Presing sa prosjekom godina igraca Slobode 28-29 godina najstarijoj ekipi u premijer ligi to znaci da da unistavas igrace a drugo kada je nalic davao komentar na utakmici BIH - Armenija pokazao je veliko neznanje jer je hvalio todorovica i civica a svako je vidio da su lose obojica igrali sto se pokazalo da protiv Grcke obojica su zavrsili na klupama . Ja ta oba igraca cijenim i postujem jer su Slobodina djeca ali su bili losi protiv jednih amatera tkz iz Armenije a nas nalic je ih hvalio oba beka a Prosinecki totalno nalica provalio i rekao da oba beka protiv Aemenije su losi biliSariel1987 je napisao/la:Zato sam i rekao volio bih vidjet njihove treninge.
Nevjerovatno je da fura ovaj neki lazni presing ne mogu ljudi trcat. Tako se ne prilagodjavas onom sto imas na raspolaganju.
Gdje ces saida tako trositmesu.ej ba civic
![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
Sariel1987
- Kontakt:
Jel se bogat to u tvom selu igralo ping ponga umjesto fudbalakatarakta je napisao/la:Mora neko napadu ili napadacu stvorit sansu ili kreirat akciju da bude smislena, a veznjaci mogu zabit i gol, u modernom fudbalu se to cesto dogadja.Sariel1987 je napisao/la:Zato imamo napad u pm![]()
al nemamo vezni red
![]()
U pm.lijepu.pm.
Pa se onda sjetim kakve nase zasluzne velicine nemaju mjesta u lozi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nemamo ni napadace. Prvih par kola nismo imali spica. Bony govorio hitno nam treba spic. Senad planirao da rastjera sve napadace i da Smajic bude neki golgeter. Kada je primjetio da ne mozemo dati gola, dovede sta je ostalo na trzistu (Zukica). On se pokazao recimo sada kao promasaj, spor je i ne koristi uopste visinu koju ima.
Vidovic ima energije od starta sezone, valjao nam je. Generalno ostali od kojih se ocekivalo da zabiju gol (Zukic i Smajic) vrlo lose.
Vidovic ima energije od starta sezone, valjao nam je. Generalno ostali od kojih se ocekivalo da zabiju gol (Zukic i Smajic) vrlo lose.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Reset. To nam je spas, samo da skontamo sta valja za ostaviti 
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Katarakta je 100% locirao problem. Da su dovedena samo tri igraca mi sada bili ispred bili Zelje i Listice. Dva solidna veznjaka i špica.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Sto vec tad im neko prijetio?katarakta je napisao/la:Za tvoju info u medjugorju je poprilicno razjebana atmosferaSariel1987 je napisao/la:Tantavicaru mi ne igramo lopte.imo si atmosferu i u medjugorju sad. Al je igra rinaka.nema je.ko ni veznog sto kaje karatakta al ostalo je tu.
Na atmosferu
Ne.vjerujem da je do love prico si da senco radi odlican poso
Sta se to tako naglo poremetilo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prica ti je u domenu SF.mirza24 je napisao/la: Presing sa prosjekom godina igraca Slobode 28-29 godina najstarijoj ekipi u premijer ligi to znaci da da unistavas igrace a drugo kada je nalic davao komentar na utakmici BIH - Armenija pokazao je veliko neznanje jer je hvalio todorovica i civica a svako je vidio da su lose obojica igrali sto se pokazalo da protiv Grcke obojica su zavrsili na klupama . Ja ta oba igraca cijenim i postujem jer su Slobodina djeca ali su bili losi protiv jednih amatera tkz iz Armenije a nas nalic je ih hvalio oba beka a Prosinecki totalno nalica provalio i rekao da oba beka protiv Aemenije su losi bili
Todorovic i Civic su igrali Armeniju jer su se spremali Kolasinac i drugi bek za Grcku. Oni nisu zamjenjeni uopste vec nije bilo ni planirano da odigraju protiv Grcke kao starteri.
Nacin igre bez borbe i presinga bi Slobodu svaku utakmicu ostavio sa po 3 gola u mrezi. To je taktika Vlade Jagodica, imas limitiranu ekipu ali bi igrao fudbala, zabijes jedan i primis 3-4
Ne igramo fudbala ali zato ne igraju ga bas ni nasi protivnici.
de target li aeriels banujte ovu 24. vise.
