FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako covjek ima presudu to ce se morat platit. Da makar imamo love mogli bi to za jedno 400.000 zavrsit, ovako cemo reprogram potpisat, covjek trazi garanciju grada. Pa cim jednu ratu ne platis, opet si duzan kao na startu haha
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
A Asmir je to platio svoje dugove jel? Nije vec je klub otplatio skoro i 750 hiljada poreza, otplatio i 300 hiljada za tuzbe igraca i 110 hiljada gradu vratio i 60 hiljada hotelu.Brcanskamalta je napisao/la: Kako su ono govorili....Ko je napravio dug neka placa ko je potpisao ugovore neka placa....
E hajmo sada ko je zaduzio klub 700 000![]()
Neka plati.
On je samo lagano isfurao u drugi klub i onako rasterecen dovodio jake igrace dok smo mi morali dovoditi krs i placati tuzbe.
Opet klubovi imaju vezane ruke kao i kod igraca, svako ko posudi moze traziti i sa kamatama ali klub nema pravna sredstva da dokaze kako je ta osoba ostetila klub i lose poslovala. Osoba Davud je nas ostetila milione, prvo zbog ispadanja, drugo zbog isplate plata, trece zbog neplacanja drugih obaveza, a na kraju ce profitirati. To je cisto za zatvora i kriminal koji je unaprijed isplaniran jer ne ide privatni biznis pa da se preko Slobode ubace pare i izvuku na kraju.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 08 apr 2019, 12:25, ukupno mijenjano 2 puta.
- Beduin
- Kontakt:
Kakva zaj3bancija, naredno kolo postajemo ravnopravni u borbi za Evropu, a za 2 kola vec planiramo veliki trans podrske i obecanje Evrope i od igraca i Uprave pa da se moze planirat na koji cemo stadion.Sariel1987 je napisao/la:Jutro momci, recite da se zezate???![]()
Pa ljudi dragi zelje su jedno a realnost nesto sasvim drugo.
Cime da napadnete evropu?
Ultra naravno da ce mnogi igraci otici, ovo kad se govorilo mjesecima prije i da nije stvar rezultata, nego svega ostalog u klubu vi ovd govorite hejteri vaki naki, a na kraju se na utakmicama prelomi sve lose u vezi slobode.
Nije stvar crnjaka i kukanja, nego nerealni ste, klub nam je slomljen i dise na skrge a vi jednom jalovom pobjedom ocekujete evropu?wtf ba![]()
![]()
I jos nesto govorite treba podrzat klub, pa ko ga podrzava svo ovo vrijeme, nego standardnih 500 do milja bolesnika?
ostali ce doci samo ako je sve ostalo ok, i to je tako. daj ljudima rezultate, daj uslove na stadionu pa ce doci.
ne mos ljude lagat vjecno laznim obecanjima.
Nista labavo, matori moj, 200.000€ minimalno je nase, a vrijeme je da se prodje i u 2. pretkolo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sta me boli k za Azmirom,hajde ti to meni objasnituzlak1987 je napisao/la:A Asmir je to platio svoje dugove jel? Nije vec je klub otplatio skoro i 750 hiljada poreza, otplatio i 300 hiljada za tuzbe igraca i 110 hiljada gradu vratio i 60 hiljada hotelu.Brcanskamalta je napisao/la: Kako su ono govorili....Ko je napravio dug neka placa ko je potpisao ugovore neka placa....
E hajmo sada ko je zaduzio klub 700 000![]()
Neka plati.
On je samo lagano isfurao u drugi klub i onako rasterecen dovodio jake igrace dok smo mi morali dovoditi krs i placati tuzbe.
Opet klubovi imaju vezane ruke kao i kod igraca, svako ko posudi moze traziti i sa kamatama ali klub nema pravna sredstva da dokaze kako je ta osoba ostetila klub i lose poslovala. Osoba Davud je nas ostetila milione, prvo zbog ispadanja, drugo zbog isplate plata, trece zbog neplacanja drugih obaveza, a na kraju ce profitirati. To je cisto za zatvora i kriminal koji je unaprijed isplaniran jer ne ide privatni biznis pa da se preko Slobode ubace pare i izvuku na kraju.
Ja sve gledam isto i stavljam na vagu.
Ako si ti licno pisao da dugove koje je napravio Azmir i te ugovore i sve plati onaj ko ih je napravio zasto isto to sada ne pises.
