao i svo ostali koji se znaju pristojno ponasati.calcio je napisao/la:Pa ako cemo suditi po stereotipima, mogu zamisliti da su gejevi jedni od boljih turista. obicno se znaju ponasati i dosta potrose, kud ces bolje goste od njih...
Ajde nemoj zahebavati Emir je onako crn i markantan idealna meta za jednog od takvih.Cartman je napisao/la:Halo momci, ovo je tema kapitena. Dosta o gayevima.
Nemoj samo da nam Spaha klekne izdajuci apartmane.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bio sam jedno vrijeme u tim vodama (mislim na ugostiteljstvo i turizam ne na ovo drugodubrovnik je napisao/la:Po meni su najbolji gosti nasi ljudi koji imaju novaca. Pod nasi ja mislim na stanovnike ove cijele nesretne regije. Budu nekad na..kani i glume naveliko ali kada davaju baksis uvijek su znali biti siroke ruke. Tako su mi govorili prijatelji koji se bave turizmom. Ja osobno ni protiv Gay populacije nemam nista dok mi se ne motaju iza ledja. Kao turisti i potrosaci su dobrodosli kao i svo ostali koji se znaju pristojno ponasati.calcio je napisao/la:Pa ako cemo suditi po stereotipima, mogu zamisliti da su gejevi jedni od boljih turista. obicno se znaju ponasati i dosta potrose, kud ces bolje goste od njih...
Joj likova, krenuse u ozbiljnu diskusiju o gay turizmu.

Znaci Spaha na Fikretovom...kuku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne nego na Fikretinom kuku.
Fikreta je nena .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa i kuk je babin nije baaaaabin.Fikret je babo nekima a ne baba.

Usput njegov hotel je bio najbolji i nalazio se sa druge strane grada. E tu se moglo govoriti o svakojakoj klijenteli.
Usput njegov hotel je bio najbolji i nalazio se sa druge strane grada. E tu se moglo govoriti o svakojakoj klijenteli.