FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Koga sad Fukare bojkotuju pa nece da budu na utakmicama?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tako je sad treba omladinski pogon pocistiti od korova jer to je uvjet da Sloboda krene u svijetliju buducnostMakabiTuzla je napisao/la:Ma samo reset, kluba, tima, a a bogami i navijača
Ziva istinaultrasstyle_tz je napisao/la:i Baraban je dosao nakon pauze. Kockalo se, skrpilo se s onim sto imas i opet si 2 b od evrope.
al je fascinantno sto i kako neke boli ovaj Vidovicev penal kao da je njima zabio a ne Ericu i Zvijezdi. Odlicno Sloboda stoji koliko njenih navijaca prizeljkuje njen poraz.
Samo ne znam sto sad, nema Senada vise, ni Denisa. Koga sad treba tjerati ?
vratite Senada mozda nam se i navijaci vrate
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ne pije ti vode ta prica, Viber je otjeran odmah po stupanju novog UO, a onom su konacno usvojili ostavku koju je on ko fol davao. A prica ti ne pije vode jer ovo sto gledamo je njihova Sloboda sa njihovim talovima, tako da tek mozemo suditi o novoj upravi poslije jesenjeg dijela nove sozone. A to sto ti je ahbab Viber otjeran ko pasce nisu krivi navijaci Slobode. Ruzna ti ta prica da neko od navijaca zeli poraz Slobode, zajebi tu pricu.ultrasstyle_tz je napisao/la:i Baraban je dosao nakon pauze. Kockalo se, skrpilo se s onim sto imas i opet si 2 b od evrope.
al je fascinantno sto i kako neke boli ovaj Vidovicev penal kao da je njima zabio a ne Ericu i Zvijezdi. Odlicno Sloboda stoji koliko njenih navijaca prizeljkuje njen poraz.
- Beduin
- Kontakt:
Skver - ja ne znam da ima onaj ko voli Karica, njega u Batvi niko nije gotivio jos dok je igrao za Slobodu. Covjek se ne da voliti, jednostavno. Cak mu i zene zavide na mini valu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma taj Karic je nebitan, njeg je i Azmir otjerao zbog slicnih stvari pa ovaj kad se vratio napravio zijan Slobodi sa aferom Viber. Poenta price je citiram "Samo ne znam sto sad, nema Senada vise, ni Denisa. Koga sad treba tjerati ?". Niko nikoga ne tjera, vec su otjerani u istoriji Slobode najveci papak koji je bio predsjednik Slobode i najveci pobacaj od sporskog direktora u njenoj stogodisnjoj istoriji, mislim da bi se sa mnom slozio i moj rahmetli djed i moj rahmetli otac kao i vecina tvojih starosjedioca iz Moluha.Beduin je napisao/la:Skver - ja ne znam da ima onaj ko voli Karica, njega u Batvi niko nije gotivio jos dok je igrao za Slobodu. Covjek se ne da voliti, jednostavno. Cak mu i zene zavide na mini valu.
- Beduin
- Kontakt:
Starosjedioca iz Moluha? Ili si mislio iz Batve.Skver je napisao/la:Ma taj Karic je nebitan, njeg je i Azmir otjerao zbog slicnih stvari pa ovaj kad se vratio napravio zijan Slobodi sa aferom Viber. Poenta price je citiram "Samo ne znam sto sad, nema Senada vise, ni Denisa. Koga sad treba tjerati ?". Niko nikoga ne tjera, vec su otjerani u istoriji Slobode najveci papak koji je bio predsjednik Slobode i najveci pobacaj od sporskog direktora u njenoj stogodisnjoj istoriji, mislim da bi se sa mnom slozio i moj rahmetli djed i moj rahmetli otac kao i vecina tvojih starosjedioca iz Moluha.Beduin je napisao/la:Skver - ja ne znam da ima onaj ko voli Karica, njega u Batvi niko nije gotivio jos dok je igrao za Slobodu. Covjek se ne da voliti, jednostavno. Cak mu i zene zavide na mini valu.
To tjeranje se vjerovatno odnosilo na posjecenost, otisli su oni koje se tjeralo i uspjelo otjerati, i vec u ovoj utakmici najgora posjeta u sezoni umjesto da se pozitivno odrazi taj dolazak nove Uprave. Eto pobijedili smo, ako sad u gostima igrom slucaja pobijedimo onda nema opravdanja za nedolazak na Tusanj i da se zajedno istrpi ova sezona.
075 ❤
075 ❤
Imam info da Hadzan i Baraban definitvno ne ostaju, nece produzavat ugovor.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Braban prevara od igrača , odigrao je samo jedu utakmicu onu protiv radnika ovo ostalo ko kloc ne zna loptu uštopati. Hadzanović jedini koga bi ostavio od ove ekipe, dobar borben al teško ćemo ga zadržatiSkojevska je napisao/la:Imam info da Hadzan i Baraban definitvno ne ostaju, nece produzavat ugovor.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Baraban je odigrao dosta cudnu sezonu. Kada je dosao u prvih par utakmica je razvaljivao i bio stalno igrac utakmice, a onda pred kraj polusezone očaj očaja da gori ne moze biti. Evo i u drugom dijelu se nesto nije popravio, a bas me zanima kud odose oni driblinzi i prolazenje pored bekova kao na traci sa pocetka sezone. Hadzanovic je dobar destruktivac i bas mnogo trci, ali nije neki igrac koga se ne moze nadomjestiti. Sve je to dobro, al brate dragi u koliko nas je utakmica ostavio na cjedilu sa crvenim kartonima i sa glupim zutim, pa se onda cuvaj 50 minuta. Steta je stvarno ako odu, dobri su igraci, ali mislim ako se dadnu razrijesene ruke Nalicu i solidan budzet da se mogu dovesti dosta bolji igraci. Nama je najvise trebao igrac tipa Rustemovic, koji je bio ubjedljivo najbolji igrac onu polusezonu, destruktivac, medjutim za razliku od Hadzana koji kad dobije loptu se unervozi kao dijete kad izvadi paklo zvaka u skoli pa krene bjezat, on je znao kontrolisat loptu, zagraditi se, okrenuti igraca, poceti napad i bas takav igrac nam je uz Mesu trebao.Skojevska je napisao/la:Imam info da Hadzan i Baraban definitvno ne ostaju, nece produzavat ugovor.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- Beduin
- Kontakt:
U tom slucaju vec sad treba forsirati Livancica do kraja i vidjeti vrijedi li za prvih 11 u narednoj sezoni ili se odmah baciti na potraznju desnog krila.
