FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

xeksor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la xeksor » 12 apr 2019, 21:04

Što ovdje ima kompleksaša. Pa kako vam vise nije mrska pisa o SH, aj što pišete ovdje već i na njihovom sajtu. Podobne ulizice velikog vođe pisanjem i SH itd skreću pažnju na užasno stanje u vještačko gubitničkom JU Stadion Tušanj i problem oko licence.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 apr 2019, 21:12

xeksor je napisao/la:Što ovdje ima kompleksaša. Pa kako vam vise nije mrska pisa o SH, aj što pišete ovdje već i na njihovom sajtu. Podobne ulizice velikog vođe pisanjem i SH itd skreću pažnju na užasno stanje u vještačko gubitničkom JU Stadion Tušanj i problem oko licence.
A vi nesto bolji? Skontali da ne morate navijati za Slogu otvoreno vec da mozete malo tamo pa malo ovdje i u stvarnom praviti nemir i stetu kao bivsi navijaci Slobode. Da se spoji ugodno sa korisnim.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 apr 2019, 22:42

Ajmo gilibteri bar oznojite dresove
I bod je dobar

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 apr 2019, 22:43

tuzlak1987 je napisao/la:
xeksor je napisao/la:Što ovdje ima kompleksaša. Pa kako vam vise nije mrska pisa o SH, aj što pišete ovdje već i na njihovom sajtu. Podobne ulizice velikog vođe pisanjem i SH itd skreću pažnju na užasno stanje u vještačko gubitničkom JU Stadion Tušanj i problem oko licence.
A vi nesto bolji? Skontali da ne morate navijati za Slogu otvoreno vec da mozete malo tamo pa malo ovdje i u stvarnom praviti nemir i stetu kao bivsi navijaci Slobode. Da se spoji ugodno sa korisnim.
Kakav nemir kakvu stetu yebem ti forum bogovi :rol:
Ljudi pokrali milione od 95 Do danas JU pere pare ko na traci yebo im sipovi mater ali vama glavni problem pisanje po forumu.
Sta kaze onaj jednom,ovaj podforum je rak rana Slobode :urnebes:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 apr 2019, 22:45

Tuga care.
Hiljadu put prezvakano.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 apr 2019, 22:50

Kaze secer nema para.
Baci mu momak na fejsu racunicu nako s nogu za komplet zid :rol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 apr 2019, 22:55

Brcanskamalta je napisao/la: Kakav nemir kakvu stetu yebem ti forum bogovi :rol:
Ljudi pokrali milione od 95 Do danas JU pere pare ko na traci yebo im sipovi mater ali vama glavni problem pisanje po forumu.
I sta ces im? Birali smo sebi 2016. A i kada zelis bolje nemas koga boljeg.

Neces pljuvanjem nista postici kada je Tuzla letargicna za bilo kakvo angazovanje i protest. Svadjama izmedju navijaca se samo odmaze Slobodi, hocemo jos 2 godine pricati o istim stvarima? Treba podrzati FK i upravu, Nalu, malo ubaciti pozitivne atmosfere. Nadajmo se dobrom rezultatu u nedjelju, pokusajmo napuniti tribine malo nakon toga. Dajmo do znanja posjetom Kozlicu i novim ljudima da moraju raditi.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 apr 2019, 22:59

Naravno.
Podrzavat ovako nefukncionalan klub samo mu odmazemo na duze staze i tonemo sve vise.
Ja razumijem da vecina ovde voli slobodu samo se ne slazemo u nacinu na koji joj treba pomoc.
Pomazuci i pruzajuci podrsku ovom nacinu ja mislim da joj odmazemo.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 apr 2019, 23:00

Sve ce biti bolje kada maloga probudi zelja za rodnom grudom, da vidi zoru kako rudi i sunce starog kraja, pa se vrati odakle se sljego. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 apr 2019, 23:05

Probisvjet je napisao/la:Sve ce biti bolje kada maloga probudi zelja za rodnom grudom, da vidi zoru kako rudi i sunce starog kraja, pa se vrati odakle se sljego. :salut:
Biti ce dobro jednog dana kada svi ostave svoj ego i politiku od onih koji imaju moc. Nije fazon samo povlaciti poteze da nastetis drugoj strani i cekati 2020. da vidis sta ce biti. A to rade i jedna i druga strana.

