Sta ti nije jasno kod Ferraria
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Sto da ne ...svakim krugom su pomjerali granice ..superFrankie je napisao/la: ↑24 maj 2025, 17:20Ma i da su isli na 2 kruga, sumnjam da bi Ferrarijev bolid postavio vrijeme bolje od ovog
Meni su govorili da je ovo vozačka staza i da će Max biti u prednosti 
U svakom slucaju Bravo Charls, cupa on ovaj Ferari iz govana svim silama
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Jel ovo najveća razlika u kvalama između prvog i drugog mjesta ove sezone?
- superFrankie
- Kontakt:
Iako je bio strasan krug Landa, ostaje zal Leclerca za prvim mjestom, ipak je na svim treninzima dosad prvi bio
-
- Kontakt:
Kakav krug Landa. Sada ovo treba potvrditi sutra u utrci i dodatno se približiti Piastriju u poretku
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- chelsea358
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Bravo za Landa napokon dokazuje da je brži vozač od Pijastrija
Lekler za malo, ako kazne Hamiltona nije loše ni za Maksa do Španije da vidimo hoće li zabrana fleksi krila usporiti Meklaren
Lekler za malo, ako kazne Hamiltona nije loše ni za Maksa do Španije da vidimo hoće li zabrana fleksi krila usporiti Meklaren
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Mislim da s ova dva obavezna stajanja nije više pole garant. Mnogo više šanse da se nešto zaje.be i promijeni
Ocekujem u prve 2-3 krivine neki udes.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- QUARTERBACK
- Kontakt:
U praksi ne moraju dva puta stati obavezno posto i pod crvenim zastavama mogu zamijeniti gume i to se broji pod ova 3 obavezna seta guma koja moraju iskoristiti.
Dakle na jednim startaju, jedan normalan pit box i jedan red flag koji je veoma izgledan na ovoj stazi.
To je po meni samo još jedna dodatna opcija za strategiju. Ali sigurno ti se neće niko ko nije očajan pouzdati na crvenu zastavu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑24 maj 2025, 17:57U praksi ne moraju dva puta stati obavezno posto i pod crvenim zastavama mogu zamijeniti gume i to se broji pod ova 3 obavezna seta guma koja moraju iskoristiti.
Dakle na jednim startaju, jedan normalan pit box i jedan red flag koji je veoma izgledan na ovoj stazi.
Ma ja vjerujem da ce Leclerc biti super agresivan u prvoj krivini, samo da ne napravi neku glupost 
Jednostavno domacin je na stazi i svake godine osim prosle izgori u zelji za pobjedom

Jednostavno domacin je na stazi i svake godine osim prosle izgori u zelji za pobjedom
- superFrankie
- Kontakt:
Hamiltonu kazna od 3 pozicije, ocekivano
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Iako nije Hamilton kriv jer ima retarda inžinjera očekivan ishod i kazna
MANIJACI JUG 1987
I tako pade u vodu prica da red bull ima top bolid, jasno je da nije ni blizu McL...
Bit ce zanimljiva utrka vjerovatno kroz boksove i SC .... Ako budu blizu jedni drugima u stasumnjam sem ako ne dodje na pocetku do promjene na prvoj poziciji jer cist zrak McL je ogromna prednost.
Bit ce zanimljiva utrka vjerovatno kroz boksove i SC .... Ako budu blizu jedni drugima u stasumnjam sem ako ne dodje na pocetku do promjene na prvoj poziciji jer cist zrak McL je ogromna prednost.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

F2 trka, prva krivina

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Donnie Darko
- Kontakt:
Umjesto da guramo prave bosanske talente poput onog lika sa Peugeot 208 od neki dan, mi trošimo koljena ispred nekog Dinö Bergmana iz Linköpinga.
nije najbolji ali nije ni kanta, Monte Carlo im ne odgovara jer su najslabiji u sporim krivinamaPantelija je napisao/la: ↑25 maj 2025, 09:51I tako pade u vodu prica da red bull ima top bolid, jasno je da nije ni blizu McL...
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.