Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
3-2 eh jbg blizu je bilo
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Cirkus se nastavlja.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Dobro ste ispali. Goli zivot, hebes kup, vec ste ga uzeli i nista dobroga nije nastalo od toga.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Ma ja ba', dobro je sto ostavljamo kup iza sebe posto moramo opstati u ligi. Eno i Radnicki iz Lukavca se jedva zivi izvukli u ligi nakon kupa prosle godine, a nama umor protivnika dobro dodje. Danas smo igrali maltene sa rezervistima, tu i tamo neki iz prve postave.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
OLIMPIC: Bandović, Regoje, Milović, Kobiljar, Mahović, Karić, Pehar, Isić, Mašić, Zolj, Vrdoljak
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Hoće li neko od administratora konačno ovoga gore barem opomenuti za trolanje?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Administratorima je vrijeme da banovaju KLIS-a, nije mu ovo ni prvi ni drugi ni treci put da provocira.
Mislim da je 0-0 dobar rezultat posto je Vitez tezi kod kuce nego na strani. Steta sto Plakalo nije dao gol na onu sansu, zato ja kazem on da uvjezba finis da mu dodje k'o disanje, do sada bi dao vec tri gola. Ali mlad je on, treba ga podrzati.
Nama ce trebati jos 8 pobjeda da izborimo opstanak do kraja sezone, ne mozemo cekati da dodje neka specificna tekma nego moramo ici na pobjedu i protiv Sirokog i protiv Slobode itd., pa cemo skupiti tih 30-ak bodova uz Boziju pomoc.
Mislim da je 0-0 dobar rezultat posto je Vitez tezi kod kuce nego na strani. Steta sto Plakalo nije dao gol na onu sansu, zato ja kazem on da uvjezba finis da mu dodje k'o disanje, do sada bi dao vec tri gola. Ali mlad je on, treba ga podrzati.
Nama ce trebati jos 8 pobjeda da izborimo opstanak do kraja sezone, ne mozemo cekati da dodje neka specificna tekma nego moramo ici na pobjedu i protiv Sirokog i protiv Slobode itd., pa cemo skupiti tih 30-ak bodova uz Boziju pomoc.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nevjerovatno da je Pavic dobio otkaz iz Viteza nakon one utakmice. Valjao bi nama.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pa jeli ovo moguće da nema nijednog posta poslije današnje utakmice?
Gdje si Mokroguz danas da komentarišeš utakmicu i pobjedu?
Čestitam igračima na današnjoj pobjedi i zalaganju kao i stručnom štabu. 
Evo me! 
Zeznuli me tekstovi o izborima, rekoh igra se jedna tekma u petak a ostali u nedelju, pa sam pripremio nesta da odradim preko subote, kad sjedoh veceras uz kahvu da pogledam portal a oni vec odigrali. Ihh jesam se naljutio, al' dobro samo nek' smo pobjedili, to je vazno.
Vidim bio je i prenos na areni, joj
Da hoce gdje biti snimak, ovo moram da vidim

U svakom slucaju bravo i velike cestitke cijeloj ekipi, sve od igraca do strucnog staba pa dalje.
Zeznuli me tekstovi o izborima, rekoh igra se jedna tekma u petak a ostali u nedelju, pa sam pripremio nesta da odradim preko subote, kad sjedoh veceras uz kahvu da pogledam portal a oni vec odigrali. Ihh jesam se naljutio, al' dobro samo nek' smo pobjedili, to je vazno.
Vidim bio je i prenos na areni, joj
U svakom slucaju bravo i velike cestitke cijeloj ekipi, sve od igraca do strucnog staba pa dalje.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
evo ti golovi ako ti to sta moze pomoci tekma jos cijela nije izaslaMokroguz je napisao/la:Evo me!
Vidim bio je i prenos na areni, jojDa hoce gdje biti snimak, ovo moram da vidim
![]()
Hvala!amko123 je napisao/la:evo ti golovi ako ti to sta moze pomoci tekma jos cijela nije izaslaMokroguz je napisao/la:Evo me!
Vidim bio je i prenos na areni, jojDa hoce gdje biti snimak, ovo moram da vidim
![]()
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Prvi gol+asistencija hirurski izvedeno; finesa, bez viska poteza, elegantno 
Bice snimak u 12:00 danas na Arenasport 3.
Bice snimak u 12:00 danas na Arenasport 3.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bravo vukovi!!!
Sa takvom omladinom nema straha od buducnosti.
Pa gdje si lupuse prijatelju?lupus je napisao/la:Bravo vukovi!!!
http://www.jagledam.co/Arena-Sport-3-uzivo-stream
Izaberite stream 5.
Olimpic: Bandović, Regoje, Milović, Mahović, Karić, Drljević, Isić, Mašić, Lelić, Hadžić, Vrdoljak.
Izaberite stream 5.
Olimpic: Bandović, Regoje, Milović, Mahović, Karić, Drljević, Isić, Mašić, Lelić, Hadžić, Vrdoljak.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Odbrana vrlo dobro saradjivala, Mahovic pruzao fenomenalnu partiju 10/10, Osmanovic pun elana i to je znak da ce napredovati. Bandovic vrlo dobro brani k'o i uvijek.
Definitivno su dali maksimum i potpuno zasluzena pobjeda.
I bravo publici sto su ispratili ekipu aplauzom.
Definitivno su dali maksimum i potpuno zasluzena pobjeda.
I bravo publici sto su ispratili ekipu aplauzom.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Znaci prijateljska sa Vitezom uskoro.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nigdje vijesti oko prijateljske.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Probisvjet
- Kontakt:
Dolaze "privrednici". Ako imate sta para ponudite, moze i u raznoj robi. Mozda i uzmete tri bobe. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.