Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Zar je ovaj Farmar ovoliko napredovao igracki? Vidim da se popravio atletski pofino 
Ma kakav ovo smijesno gledat od trenera do igraca pa do vlasnika , bjezi Mirza dok jos imas vremena prsten ocima nes vidjeti.
Šteta što miraz **** u igri ovih 5 min
Boze sacuvaj.
Vela havle, u rangu HE na Drini.
Koliko je Miza prepadnut to je nevjerovatno, a nije mi jasno zbog cega. Izadji ba i pokazi kakav si igrac. Kad dobijes tu loptu probaj i ti bit malo sebican, napravi nesto. Ne J*** ga ni 2% tetke im ljubim.
Koliko je Miza prepadnut to je nevjerovatno, a nije mi jasno zbog cega. Izadji ba i pokazi kakav si igrac. Kad dobijes tu loptu probaj i ti bit malo sebican, napravi nesto. Ne J*** ga ni 2% tetke im ljubim.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Odoh gledati Cavse, ovo nema smisla, Lakersi im održali čas u košarci. Čisto sumnjam da će Mirza dobiti priliku, pogotovo ako ovi smanje razliku.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Nešto kao Navas, Silva i Aguero?bega_afc je napisao/la:Ne J*** ga ni 2% tetke im ljubim.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Prestaneš čitati i to je to. Imaš opciju i da mi ne možeš čitati postove pa je aktiviraj. Ovdje niko nikoga ne tjera da čita neke stvari koje ne želi čitati.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ljudima i dalje sve ulazi, a izigravaju ih samo tako. Nije bas da je zbog Mirzine odbrane onaj 18-0 run 
Ponekad pomislim da vi opste ne gledate tekmu, jer pisete svaki faul,kos, asist. i onda pricate o nekoj utakmici, rastavljanju na proste faktore itd. (ne odnosi se na sve).
A nesto sam nervozan veceras u pm, sve mi smeta
Divna igra, toplo preporucujem svima, narocito osobama koje imaju nesanicu, da nastave gledati utakmicu...
Divna igra, toplo preporucujem svima, narocito osobama koje imaju nesanicu, da nastave gledati utakmicu...
Kindže, kindže...
ma ljudi su ih razbili dok je Mirza jos bio na klupi tako da prica da zbog Mirze imaju ovoliku prednost ne pije bas vode
Ma nama stigne svako zaprdit, da se ne izrazavam drugacije. Baca sad onaj sut sekundu do kraja i fula, neka divlja frljoka i onaj jedan se izgalami na njega ko na dijete, nisam vidio ko je bio. Tuga me neka obuzela.Virtu4l je napisao/la:Nešto kao Navas, Silva i Aguero?bega_afc je napisao/la:Ne J*** ga ni 2% tetke im ljubim.
I kad cujem ovo Plamli ceks in, cir odma dobijem.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Zato i postoji multitask
Kolega sa foruma je zamolio da mu pišemo kako Mirza igra i tako je to bilo, a standarna priča je da su Nets-i užasna ekipa i da nema hemije u ekipi.
Kolega sa foruma je zamolio da mu pišemo kako Mirza igra i tako je to bilo, a standarna priča je da su Nets-i užasna ekipa i da nema hemije u ekipi.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
evo kao cupaju se malo, ali opet samo zahvaljujuci sutevima, nikakva akcija, kad ih stane, bice ista prica kao maloprije
Opušteno drug, nemoj sve k' srcu uzimati, varnica na terenu je uvijek bilo i bićebega_afc je napisao/la: Ma nama stigne svako zaprdit, da se ne izrazavam drugacije. Baca sad onaj sut sekundu do kraja i fula, neka divlja frljoka i onaj jedan se izgalami na njega ko na dijete, nisam vidio ko je bio. Tuga me neka obuzela.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Roki nebitan si mi i ne zanima me jesil nervozan , imaju BanoviciAdibhf88 je napisao/la:Ponekad pomislim da vi opste ne gledate tekmu, jer pisete svaki faul,kos, asist. i onda pricate o nekoj utakmici, rastavljanju na proste faktore itd. (ne odnosi se na sve).
pitanje je hoce li Mirza vise i ulaziti u igru 
usosemir01 je napisao/la:pitanje je hoce li Mirza vise i ulaziti u igru
Ovo sto je dodao Livingstonu je morao on osutati,mora malo biti sebican
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.