Tusanj se sminka za rekreativce, Evrope na Tusnju nema niti za prvi niti drugi tim naredne 2 godine sigurno.

Ako je cilj napredak dva kluba nisu nacin vec dogovor oko jednog. Ali mislim da nikom nije prvi cilj sport.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 apr 2019, 23:09

Sariel1987 je napisao/la:Naravno.
Podrzavat ovako nefukncionalan klub samo mu odmazemo na duze staze i tonemo sve vise.
Ja razumijem da vecina ovde voli slobodu samo se ne slazemo u nacinu na koji joj treba pomoc.
Pomazuci i pruzajuci podrsku ovom nacinu ja mislim da joj odmazemo.
Imaju sansu par mjeseci. Prvo svi ocekuju da se vide neki potezi, drugo svi ocekuju skupstinu da se promjeni statut. Ako ne bude skupstine godinu dana onda je to samo usluga Kozlica da Imamovicu odrzava klub neko vrijeme.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 apr 2019, 23:27

Brcanskamalta je napisao/la: Kakav nemir kakvu stetu yebem ti forum bogovi :rol:
I sta ces im? Birali smo sebi 2016. A i kada zelis bolje nemas koga boljeg.

Neces pljuvanjem nista postici kada je Tuzla letargicna za bilo kakvo angazovanje i protest. Svadjama izmedju navijaca se samo odmaze Slobodi, hocemo jos 2 godine pricati o istim stvarima? Treba podrzati FK i upravu, Nalu, malo ubaciti pozitivne atmosfere. Nadajmo se dobrom rezultatu u nedjelju, pokusajmo napuniti tribine malo nakon toga. Dajmo do znanja posjetom Kozlicu i novim ljudima da moraju raditi.
Ja samo pisem da sa svim ovim novcem moze bolje.daleko bolje...
Hlupaju pola miliona u ulaz wc...te prostorije ispod sjevera ok.
A treba zapad rusiti ba...
Je li to bogom dat ovaj projekat....otkazi adaptiraj prilagodi....Zavrsi sjever napravi istok i ostalo poravnaj...
Arogancija Jasminova kosta gradjane ovog grada.
Samo kazem da se sa ovim milionima od 2009 Do danas...moglo bolje...daleko bolje....
Do sada skoro 8 miliona..a vidi skalamerije bruka i sramota.
Da je bio realan projekat da se pravi samo istok sada bi za te pare imali Tusanj cat tri...Sa dvije simetricne tribine jedna naspram druge....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 13 apr 2019, 08:33

Za normalan stadion treba cirka 2 miliona, bez ugrađivanja i peglanja računa. Sjever i istok da se napravio imaš oko 8-10 hiljada mjesta i bombona. Ali tipično umjetnički/balkanski kreneš neki fola grandiozni projekt iz doba SSSR i u pola posla skontaš da je preskupo. E onda slijede kontejneri.... NIGDJE više nema ovih staza i sl. Prodati Tušanj i Mejdan i za te pare napraviti sportski kompleks u području one privredne ili kako se zove jezgre i veseli bože
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 apr 2019, 08:37

Yebo im kontejneri sve. Azmiru ako treba svlacionica, neka je ozida do ove sa juzne strane i kraj. Moze je on napraviti od materijala koji ce mu ostati od zgrade na Sjenjaku i to u roku od mjesec dana.
No teba na kontejnerima neko da zaradi i ostalom. Zafalilo nekome para pa daj kako da najbrze i najlakse uzmem. Tipican gradski lopovluk.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 13 apr 2019, 08:51

@mecko ne moze za 2 miliona stadion se napraviti od nule nikako. Samo normalan teren je 1 milion i više.
Trebali su praviti prvo istočnu tribinu i gotovo. Zapad se moze koliko toliko dovesti u red. Ovako sa ovim nezavrsenim sjeverom i oronulim zapadom stadion je rinaka. I treba napraviti teren pod broj 1.

