EDIT 9:0
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Iako igramo protiv amatera, lijepo je vidjeti 8:0. Nema veze s kim igramo, ostali konkurenti neka znaju da ce Zeljo odlucno krenuti u odbranu titule 
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Vesele se oni stalno kao što su se veselili sa trebama na Trebeviću poslije kiksa Željezničara. A što se cuge tiče, piju oni stalno pitaj Jamaka i Svraku.admirbreza je napisao/la:Ne, sad bez zajebancije, ove utakmice će odlično doći i prinovama i starim igračima, da se malo razvesele, uigraju i da se stvori neka atmosfera među igračima. Pa i nek popiju ponekad, šta ima veze
Sramota, našli da bušite ove paraplegičare. Imati će te 29. kolo da pokažete pravu snagu svoga kluba
SRETAN BROJ - 1725
Sumnjam da je ovo prvi tim Turbine, al' eto sve je moguce. Velež ih je nedavno pobjedio 11:0 
You'll Never Walk Alone!!!
A dok ste vi busili paraplegicare sa 3 - 0 titule se najavljivale. Udari se nogom u guzicu i razlaz sa teme.pitic je napisao/la:Vesele se oni stalno kao što su se veselili sa trebama na Trebeviću poslije kiksa Željezničara. A što se cuge tiče, piju oni stalno pitaj Jamaka i Svraku.admirbreza je napisao/la:Ne, sad bez zajebancije, ove utakmice će odlično doći i prinovama i starim igračima, da se malo razvesele, uigraju i da se stvori neka atmosfera među igračima. Pa i nek popiju ponekad, šta ima veze
Sramota, našli da bušite ove paraplegičare. Imati će te 29. kolo da pokažete pravu snagu svoga kluba
- KosevskoHill
- Kontakt:
[/quote]
Ovo ti vrh danas jel
Bravo momci ! 0:3[/quote]
U mene je ovo vrh.[/quote]
Pošalješ privatnu poruku ako ti je cilj da ispraviš nekog, budi gospodin
Ovo ti vrh danas jel
Bravo momci ! 0:3[/quote]
U mene je ovo vrh.[/quote]
Pošalješ privatnu poruku ako ti je cilj da ispraviš nekog, budi gospodin
Željezničar za život cijeli !
Kako smo svi zaboravili na Brkovica,decko ima potencijala,moze i on imati znacajniju ulogu u nastavku sezone 
SLOBODA NAVIJAČIMA
Cuj pitica,hajde idi dizi euforiju sa svojima zbog pobjeda nad brotnjom i slicnima.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
+1ennis je napisao/la:Kako smo svi zaboravili na Brkovica,decko ima potencijala,moze i on imati znacajniju ulogu u nastavku sezone
Definitivno mu treba dati priliku. Prebolio je davno onu tesku bolest i mislim da je dovoljno spreman za drugi dio sezone.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Samo da ove pripreme prođu bez problema, a onda ovih jedanaest kola odraditi sto bolje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
plavetniloo
- Kontakt:
Ne trebam ja biti gospodin na forumu, ali ne može napisati U MENE, ne može nikako, alergičan sam na to. Odmah znam odakle je.KosevskoHill je napisao/la: Pošalješ privatnu poruku ako ti je cilj da ispraviš nekog, budi gospodin
10:0 Brković.
Koga briga na sta si ti alergicanplavetniloo je napisao/la:Ne trebam ja biti gospodin na forumu, ali ne može napisati U MENE, ne može nikako, alergičan sam na to. Odmah znam odakle je.KosevskoHill je napisao/la: Pošalješ privatnu poruku ako ti je cilj da ispraviš nekog, budi gospodin
10:0 Brković.
...Mislim da treba stati nece ljudi htjeti vise igrati prijateljske
Željeznicar za život cijeli !
Drago mi je što smo ovu tekmu završili bez primljenog gola 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ma ne treba se zanijeti sad, nije Turbina nikakvo mjerilo.
Ali opet, svaka čast igračima, 10 komada nije lako zabiti
Ali opet, svaka čast igračima, 10 komada nije lako zabiti
Ja te volim, volim Željo..
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Željezničar pregazio Turbinu sa 10:0
http://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-pre ... -100/7858/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-pre ... -100/7858/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma ovo je kao trenig nikakvo ovo nije mjerilo. Najbitnije je da nema povreda kakvi smo baksuzi bili prosle godine sad me toga najvise strah.
Lagani trening,nista ni visa ni manje.Prakticno prvi trening s loptom.
Samo da znate da nam nije igrao najbolji strijelac kluba u prvom djelu..(ara jos u engleskoj)
Ovo je priprema,netreba gledatii rezultat toliko,meni najvise drago sto odbrana nije primila i valjda su se dole u zadnjoj liniji slagali dobro jer im je prva tekma da su odigrali zajedno..
Imamo finu ekipu,mislim da nam niko i nije vise potreban al ako misle dovoditi koga onda jednog štopera i to je to..
Zasad sam zadovoljan,pocetak je dobar,bice utakmica jos odbrana mora biti max uigrana,mada ima jos dopocetka prvenstva..Zna brko sta radi..
Ovo je priprema,netreba gledatii rezultat toliko,meni najvise drago sto odbrana nije primila i valjda su se dole u zadnjoj liniji slagali dobro jer im je prva tekma da su odigrali zajedno..
Imamo finu ekipu,mislim da nam niko i nije vise potreban al ako misle dovoditi koga onda jednog štopera i to je to..
Zasad sam zadovoljan,pocetak je dobar,bice utakmica jos odbrana mora biti max uigrana,mada ima jos dopocetka prvenstva..Zna brko sta radi..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Baš kao što kažete. Ovo je bio trening, igrači se zaželjeli lopte i to je sve.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Cwirek, MukiBek i 75 gostiju.