Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Megamon
- Kontakt:
Re: Arsenal
Arshavina nek prodaju nakon drugog kola,mora neko napuniti Liverpool. 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Megamon je napisao/la:Arshavina nek prodaju nakon drugog kola,mora neko napuniti Liverpool.
Cahill is very close to signing and my guy seems to think tomorrow or Wednesday he could sign. #Arsenal
Tako su rekli i za Alexa, napisali su da će za par sati biti na službenoj stranici Arsenala i jeste, pa se nadam da je i ovo istina. E još ako dođe Cahill i onaj Kostarikanac i ako niko ne ode od bitnijih bit će to na kraju ipak solidno.
- guuners_4ever
- Kontakt:
svakako da bi bilo dobro kada bi cahill došao medjutim ja poziciju štopera ne smatram velikim problemom kao npr ppoziciju lijevog bočnog.Više bih volio kada bih na toj poziciji vidio "pojačanje" nego nekog štopera.Gibbs može proći ako se želimo boriti za top 4 ali "ako se želimo" boriti za titulu onda treba nam neko iskusniji i kvalitetniji,pogotovo ako znamo da je ovaj sklon ozljedama i čestim greškama.Bosco je napisao/la:Megamon je napisao/la:Arshavina nek prodaju nakon drugog kola,mora neko napuniti Liverpool.Dobra...
Cahill is very close to signing and my guy seems to think tomorrow or Wednesday he could sign. #Arsenal
Tako su rekli i za Alexa, napisali su da će za par sati biti na službenoj stranici Arsenala i jeste, pa se nadam da je i ovo istina. E još ako dođe Cahill i onaj Kostarikanac i ako niko ne ode od bitnijih bit će to na kraju ipak solidno.
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako ce Wenger dovesti Kejhila kad se on ne djasvi Paji 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nisi upratio OPET, sviđa se on Paji, samo Paja misli da je malo preskup.Sarajlijc@ je napisao/la:Kako ce Wenger dovesti Kejhila kad se on ne djasvi Paji
Zar Wenger nije rekao da je odbrana popunjena?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Rekao je da je lijevi bek popunjen.Carlo je napisao/la:Zar Wenger nije rekao da je odbrana popunjena?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa i jeste preskup, opcenito su igraci skupi, a ovaj jos Englez, sreca pa AW ima dobar odnos sa trenerom Boltona te mislim da nece biti problema, mozda i neka posudba se spremi iz Arsenala..Bosco je napisao/la:Nisi upratio OPET, sviđa se on Paji, samo Paja misli da je malo preskup.Sarajlijc@ je napisao/la:Kako ce Wenger dovesti Kejhila kad se on ne djasvi Paji
edit:ako ga Wenger zeli naravno..
edit2: Bosco potpis predobaar

Celik!3,2,2.
Ma ako je 15 miliona nije nikako skup, ako je više jeste. A sigurno će doći (ako dođe) za iznos od oko 15 miliona.
Edit: Znam da je potpis predobar, samo ne znam odakle sam ga mazn'o, ako nije od Ane.
Edit: Znam da je potpis predobar, samo ne znam odakle sam ga mazn'o, ako nije od Ane.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zar nije Kejhil iz Australije ?
Samba preskup kao i Cahill ,Jagielka ne želi na Emirates što znači sve manje opcija za ionako klimavu odbranu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ufati se ti lokalnih klubova,puti ti oveSarajlijc@ je napisao/la:Zar nije Kejhil iz Australije ?
Rođen s tobom da budem
De bogati prestani pratit strani fudbal, ne ide ti.Sarajlijc@ je napisao/la:Zar nije Kejhil iz Australije ?
Pozdrav menhengladbah.Saurman je napisao/la:Samba preskup kao i Cahill ,Jagielka ne želi na Emirates što znači sve manje opcija za ionako klimavu odbranu.
Ne mislim na Tima nego GaryjaSarajlijc@ je napisao/la:Zar nije Kejhil iz Australije ?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobro Bosco kad ti kazes prestacuBosco je napisao/la:De bogati prestani pratit strani fudbal, ne ide ti.Sarajlijc@ je napisao/la:Zar nije Kejhil iz Australije ?
Pozdrav menhengladbah.Saurman je napisao/la:Samba preskup kao i Cahill ,Jagielka ne želi na Emirates što znači sve manje opcija za ionako klimavu odbranu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
iskreno ja ni protiv drugog Cahilla ne bih imao nista protiv, donio bi Arsenalu ono sto mu fali, igra glavom..
Celik!3,2,2.
E da, gotovo je, Bendtner je prodat. Sutra ili prekosutra će se saznati i kome, ali on nas napušta definitivno.
Ukoliko dođe Cahill, možete biti mnogo zadovoljni. Al' baš mnogo zadovoljni. On i Vermaelen u paru, uz malo molbi ka Svevišnjem da se smiluje Thomasu
, i biće to dobro. 
Samo, nema broja za Garya. Jedino ako Fabregas ode, što je unlikely...
Btw, gdje je @Arnelinho?
Samo, nema broja za Garya. Jedino ako Fabregas ode, što je unlikely...
Btw, gdje je @Arnelinho?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Tu je negdje u Tuzlanskom kantonu, nema neta jer je on ustvari janez pa sad doš'o na odmor.Bertrand je napisao/la: Btw, gdje je @Arnelinho?
Uzimas sve iz konteksa. A to nije bio kraj moga posta. Da se nadovezem, i Lukakua da smo doveli isto bi bilo, bez dovodjenja kakvog iskusnijeg, provjerenog igraca, nema trofeja.guuners_4ever je napisao/la:Profesor je napisao/la:
Pa gdje ti vidis ovdje da sam igdje naveo kakav trofej?Profesor je napisao/la:Nezelim usporavati njegov kvalitet. Siguran sam da ce biti odlican jer inace nebi skrtonja AW za njega dao tolike novce. Ali on ce to postat tek za 2-3 godine. A vala zelim vidjet sljedece sezone kakav trofej u vitrini, a siguran sam da on nije taj koji ce nam ga donjeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.