Kako god ,Englezi su smislili da kako god okrenes Dzeki se nece pripisati golvOluMme je napisao/la:Znači ako šutaš po golu i zakači tvog igrača, gol se njemu pripiše. A ako šutaš po golu i lopta zakači protivnika, gol se tebi pripiše?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Kako god ,Englezi su smislili da kako god okrenes Dzeki se nece pripisati golvOluMme je napisao/la:Znači ako šutaš po golu i zakači tvog igrača, gol se njemu pripiše. A ako šutaš po golu i lopta zakači protivnika, gol se tebi pripiše?
vOluMme je napisao/la:Znači ako šutaš po golu i zakači tvog igrača, gol se njemu pripiše. A ako šutaš po golu i lopta zakači protivnika, gol se tebi pripiše?
Ima, jer Wolfsburg ove sezone nije nastupao u Europa Ligi.robijasi zenica je napisao/la:imal prvao dzeko igrat protiv arisa
Pa vi ste ti koji ga na takav način udaljavate od istine i mislite da je Džeko Isus . Lik je plaćen ogromne pare , slovi za najbolje plaćenog Balkanca ikada , a on u 5-6 utakmica apropo gola i asistencije odigra za 'Pop Corn' ... Ja ti kažem da mnogo manje plaćeni igrači koji su se našli u EPL imaju u isto toliko utakmica mnogo više doprinosa , da ne kažem golova - Obina case .Facasplaca je napisao/la: Pa smijesniji ste vi koji ste u dzeki vidili drugog Hristai koji ste navikli na njegove brilijantne partije u dojclandu pa sad ocekujete da isto tako pruza i u engleskoj nakon samo par utakmica
edin je jucer dao svoj maksimum u onih 30 min, zasluzan za izjednacenje, mogavsi uraditi mnogo vise da Tevez i Silva na loptu nisu gledali kao svoju svojinu.
a to za stopanje lopte necu ni komentarisati. gore se pozivas na forum kao zajednicu iole inteligentnijih ljudi koji mogu arguemtovano raspravljati i razmijenjivat stavove, a tu si mi nasao prozivat edina kako ne zna elementarne nogometne vjestine. ako se vec pozivas na svoj intelekt onda prestani podjebavati i pomiri se s cinjenicom da Dzeko nije mashina i da od njega nemres ocekivati da preko noci isplati cityju tih 30 mil
vrijeme je kljucno ! i aBd odlazak Teveza na ljeto
Ne . Ronaldo je plaćen dvije kesice grožđica i paket Meglea . Uz sve to , Ronaldo je prvu utakmicu protiv Boltona pokazao koliko Džeko u svih pet odigranih .Esii TM87 je napisao/la:Matirani
jesi li kristini u prvih 5 tekmi mjerio stopanje,udarce i golove?
Ronaldo - DzekoSir Matt je napisao/la:Ne . Ronaldo je plaćen dvije kesice grožđica i paket Meglea . Uz sve to , Ronaldo je prvu utakmicu protiv Boltona pokazao koliko Džeko u svih pet odigranih .Esii TM87 je napisao/la:Matirani
Odgovori mi na PITANJE? Koliko je zabio u cijeloj sezoni?Sir Matt je napisao/la:Ne . Ronaldo je plaćen dvije kesice grožđica i paket Meglea . Uz sve to , Ronaldo je prvu utakmicu protiv Boltona pokazao koliko Džeko u svih pet odigranih .Esii TM87 je napisao/la:Matirani
A prije nego ti odgovorim na to pitanje , daj ti meni sad iskreno reci čitaš li sebe ? Porediš klasičnog špica sa krilnim igračem , mislim wtf ? A da bacimo usporedbu Džeke sa O'sheaom samo da bi ispalo kako je Džeko zapravo novi Maradona ? Još treba dodati da je Ronaldo došao kao klinac tj. nije etabliran da bi se trebala obratiti pažnja kao na Džeku sada ..... Shvataš li ti uopšte poentu svega ovoga ?Esii TM87 je napisao/la: Odgovori mi na PITANJE? Koliko je zabio u cijeloj sezoni?
Sir Matt je napisao/la:Ne . Ronaldo je plaćen dvije kesice grožđica i paket Meglea . Uz sve to , Ronaldo je prvu utakmicu protiv Boltona pokazao koliko Džeko u svih pet odigranih .Esii TM87 je napisao/la:Matirani
Nije bilo teško za shvatiti ... A možda ipak previše tražimZeljovac je napisao/la: Ne cuvaju se na isti nacin anonimusi koji su placeni dvije kesice grozdja i paket meglea![]()
i igraci s pedigreom koji su placeni desetine miliona.
Kad igrac dodje u EPL na velika vrata, kao zvijezda i najbolji napadac Bundeslige, treneri posebno upozoravaju svoje igrace na njega, dok anonimusi su s pravom anonimusi, niko ne obraca posebnu paznju na njih. Imas li mozga da shvatis zasto![]()
FYI, nekad prije 4 godine i Dzeko je bio anonimus, pa je ulazio s klupe i rijesavao utakmice Wolfsburga, jal golom jal asistencijom, a nerijetko golom i asistencijom zajedno. Ne radi to samo tvoj Hernandez
Princip je isti,sve su ostalo nijanseSir Matt je napisao/la:A prije nego ti odgovorim na to pitanje , daj ti meni sad iskreno reci čitaš li sebe ? Porediš klasičnog špica sa krilnim igračem , mislim wtf ? A da bacimo usporedbu Džeke sa O'sheaom samo da bi ispalo kako je Džeko zapravo novi Maradona ? Još treba dodati da je Ronaldo došao kao klinac tj. nije etabliran da bi se trebala obratiti pažnja kao na Džeku sada ..... Shvataš li ti uopšte poentu svega ovoga ?Esii TM87 je napisao/la: Odgovori mi na PITANJE? Koliko je zabio u cijeloj sezoni?
Ne brini, na OBN-u ce biti ja msm sigurno reprizaMrShadow je napisao/la:Jel' zna neko hoce li biti repriza ove utakmice protiv Arisa u utorak ?
Bem ti fakultet, predavanja mi do 8 navece pa ne mogu gledat Dzeksona kako donosi pobjedu Man. City-u, aBd ..
Vise nego ocigledno. Sumnjam da je to zbog njegovih losijih partija.Sir Matt je napisao/la:Ne volim Džeku ?!
To gdje je tebi Rooney nas ovdje nimalo ne zanima.Sir Matt je napisao/la: Isto tako ne volim ni Rooneya jer mi je na vrh qrca sa lošim partijama ?
Nemoj, steta je.Sir Matt je napisao/la: Jel ti hoćeš da umrem od smijeha ?
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 8 gostiju.