PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Jel moguce da su jadnici dres napravili za ovo aaaaahabaabhaahhaahh nikad se pameti dozvat. Jos samo nek se titula pocne slavit na vrijeme 

Plavi gmizavci, zakazite datum proslave titule
Rezervisite balkon u Titovoj.
Rezervisite balkon u Titovoj.
- FKS -
Kakav autogol
Pa da li su svjesni kakav su sad sa ovim teret sebi na ledja nabacili, apsulutno nepotrebno?
Ne osvoje li titulu, a nece, ovo ce biti za epsku zahebanciji

Pa da li su svjesni kakav su sad sa ovim teret sebi na ledja nabacili, apsulutno nepotrebno?
Ne osvoje li titulu, a nece, ovo ce biti za epsku zahebanciji

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 10 sep 2019, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav je ovo uzas hahahaha
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Evander je napisao/la:Kakav autogom![]()
Ne osvoje li titulu, a nece, ovo ce biti za epsku zahebanciji![]()
![]()

Pa nisu nacrtali neke titule ili neke datume proslava, vec peticu koja se metnula među vijetnamske guzove

- Fareus1921
- Kontakt:
Znam i mi smo ljuti na ova glup potez uprave.Vratit će nam se ovo karma je ćudo.tutankamon1905 je napisao/la:Jel moguce da su jadnici dres napravili za ovo aaaaahabaabhaahhaahh nikad se pameti dozvat. Jos samo nek se titula pocne slavit na vrijeme
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Valjda sutra igrači Slobode pokrenu štrajk glađu, da se maknemo sa stuba
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Treba li te napominjati za Lendrica i 100 000 ispred vjecne?let3 je napisao/la:Evander je napisao/la:Kakav autogom![]()
![]()
![]()
još kad bi znao objasniti kakve veze ima pišanje po vijetnamskoj prćiji i ismijavanje iste, sa neosvajanjem titule
![]()
Pa nisu nacrtali neke titule ili neke datume proslava, vec peticu koja se metnula među vijetnamske guzove
Ili za "nece cigani piti prvi"?
Kratka ti pamet izgleda.
I sam znas da ce vas ovo udariti u glavu i to jako brzo. Sta ti znaci pobjeda i jdnom derbiju, ako ne budes prvi na kraji, a imas jos dva derbija ove sezone?
Ili se pak nadas da ce ovjekovjeceni i provjereni i osidjivani kriminalac Ivica opet umjesati i donjeti vam titulu?

-
- Kontakt:
Slaba nafaka. Neki dobrotvor namako restoOsim13 je napisao/la:Valjda sutra igrači Slobode pokrenu štrajk glađu, da se maknemo sa stuba

High five

Ništa onda, besplatno članstvo i light member jogurat u Simin Hanu su nam jedina nadaSariel1987 je napisao/la:Slaba nafaka. Neki dobrotvor namako restoOsim13 je napisao/la:Valjda sutra igrači Slobode pokrenu štrajk glađu, da se maknemo sa stuba
High five

-
- Kontakt:
A kako taj dres konacno izgleda?
Vidim, mnogo vas je pogodila ova limitirana edicija od 100 komadaEvander je napisao/la:Treba li te napominjati za Lendrica i 100 000 ispred vjecne?let3 je napisao/la:Evander je napisao/la:Kakav autogom![]()
![]()
![]()
još kad bi znao objasniti kakve veze ima pišanje po vijetnamskoj prćiji i ismijavanje iste, sa neosvajanjem titule
![]()
Kratka ti pamet izgleda.
I sam znas da ce vas ovo udariti u glavu i to jako brzo. Sta ti znaci pobjeda i jdnom derbiju, ako ne budes prvi na kraji, a imas jos dva derbija ove sezone?
Ili se pak nadas da ce ovjekovjeceni i provjereni i osidjivani kriminalac Ivica opet umjesati i donjeti vam titulu?