A ovi tenderi od 450 milja su cisto uzimanje para nizasta. Izgleda neko ima kontejnera pa da to utopi da mu ne propada. Ima li neko info ko je dobio poslove na ova 3 lota? Ne bi me iznenadilo da je senco umjesao prste u to.

Najbolje rješenje je da se na Tušnju proda zemljiste gdje su pomoćni tereni. Za te pare završi istok i teren na Tušnju, te napraviti trening centar na prostoru kasarne gdje vec postoji stadion i prostor za takvo nesto.
Ovo je realna opcija pod uslovom da ne pokradu pare, a poznavajuci ih pokrali bi tako da mozemo svirat qurcu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 13 apr 2019, 10:10

Nemoj samo me ti etiketirat ispolitizirani cmaru. Čuj bivši navijači. Kad ti vodja ode sa trona navijat ćeš ti za vrbanjusu. Nećeš imati više interesnih svera u klubu.
Ti si taj koji nonstop piskara tamo po direktivi. Zalostan si i jadan do bola, a najsmjesnije kad bi jasmin podržao AH ( nedaj bože da AH tako nisko spadne) ti bi ga ovdje u nebesa dizao. Jer i veliki vođa ponekad smije pogriješit

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 apr 2019, 10:19

xeksor je napisao/la:
Nemoj samo me ti etiketirat ispolitizirani cmaru. Čuj bivši navijači. Kad ti vodja ode sa trona navijat ćeš ti za vrbanjusu. Nećeš imati više interesnih svera u klubu.
Ti si taj koji nonstop piskara tamo po direktivi. Zalostan si i jadan do bola
Nidje veze, sad ja nesto. Vidio stranke nisam, vec vam krivo sto kao i vi ne navlacim za City.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 13 apr 2019, 10:20

sviunapad1010 je napisao/la:@mecko ne moze za 2 miliona stadion se napraviti od nule nikako. Samo normalan teren je 1 milion i više.
Trebali su praviti prvo istočnu tribinu i gotovo. Zapad se moze koliko toliko dovesti u red. Ovako sa ovim nezavrsenim sjeverom i oronulim zapadom stadion je rinaka. I treba napraviti teren pod broj 1.

A ovi tenderi od 450 milja su cisto uzimanje para nizasta. Izgleda neko ima kontejnera pa da to utopi da mu ne propada. Ima li neko info ko je dobio poslove na ova 3 lota? Ne bi me iznenadilo da je senco umjesao prste u to.

Najbolje rješenje je da se na Tušnju proda zemljiste gdje su pomoćni tereni. Za te pare završi istok i teren na Tušnju, te napraviti trening centar na prostoru kasarne gdje vec postoji stadion i prostor za takvo nesto.
Ovo je realna opcija pod uslovom da ne pokradu pare, a poznavajuci ih pokrali bi tako da mozemo svirat qurcu.
Mislio sam na renoviranje postojećeg, a nije to toliko skupo. Odete do Tojšića, bio sam na obezbjeđenju stadiona, ljudi imaju svlačionice, restoran sa pogledom na teren, tereta u, a 3 liga. Bilo me sramota, onaj trener pomoćni juniorske reprezentacije iz Želje slika svlačionice k'o da je došao na Bernabe. A koštalo je oko 350000 km
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 13 apr 2019, 10:30

Navijas itekako samo se još uvijek ne eksponiras

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 apr 2019, 10:42

xeksor je napisao/la:Navijas itekako samo se još uvijek ne eksponiras
A gdje je stadion od 30 miliona? :kafa:

Normalno da nece biti uvjeta dok je Sloboda u dugovima. Nije fora ostaviti Slobodu sa namjerno isplaniranim dugovanjima i pobjeci jer se znalo da ce to biti rjesavano godinama nakon toga i onda navlaciti narod na tanak led da ti prave stadion da mozes sa Slogom igrati Evropu. Nece da moze. :kafa:

Kada postavljate pitanja postavljajte i na jednoj i na drugoj adresi.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.