Mislio sam da ste ga davno provalili. Ima par mjeseci kako trola
Mislio sam da ste ga davno provalili. Ima par mjeseci kako trola
tuzlanska Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Takvi su nam i ugovori da 80% kadra ode. Doci ce novih 80% igraca koji ce nadajmo se biti pazljivije birani.MakabiTuzla je napisao/la:Reset. To nam je spas, samo da skontamo sta valja za ostaviti
Zaista ne mogu da vjerujem da visis na forumu, imas preko 30k porukatuzlak1987 je napisao/la:Prica ti je u domenu SF.mirza24 je napisao/la: Presing sa prosjekom godina igraca Slobode 28-29 godina najstarijoj ekipi u premijer ligi to znaci da da unistavas igrace a drugo kada je nalic davao komentar na utakmici BIH - Armenija pokazao je veliko neznanje jer je hvalio todorovica i civica a svako je vidio da su lose obojica igrali sto se pokazalo da protiv Grcke obojica su zavrsili na klupama . Ja ta oba igraca cijenim i postujem jer su Slobodina djeca ali su bili losi protiv jednih amatera tkz iz Armenije a nas nalic je ih hvalio oba beka a Prosinecki totalno nalica provalio i rekao da oba beka protiv Aemenije su losi bili
Todorovic i Civic su igrali Armeniju jer su se spremali Kolasinac i drugi bek za Grcku. Oni nisu zamjenjeni uopste vec nije bilo ni planirano da odigraju protiv Grcke kao starteri.
tuzlanska Sloboda
Nama je problem.kada mi trebamo napasti protivnika, odnosno kad trebas igrat na posjed. Ko gleda Slobodu svaku utakmicu, to ce lako skontat. A sariel je sale matic za takvo nesto. Mnogo smo bolji u nekoj defanzivi, iza lopte.
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa skontao sam, vec vidim da je udomacen i prihvacen duzi periodzlajci je napisao/la:
Zaista ne mogu da vjerujem da visis na forumu, imas preko 30k porukai nisi u stanju mjesecima trolera skontat
Kad pogledas unazad poraz od Celika,remi sa Simin Hanom,da su tu mlatnuli po tricu,sad bi bili egal za europu,ovako opstanak i to je to.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Reci rumeni boga ti slobodno djes ti trenirokatarakta je napisao/la:Nama je problem.kada mi trebamo napasti protivnika, odnosno kad trebas igrat na posjed. Ko gleda Slobodu svaku utakmicu, to ce lako skontat. A sariel je sale matic za takvo nesto. Mnogo smo bolji u nekoj defanzivi, iza lopte.
Nama je sve problem.od nojeva preko novinara.opstine .uprave.sponzora.stadiona terena.navijaca.struke.igraca.op.a.
Utakmica je samo zavrsni proizvod.
Sad se fudbala igraju menadzeri i novinari.vidimo kako i koliko uspejsno
Moderni fudbal
-
Sariel1987
- Kontakt:
Mi da smo imali jos 3.vezna.smaja bi se -"nazabijo"ove sezone
Sunce to zareno
najludji pdf ludji i od sloginog
@zlajci katarakta od milja
Sunce to zareno
@zlajci katarakta od milja
i da smo dobili Celika i Slogu, i da nismo izgubili niti jednu na Tusnju sada bi ladno bili na 3.mjestuSariel1987 je napisao/la:Mi da smo imali jos 3.vezna.smaja bi se -"nazabijo"ove sezone![]()
Sunce to zarenonajludji pdf ludji i od sloginog
tuzlanska Sloboda
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ovo je onaj trenutak kad baba kaze dedi da su ti.bila bi.zlajci je napisao/la:i da smo dobili Celika i Slogu, i da nismo izgubili niti jednu na Tusnju sada bi ladno bili na 3.mjestuSariel1987 je napisao/la:Mi da smo imali jos 3.vezna.smaja bi se -"nazabijo"ove sezone![]()
Sunce to zarenonajludji pdf ludji i od sloginog
volio bi ja da smo prvi al neke stvari evidentno ne stimaju.i nikom nista.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Izgubili bi bodove negdje opet kad nemamo ekipu. Ne moze se na silu kada se ocito tempiralo da ne idemo u Evropu. Garant Imamovic rekao nista to, da se sramotim nemamo stadion valja igrati u BL ili Zenici.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Nego Zlajci,nisi se izkurcio?!? Sve lafinasi. Insajderi:)
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.