I Azmir je placao stotine hiljada sirom BiH od igraca hotela dobavljaca ganjao licencu svake sezone pa sta....Klub ti se trebao ugasiti trebao je sada Olimpic igrati na Tusnju i da nije bilo tog istog kojeg pljujes ne bi postojali.
Hocemo dugove da vraca hocemo rezultate evropu ku rac palac a smeta nam pozajmica...Sta je trebao pokloniti klosarima.
Ja ga prezirem zbog Sloge i svega nakon Slobode ali budimo ljudi realni.
Ko ce sprijeciti kriminal....Ko...Jasmin i njegova "pravna sluzba"...
Hajde molim te....zapamti sta ti kazem bice belaja jer klub je u rasulu finansijski i svakako.
Duguje se Husejnovicu,Alispahicu,Adzemu Ignjatovicu,Vidovicu i td....Dvije plate je ostavio Senad a zna druge prozivat.Ko je kriv sto klub nema mehsnizme zastite ja i ti ili skupstina na celu sa Imamovicem....Sve funkcionise nakaradno od kluba do omladinskog u skupstini tezgari sa Hametove i ti meni se nesto kocoperis.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Ma biće to dobro kad legne milion od UEFA-e
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto je to radio ako je imao namjeru da digne ruke od Slobode? Zato samo da bi upumpao svoje pare i da moze traziti on ili neko njegov kad tad. Nama se taj princip rada uopste nije isplatio jer jedno pretkolo Evrope ne vrijedi toliko posudjenog novca. A sto se tice gasenja kluba nikada se ne bi ugasio niti ce ikada da se ugasi, klub bi nasao rjesenje i da on nije dosao. Bili bi slabi jedan period ali bi se digli i vratili u PL kad tad. Nije on nikom nista trebao pokloniti i nije poklonio, on je na Slobodi digao ime za izbora sebi i ima pozajmice, on je samo trebao biti posten i skontati da tako samo steti Slobodi.Brcanskamalta je napisao/la: Sta me boli k za Azmirom,hajde ti to meni objasni![]()
Ja sve gledam isto i stavljam na vagu.
Ako si ti licno pisao da dugove koje je napravio Azmir i te ugovore i sve plati onaj ko ih je napravio zasto isto to sada ne pises.
I Azmir je placao stotine hiljada sirom BiH od igraca hotela dobavljaca ganjao licencu svake sezone pa sta....Klub ti se trebao ugasiti trebao je sada Olimpic igrati na Tusnju i da nije bilo tog istog kojeg pljujes ne bi postojali.
Hocemo dugove da vraca hocemo rezultate evropu ku rac palac a smeta nam pozajmica...Sta je trebao pokloniti klosarima.
Ja ga prezirem zbog Sloge i svega nakon Slobode ali budimo ljudi realni.
Ko ce sprijeciti kriminal....Ko...Jasmin i njegova "pravna sluzba"...
Hajde molim te....zapamti sta ti kazem bice belaja jer klub je u rasulu finansijski i svakako.
Duguje se Husejnovicu,Alispahicu,Adzemu Ignjatovicu,Vidovicu i td....Dvije plate je ostavio Senad a zna druge prozivat.Ko je kriv sto klub nema mehsnizme zastite ja i ti ili skupstina na celu sa Imamovicem....Sve funkcionise nakaradno od kluba do omladinskog u skupstini tezgari sa Hametove i ti meni se nesto kocoperis.
Svrsavate na tudje pare samo, ne poznajete postepen rad, sve bi samo da vam neko servira i kada dodje predsjednik koji bi nesto radio na sposobnost pocnete kritikovati i kmecati kao kakve curice.
Kako ti to lijepo oko tuzbi okrenes na Imamovica, neke pravne timove, klub itd. mada oni nemaju nikakve veze sa tim, to je do drzave i zakona.
Sto se tice tvojih insajderskih o dugovima vec stoti put poznato, bubas samo. Tj. pises svoje zelje, a ne realnu sliku. Tvoja zelja je da kod nas bude lose, mi kad dobijemo ti mislim imas napad panike, kad se nesto lijepo desi mislim da zavrsis u bolnici zbog povisenog pritiska. Sa Slobodom ce sve biti okej, Sloboda nije jedan covjek kao sto to ti zamisljas pa da nema zivota nakon toga.