Igraci poput Hadzana su bogatstvo svake ekipe i nije ih lahko naci, zato se on mora zadrzati i povecati mu platu te trajanje ugovora. Samo trener mora piraditi na njegovim kartonima, istina da nas je ostavio na cjedilu par puta zbog nepromisljenost.
Igraci poput Hadzana su bogatstvo svake ekipe i nije ih lahko naci, zato se on mora zadrzati i povecati mu platu te trajanje ugovora. Samo trener mora piraditi na njegovim kartonima, istina da nas je ostavio na cjedilu par puta zbog nepromisljenost.
075 ❤
075 ❤
Sto se tice igrackog kadra za narednu sezonu, nemamo mi nekih zvijezda koje je teško nadomjestiti tako da se ne trebamo oko toga brinuti. Ako raspolazes s solidnim parama za plate prelagano je nadomjestiti igrača tipa Hadzanovica.
Jedino Azir i Beganovic da ne odu za džaba, ostalo manje-vise.
Jedino Azir i Beganovic da ne odu za džaba, ostalo manje-vise.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
costacurta08
- Kontakt:
Recite vas dvojica meni šta se to suštinski promijenilo? Nikakvih konkretnih poteza ni pomaka ja ne vidim, Kozlić je tu, ok i šta se desilo tj. šta se dešava? Ništa konkretno, osim što zid pade neki dan.Skojevska je napisao/la:Ziva istinaultrasstyle_tz je napisao/la:i Baraban je dosao nakon pauze. Kockalo se, skrpilo se s onim sto imas i opet si 2 b od evrope.
Tak' da ne lupate bezze
Evo ja neću ni da kudim ni da hvalim. Čekam da vidim šta će uraditi, hoće li ovi novi napraviti neku analizu, koliko STVARNO imamo duga, ko ga je napravio, koji je njiv cilj, plan, akcija, gdje se vide za godinu dana, neku krivičnu prijavu? što da ne, sad kad je Konjić tu mogu pichvajz da naprave za razliku od Kikana pripravnika, i još milion pitanja.
Al džaba ja to tebi pričam, druže sudija
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sto si negativan ako cekas da vidis sta ce uraditi? Inace covjek je dosao prije 10 dana, a ne prije pola godine da se moze reci "nikakvih konkretnih poteza ni pomaka ja ne vidim". A odmah iza toga "ja necu ni da kudim ni da hvalim, cekam da vidim sta ce uraditi".
Cuj ovog, ne vidi konkretne poteze ni pomake

A nema ni 10 dana da je Kozlić na mjestu predsjednika UO.
I nismo za bolje, kao što ultra@ napisa
A nema ni 10 dana da je Kozlić na mjestu predsjednika UO.
I nismo za bolje, kao što ultra@ napisa
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Treba sportski direktor lagano poceti razgovore oko nastavka saradnje. Prvo s Nalom namjerava li ostati. Potom da mu kaze na koga racuna a na koga ne. Posto smo bodovno mirni, igrace koji sljedece sezone nece biti tu, lagano preselit na klupu. Hadzan ako nece produzit, eto prilike da vidimo malog Hodzica na djelu. I svakako ga treba polako vec uvoditi u premijerligaski fudbal. Kad odigra 5-6 do kraja sezone, vec naredne ce biti lakse i njemu i Slobodi
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba stvari postaviti sto se tice mladih igraca na svoje mjesto. Ne moze Smajic kao starter odigrati 30 utakmica bez gola i takav status nastaviti i naredne sezone. Sloboda je ispred svega. Opet recimo da Beganovic i Muminovic opravdavaju minute dok on ne. Onda se postavlja pitanje zasto Hodzic i Maksimovic nisu u kombinacijama za minute. Fino momku ponuditi rekonstrukciju plate i limitiranu minutazu jer mi ne mozemo igrati sa 9 igraca citavu sezonu. Inace ako ne tako onda raskid ugovora i neka mu je sretno u drugoj ekipi jer sa ovom statistikom mi od njega mozemo zaboraviti na neke pare od prodaje.
https://www.transfermarkt.co.uk/stefan- ... ler/366004
Jel se sjecate njega, pazite statistike ove sezone
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tandir u prvoj ligi Slovacke 17 utakmica 9 golova 2 asistencije, 4. na tabeli.Skojevska je napisao/la:https://www.transfermarkt.co.uk/stefan- ... ler/366004
Mog'o bi Tandara za repku debitovat kako je krenuo. Ide Džekinim stopama (ajzea to je onaj kloc što ste ga zvali).
Treba probat ko Bilbao, samo iz svoje škole, i samo s TK, pa da vidimo đe smo
Treba probat ko Bilbao, samo iz svoje škole, i samo s TK, pa da vidimo đe smo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.