jos sad i ovo nazor furanje okk
sta radi novi UO jel sad novi plan za stogodisnjicu il nastavljaju po starom? a sta j tacno stari plan bio?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Potjera za novcemSariel1987 je napisao/la:imal ovog UO.a gdje, jesu li zivi ljudi? huawei? stogodina? trEbina? iko ista?
to carko samo nek gone, ima li sta od onih kineza?katarakta je napisao/la:Potjera za novcemSariel1987 je napisao/la:imal ovog UO.a gdje, jesu li zivi ljudi? huawei? stogodina? trEbina? iko ista?
Sace tebi Tuzlak lijepiti linkove da je izdvojeno milion ovdje milion prosle godine...NjonjoVam je napisao/la:Sećo samo guzi u mozak sljepce mnogobrojne...To Šećo iz Rahić000000,turaj ćarsijanerima redom.Kae nema para za stadion i zid, dok glavni tvrdi da su milioni obezbjeđeni u zadnje 3 god.Samo čekaju da se šipovi prime pa za jedno 15 god ide se dalje sa izgradnjom.![]()
![]()
![]()
Čak i Mensur Alić prije 3 god izjavi ide izgradnje pravo
![]()
![]()
,jos se i slikao pored "rupe"
Znaci istok do jeseni gotov. Najezim se. Ne smijem ni citati.Skojevska je napisao/la:https://regional.ba/vrijednost-projekta ... sanj-foto/
Ma nema logike jbg.Skojevska je napisao/la:Meni je ovo pozitivna vijest kako god.
Ma logike nema uopste ulagat u ovaj Tusanj al et.Brcanskamalta je napisao/la:Ma nema logike jbg.Skojevska je napisao/la:Meni je ovo pozitivna vijest kako god.
Taj klub je clan RSD Sloboda, ljudi koji su u skupstini rsd i koji su ocito pametniji i vise znace za Slobodu i Tuzlu od nas su odlucili da taj klub prihvate u "porodicu" tako da mi ti ne mozes odredjivat i govorit sta jest a sta nije Sloboda, ako ti ne odgovara ovo trenutno uplati dva miliona il kolko vec i odledi KK Slobodu.Brcanskamalta je napisao/la:Ne spominjite ovdje gurbete yebo im aid sve. Imate temu za njih i svrsapvajte tamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.