Kao sto su se veliki dugovi rjesavali zadnje dvije godine bez da se prave novi na ime milionskih pozajmica rjesiti ce se i pisljive plate, a i postici dogovor sa Davudom. I sve ce to da plati Sloboda jer kada se hoce i moze se. I to bez da neko plati i samo prebaci dug na sebe kao sto je to radio imaginarni spasioc, kao rjesavao dugove, a u biti samo stavljao dugove na sebe da bi na kraju dosli na isto 2016.
Sto se tice Davuda, Asmira, Sabovica i ostalih meni su svi isti. Isti princip rada na vece pozajmice. Ja sam za to da svi oni odgovaraju za svoj rad. Sto mislim za Davuda mislim i za ostale, mislim da se njegov rad treba ispitati. Dok ti Asmira uzdizes iza ostalih iako je to sve jedan te isti vrag.
Klub ce da ispravnim radom i podrskom grada sve to kad tad sanira uz novu upravu i nove naredne uprave, a ako bude nacina svi oni bi trebali da vrate svoje dugove jer su ostetili Slobodu.
Sto se tice privatizacije i to ce da bude ali ce da bude kako treba, kada SDP izganja pravi zakon o privatizaciji kao sto je izganjao i reprogram za Slobodu.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Joj bolesna lika jarane.Svrsavamo na pare....Neko nesto nama servirao....Nisu htjeli ugasiti a Imamovic bio pristao na fuziju sa Olimpicom...
Moje neke zelje...jasta evo ode pritisak...Sve zbog Jasmina i njihove dvije politicke prcije za pranje para. (Tri racunajuci klub stadion i okk )...
Senad mu posten jasta je...sve vidimo sve moje "zelje "vrijeme je dokazalo vadicemo postove druze nije problem. I ovo ce a ti...dje ces ti od stida u svakom postu reklamirajuci politicku partiju. ..i njihove retardose..Sve ce to Jasmin parama naroda namiriti da se zataska kriminal njegovih kompanjerosa.....
Ps.Yebo ti sdp vise sve zenskog roda od 1 do 101 godine...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ti retardosi su ti izganjali reprogram po novim pravilima, slucajno ili ne uputili su i zahtjev da dodje do zakona o privatizaciji (jer BIH trenutno nema takvog zakona). Sve po pravilima. Kada bude sve regularno Sloboda ce i da bude privatizovana kao sto je potpisala i reprogram. A sta su drugi uradili za Slobodu i sta bi uradili?Brcanskamalta je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj bolesna lika jarane.Svrsavamo na pare....Neko nesto nama servirao....Nisu htjeli ugasiti a Imamovic bio pristao na fuziju sa Olimpicom...
Moje neke zelje...jasta evo ode pritisak...Sve zbog Jasmina i njihove dvije politicke prcije za pranje para. (Tri racunajuci klub stadion i okk )...
Senad mu posten jasta je...sve vidimo sve moje "zelje "vrijeme je dokazalo vadicemo postove druze nije problem. I ovo ce a ti...dje ces ti od stida u svakom postu reklamirajuci politicku partiju. ..i njihove retardose....Selam.
Svako kome se duguju dvije plate moze automatski dobiti od saveza raskid ugovora i potraznju svih para do kraja ugovora. Sto to ne urade ako je u Slobodi toliko lose i raspad?
Zadnji raskidi koje smo imali su 2016-2017. kada je neko nagovarao igrace da stete klubu.
Nije nas Senad zaduzio nekim enormnim ciframa. Prethodnici jesu. Rijesene su neke tuzbe i to je dobro. Ozbiljni ljudi oko Slobode kazu da nam treba milion maraka za zdrav klub. Evropa i transfer
Niko, niko, samo Sloboda
**** te kako vam ne dosadi vrtit vise jednu te istu pricu..
Nemamo mi sanse za evropu ekipa je krš, igramo ko mudo.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Nikada niko nije trazio pare dok je bio tu.Uvjek stigne cestitka kasnije pa ce i sada.tuzlak1987 je napisao/la:Ti retardosi su ti izganjali reprogram po novim pravilima, slucajno ili ne uputili su i zahtjev da dodje do zakona o privatizaciji (jer BIH trenutno nema takvog zakona). Sve po pravilima. Kada bude sve regularno Sloboda ce i da bude privatizovana kao sto je potpisala i reprogram. A sta su drugi uradili za Slobodu i sta bi uradili?Brcanskamalta je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Senad mu posten jasta je...sve vidimo sve moje "zelje "vrijeme je dokazalo vadicemo postove druze nije problem. I ovo ce a ti...dje ces ti od stida u svakom postu reklamirajuci politicku partiju. ..i njihove retardose....Selam.