Jah, vi znate hoce li koga udariti po glavi i to jako brzo

Kupio bi ja onaj sa Severinom, dao bi trebi preko glave da stavi u krevetu
Moras ga svatiti, Selimovic mu dao 10 maruna da ga brani na forumu i obecao jos 10 ako proda 40 majica. Gledaj kako ovdje azurno otvara sampanjac, kasnije lizao ono sa poda sto je amarov ker ispisaoWestTrebina je napisao/la:Jesi li ti presto lizati pepeljare i karmine sa opusakamohikanac12 je napisao/la:@avenija lize stolice i begicev pakas.![]()
Kasni li ti plata UREDNICE![]()
![]()
Kome oni placaju da im vodi stranicu sunce ti yebem kalaisano![]()
![]()
Nemaju kaze para za tv1291 ali imaju za amavovog otvaraca flasa i lizaca cmara
Kako su na sebe opet pritisak stavili debili ahahhaha i umjesto da nas handre sada ce oni pobjeci u rupe. Samo su pokazali kompleks prema Sarajevu. Mi slavimo utakmice sa Celticom,a oni stampaju majice nakon 3 boda protiv nas. Ovo je gore od onog da su nasli sredstvo za ciscenje stolica.
Nije bitno hoće l' se karma vratit il neće, fazon je što se ponašate kao da ste Girona koja je upravo dobila Barselonu. Ne kontam kako su vam ljudi u klubu ovako glupi jbt, da prave specijalne majice za pobjedu nad gradskim rivalom.
Ne samo da ste nas digli 100 levela iznad sebe ovim potezom, nego ste još natovarili pritisak svojim igračima na ramena.
I onda se Adžem pita što navijači svakog kluba pjevaju "biće Željo qrac šampion". Pa gdje neće pjevat, ovo ni u drugoj ligi Centar nema.

Ne samo da ste nas digli 100 levela iznad sebe ovim potezom, nego ste još natovarili pritisak svojim igračima na ramena.
I onda se Adžem pita što navijači svakog kluba pjevaju "biće Željo qrac šampion". Pa gdje neće pjevat, ovo ni u drugoj ligi Centar nema.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Stan malo rewind
Nea je ovaj celo s klipa?

Nea je ovaj celo s klipa?

Vidim, mnogo vas je pogodila ova limitirana edicija od 100 komadaEvander je napisao/la:Treba li te napominjati za Lendrica i 100 000 ispred vjecne?let3 je napisao/la:Evander je napisao/la:Kakav autogom![]()
![]()
![]()
![]()
Kratka ti pamet izgleda.

Jah, vi znate hoce li koga udariti po glavi i to jako brzo

Mene je pogodio poraz kao poroz. Ne desava se cesto da neko u derbiju zabije pet komada, kao sto se ne desava ni 0:3. Ovo ce ostati zapisano i dugo ce se pamtiti.
Ali ovo, ovo je nesto najgluplje sto ste mogli uraditi. Strasan autogol.
skoroalen je napisao/la:Nije bitno hoće l' se karma vratit il neće, fazon je što se ponašate kao da ste Girona koja je upravo dobila Barselonu.

Barcelona nikad nece primiti petardu od Girone, a Željo ce iskarati vijatnamske kur.ave i ismijavati ih sa limitiranom edicijom od 100 komada, a pitarluk ce pjeniti i furati se da su Barca

E cuj ga Barcelona

- BosniaBoston
- Kontakt:
I sa autogolom je 5:3 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne vidim nikakav autogol, osim ismijavanja i laganog podjebavanja vijetnamske prćijeEvander je napisao/la: Mene je pogodio poraz kao poroz. Ne desava se cesto da neko u derbiju zabije pet komada, kao sto se ne desava ni 0:3. Ovo ce ostati zapisano i dugo ce se pamtiti.
Ali ovo, ovo je nesto najgluplje sto ste mogli uraditi. Strasan autogol.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.