Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nisam u navijackom fazonu ali haj sto RA nije zapalio sve od Ultrasa na prvoj domacoj ali iz kojeg razloga nisu Ultrasi danas?
Da su mislili paliti i jedni i drugi valjda bi zapalili do sada?
U cemu je poenta?
U cemu je poenta?
Ovaj šiptar iz Zrinjskog je najgluplji fudbaler koji je šutao loptu na ovim prostorima.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Bezveze ti je prica, sve u qurcu u drzavi, stanje u savezu da i ne govorim, a prozivat neke igrace sto se nisu okrenuli zastavi? Zaradjuju za zivot u takvim sredinama, da nece mozda u Slobodi igrati za peceno pile? Ko nam je kriv sto nema nijedan zdrav sportski kolektiv, a ove gura politika i dok je tako ima i para… bolje psuj ovim nasim sto nema na ukc aparata za zracenje godinu dana jer se bore ko ce ukrast milion a za to vrijeme ljudi umiru.antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 19:49J*bem svakom igraču zrinjskog i borca mater u pi*ku.
Pogotovo balijanderima hrelji, kulasinu i mulahusejnovicu.
A i onom ko vise smrada bilbiju pozove u repku.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
De postavi snimak gdje Tuzlaci pjevaju himnu Srbije.TMmanija2012 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 19:53Ja koliko znam u BiH jedino su Tuzlaci pjevali i apladirali himnu Srbije![]()
Zadnjih par dana samo gluposti valjas .

Ti si glup kad mislis da je to moj broj mobitelaVjeverica777 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 19:42Ti si vrlo inteligentan čim si broj mobitela stavio ovdje. Opet kažem nije bitan kvantitet nego kvalitet. Vi ste u ovoj državi kao Afganistanci, Banglades u svijetu. Nebitni ste i u sportu i ekonomski. Pa kaskate i u košarci, rukometu, nogometu. Može nas biti 50.000 kad smo za vas Švica ovdje

-
- Kontakt:
Nasi nisu ni mislili, odmah su rekli da ce zapaliti sve na iducem derbiju u Vrapcicima.MostarskiVelez je napisao/la: ↑08 maj 2024, 19:58Nisam u navijackom fazonu ali haj sto RA nije zapalio sve od Ultrasa na prvoj domacoj ali iz kojeg razloga nisu Ultrasi danas?
U cemu je poenta?
Oni su najavili da ce paliti danas ali evo izgleda da nisu, bas se pitam sto

Zato što su obične pizde i jedni i drugiMostarskiVelez je napisao/la: ↑08 maj 2024, 19:58Nisam u navijackom fazonu ali haj sto RA nije zapalio sve od Ultrasa na prvoj domacoj ali iz kojeg razloga nisu Ultrasi danas?
U cemu je poenta?
-
- Kontakt:
Cuj pjevali. Balijanderi takvi ko ti i okrecu se od zastave i suruju sa cetnicima.TMmanija2012 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 19:53Ja koliko znam u BiH jedino su Tuzlaci pjevali i apladirali himnu Srbije![]()
Aplauz za himnu da, da pokazemo da smo civilizacija za razliku od njih, al jesti **** i govorit da smo pjevali mogu samo takvi ko ti. Jer vi najbolje znate kako radit s cetnicima.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Djeco smirite se. Ovdje politici nije mjesto.
-
- Kontakt:
Nadam se da ce se zaustavit sa palicama negdje ovaj Tarik Ramic i Kerim Memija koji klepću ultrasima koji su zvizdali himni BiH vrijeme je da se stane u kraj izdajicama
Gdje se pjevala himna? Sta baljezgas bez veze? Aplauzi jedino bili. Nadji nam taj snimak pjevanja ako se vec "pjevalo".TMmanija2012 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 19:53Ja koliko znam u BiH jedino su Tuzlaci pjevali i apladirali himnu Srbije![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Forum cirkus
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ko je najavio? forumasi?MostarskiSin je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:00Nasi nisu ni mislili, odmah su rekli da ce zapaliti sve na iducem derbiju u Vrapcicima.MostarskiVelez je napisao/la: ↑08 maj 2024, 19:58Nisam u navijackom fazonu ali haj sto RA nije zapalio sve od Ultrasa na prvoj domacoj ali iz kojeg razloga nisu Ultrasi danas?
U cemu je poenta?
Oni su najavili da ce paliti danas ali evo izgleda da nisu, bas se pitam sto![]()

-
- Kontakt:
J*bem eto i njima mater. Jesi zadovoljan?fukare987 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 19:58Bezveze ti je prica, sve u qurcu u drzavi, stanje u savezu da i ne govorim, a prozivat neke igrace sto se nisu okrenuli zastavi? Zaradjuju za zivot u takvim sredinama, da nece mozda u Slobodi igrati za peceno pile? Ko nam je kriv sto nema nijedan zdrav sportski kolektiv, a ove gura politika i dok je tako ima i para… bolje psuj ovim nasim sto nema na ukc aparata za zracenje godinu dana jer se bore ko ce ukrast milion a za to vrijeme ljudi umiru.antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 19:49J*bem svakom igraču zrinjskog i borca mater u pi*ku.
Pogotovo balijanderima hrelji, kulasinu i mulahusejnovicu.
A i onom ko vise smrada bilbiju pozove u repku.
J*bem mater svakom onom ko na ovaj ili onaj nacin ne postuje drzavu.
Sad zaradjuje hljeb od takvih, pa bi za pare od takvih i klao svoj narod.
Nema tih para koje mogu mene tjerati da se ponasam ovako ili onako. Pi*ke balijanderske i kraj.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 08 maj 2024, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
Moguće al ostaje sramota i poniženje i za jedne i za druge. Ne moze ih ni hladna Netetva oprati ni za 100 godina