Svako kome se duguju dvije plate moze automatski dobiti od saveza raskid ugovora i potraznju svih para do kraja ugovora. Sto to ne urade ako je u Slobodi toliko lose i raspad?
Zadnji raskidi koje smo imali su 2016-2017. kada je neko nagovarao igrace da stete klubu.
Koji ozbiljni ljudi druze...Kurevic....i ekipa...
Mozda im javio neko iz drugog kluba koji se zove "omladinski"...moze biti.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Imal jos kakvih novosti, radil sta novi UO, kad ce ga prosiriti itd?katarakta je napisao/la:Nije nas Senad zaduzio nekim enormnim ciframa. Prethodnici jesu. Rijesene su neke tuzbe i to je dobro. Ozbiljni ljudi oko Slobode kazu da nam treba milion maraka za zdrav klub. Evropa i transfer
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
A ko je to bolji od nas trenutno Zeljo, Radnik, Čelik nisam baš siguran.Skojevska je napisao/la:**** te kako vam ne dosadi vrtit vise jednu te istu pricu..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
A ko je to bolji od nas trenutno Zeljo, Radnik, Čelik nisam baš siguran.Skojevska je napisao/la:**** te kako vam ne dosadi vrtit vise jednu te istu pricu..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Procitah ovaj "zakon o privatizaciji"...
Klasicno,ozakonjeno gasenje klubova.
Predas grb historiju (hej historiju komplet)i sve drugom klubu i nastavis,neko gdje je stao neko iz pocetka...Dugovi alahimanet.
Projekat "Olimpic"u nastavku...Je li moguce kolikim ovcama nas smatraju.
Ko fol klubovi mogu izabrat kako ce funkcionisat blabla i jos neke floskule.Ali glavnina zakona se odnosi na ovo...Je li moguce da ste slijepi toliko.
Klasicno,ozakonjeno gasenje klubova.
Predas grb historiju (hej historiju komplet)i sve drugom klubu i nastavis,neko gdje je stao neko iz pocetka...Dugovi alahimanet.
Projekat "Olimpic"u nastavku...Je li moguce kolikim ovcama nas smatraju.
Ko fol klubovi mogu izabrat kako ce funkcionisat blabla i jos neke floskule.Ali glavnina zakona se odnosi na ovo...Je li moguce da ste slijepi toliko.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- Beduin
- Kontakt:
Evropa je nasa, idemo jako i pozitivno.samirr je napisao/la:A ko je to bolji od nas trenutno Zeljo, Radnik, Čelik nisam baš siguran.Skojevska je napisao/la:**** te kako vam ne dosadi vrtit vise jednu te istu pricu..
Mozda je Zeljo bolji od nas, mozda i Radnik tu negdje, ali Celik je najgori u ligi. Jedino djevojke koje navijaju za taj klub nisu lose, sve ostalo je truhlo i drogirano.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Privatizacija moze donijeti i dobre i lose stvari. U susjedstvu gledano dobre su Rijeka i Osijek, skroz loša i očajna Istra
Niko, niko, samo Sloboda
U Slobodu privatizacija moze donijeti samo bolje, od ovog ne moze gore. Privatizacija, rjesavamo se uhljeba i kokuza koji kroje sudbinu kluba i bave se mesetarenjem unutar kluba i sa raznim hostaplerima van kluba sa kojima se tale. Rjesavamo se bagre i politike kojima je Sloboda dobar teren za razna mesetarenja.
Nije da se ne slaze, ali kompletnoj Tuzli privatizacija nije donijela dobre stvari. Nasuprot
Niko, niko, samo Sloboda
TAKO JE SVE STO SI NAPISAO 100% TACNOSkver je napisao/la:U Slobodu privatizacija moze donijeti samo bolje, od ovog ne moze gore. Privatizacija, rjesavamo se uhljeba i kokuza koji kroje sudbinu kluba i bave se mesetarenjem unutar kluba i sa raznim hostaplerima van kluba sa kojima se tale. Rjesavamo se bagre i politike kojima je Sloboda dobar teren za razna mesetarenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.