Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ok druze, recimo da ih je strah bilo ,a sta je sa ostalih proljetnih utakmica,nisu valjda svaku pod strahom igraliSkojevska je napisao/la:Podrska za Loju sta mi imamo igrat u Gabeli ba.
Pa tebi i treba glavu otkinuti....Od koga ti branis bolan Slobodu....tuzlak1987 je napisao/la:Ne moze ostati duga kada su sada pro ugovori.
I dobra ti je rasprava kada ti se ne svidja sta neko kaze prijetis smrcu.
A sve to jer ti je krivo kada neko brani Slobodu. Tebi su krivi igraci i treneri jer njima neki seljaci prijete u gostima.
Da nisu izasli na teren ti bi rekao sto nisu izasli, pljuvao iu jer bi savez sigurno registrovao 3:0 za GOSK.
Pa ko treba da reaguje na to klub uprava ili mi....tuzlak1987 je napisao/la:Covjek svaku situaciju prebaci na uprava, Imamovic i jos igraci krivi jer savez i gosti ne znaju obezbjediti uvjete. Ja im halalim da izgube sve do kraja, nisu mi nista manji u ocima. Da je klub 5. liga ne interesuje me jer je to Sloboda. A ti kukaj na svaki poraz kao da se klub gasi i pokusavaj stvarati neku negativu kao da smo Sloboda zbog trofeja, a ne zbog toga jer je Sloboda Sloboda.
Sto se tice nove uprave niko sa obrazom ih nece pljuvati dok ne odrade samostalnu polusezonu.
Samo skretanje sa glavne teme a to je da igraci nisu dobro spremni i uigrani takticki jer ovaj Nalic to i nezna. Vazno je naci drugoga krivca a ne ljudski spakovati kofere i nazad u SvedskuSariel1987 je napisao/la:ok druze, recimo da ih je strah bilo ,a sta je sa ostalih proljetnih utakmica,nisu valjda svaku pod strahom igraliSkojevska je napisao/la:Podrska za Loju sta mi imamo igrat u Gabeli ba.![]()
od ekipe za stogodisnjicu i trofeje do kante za nabijanje.
same lazi i obmane.
Bijeli luk nosim kad prolazim kroz taj prigradski dio Tuzlewobly92 je napisao/la:Bedujin nikakav navijač ljubitelj hasmira želi da se klub ugasi uaaaa idi gor u sajmon hejn
sta kazu pomocni treneri drug?mirza24 je napisao/la: Samo skretanje sa glavne teme a to je da igraci nisu dobro spremni i uigrani takticki jer ovaj Nalic to i nezna. Vazno je naci drugoga krivca a ne ljudski spakovati kofere i nazad u Svedsku
ma on se i cuo da psuje i zajbava, e sad staj e bilo u tunelu, ako je fakat bilo prijetjne oruzjem nisu trebali izlazit na teren nikako.TzBulevar87 je napisao/la:I da, Lujo Ilic je od pocetka tekme psovao i prijetio sudijama sa svojim promuklim i iritantnim glasom... tusanjska publika jeste neobjektivna, ali ono dole... nemam rijeci stvarno! Sudija sudio bez greske, dugo bolje sudjenje nismo imali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.