João Palhinha has informed Fulham that he wants to join Bayern. The Portuguese is now awaiting a decision. Talks between clubs ongoing [@kerry_hau]
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ne bi me čudilo da Gravena pošalju za 30+ mil i istresu za Palhihnu 70 mil.Kad je bal nek' je maskenbal.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Ne znam sto se skrtari toliko 
Net spend je nekih 17 miliona, mozda i manje. Taman i da ne prodaju Gravenbercha, a hoce mogli bi dovesti ovog Palhinhu.

Net spend je nekih 17 miliona, mozda i manje. Taman i da ne prodaju Gravenbercha, a hoce mogli bi dovesti ovog Palhinhu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ako im daju 70 mil možda će navući još 10 mil kroz bonuse mislim da će to biti dovoljno.
-
- Kontakt:
Pa iskreno to i ne bi trebalo biti problem. Bayo je znao imati net spend od preko 100 miliona a sad na 17. Do iduceg ljeta ce imati para ko pljeve. Plati i rijesi problem.
I am not yet born; O hear me.
Vjerovatno će platiti zato nisu htjeli da previše keširaju za beka nakon odlaska Pavarda pa traže samo nekog na posudbu kao prelazno rješenje.Sad je glavni fokus pozicija 6ce.Bundesliga je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:39Pa iskreno to i ne bi trebalo biti problem. Bayo je znao imati net spend od preko 100 miliona a sad na 17. Do iduceg ljeta ce imati para ko pljeve. Plati i rijesi problem.
Jel moguće da ce netko palinhu platiti toliko...
Prosla sezona nema veze sa ovom ybg, ne treba mnogo mozga da vidis da je takav deal nemoguc.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
190 visok, novi Javi Martinez
Palhinha je dobar igrač. Već sad ponajbolji destruktivac u Engleskoj. Ako ste tražili samo to, dobijate baš dobrog igrača. Druge karakteristike i nisu nešto, ali mislim da nećete promašiti. Bolje i to nego Mctominay. 

Fulham ga platio 20 miliona, na TM mu vrijednost 40, naši nude 60, ovi traže 80 

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Zašto bi iko kupovao te precijenjene igrače iz Premiershipa? Svaki se cijeni duplo više nego što vrujedi, nek muzu jedni drugim novac.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Jesu precjenjeni, pogotovo engleski igrači, ali tajkunska liga puna novca pa i ne čudi.
Sve što vrijedi hrli tamo i onda ako se pokaže cijene još više skaču.
Ko je drugima kriv što im skauting zakaže.
Recimo kod primjera ovog Paulhinha što nije primjećen od drugih dok je igrao u Portugalu.
Sve što vrijedi hrli tamo i onda ako se pokaže cijene još više skaču.
Ko je drugima kriv što im skauting zakaže.
Recimo kod primjera ovog Paulhinha što nije primjećen od drugih dok je igrao u Portugalu.
- Centre forward
- Kontakt:
Daj Jedinstvo i Milan danas. Ovi ostali mogući su već dobijali porcije.
Samo ne MKO Arsenal. Iskren da budem malo mi ih je žao, jer u timu vlada koliko toliko fina atmosfera.
Samo ne MKO Arsenal. Iskren da budem malo mi ih je žao, jer u timu vlada koliko toliko fina atmosfera.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Dakle, sve je dogovoreno sa Portugalcem koji je odmah prihvatio ponudu Bayerna.
Malo Fulham zateže, jer ubrzano traže zamjenu za njega ( opet u Portugalu).
Graven danas nije na treningu nego sjedi na spakovanim koferima i ide put Liverpula.
Da li će dovesti ovog Šalabajzera (Chalabu) iz Čelzija na pozajmicu kao rezervnog beka?
Malo Fulham zateže, jer ubrzano traže zamjenu za njega ( opet u Portugalu).
Graven danas nije na treningu nego sjedi na spakovanim koferima i ide put Liverpula.
Da li će dovesti ovog Šalabajzera (Chalabu) iz Čelzija na pozajmicu kao rezervnog beka?
- gerdmuller
- Kontakt:
Zweitmarkt ili facebook grupa FC Bayern Tickets - Zum Originalpreis su ti najjeftinije i najsigurnije opcije.
StubHub,Viagogo ili Football Ticket Net su ti najskuplje opcije.Također ispred samog stadiona imaš masu preprodavača ali to ti je ona najteža opcija

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
FC Bayern has reached a total verbal agreement with João #Palhinha - as reported and confirmed again
Contract at least until 2028
Bayern is willing to pay between €50-60m at this stage!
Palhinha has informed Fulham and Marco Silva that he wants to join Bayern immediately. Negotiations ongoing.
@SkySportDE![]()
Iznenađujući transfer, nadam se da će bit naš novi Javi Martinez. Konačno neki transfer za koji niko nije znao mjesec dana unaprijed.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.