FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
dobro papak zar bas ti moras prvi komentar dati... dabogda ti lazar do kraja karijere igrao u NKŽ
Nego ti pile ustani sabahile i opleti po autogram
p.s johnny gdje da te ceka

p.s johnny gdje da te ceka

1921-2011
Imate pozdrav od jednog covjeka

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

ti si papak obicni a pile je gospodin za sve na forumu i raspolaze boljim informacijama nego svi vi navijaci mladog sarajevskog kluba ,sto se tice kucukovica volio bih da potpise za zelju jer nam nedostaje jedan pravi spic za klupe ,narvno nece igrati ipak mi imamo lazujunuz23 je napisao/la:dobro papak zar bas ti moras prvi komentar dati... dabogda ti lazar do kraja karijere igrao u NKŽ

Naravno da nece zato sto imate lazu gdje ce s tim klocem igrat da mu greskom nogu slomi
- Casual_Dobrila
- Kontakt:
Kakva legenda i sila od čovjeka...Hairlija je napisao/la:Imate pozdrav od jednog covjeka![]()

PS:
INFO IZ PRVE RUKE
Inervju sa Mustafom Kučukovićem
Danas je u taboru navijaca i simpatizera skretničara stigao Mustafa Kucukovic sa svojim menagerom. Kako saznajemo doticna gospoda dosli su da se jave simpatizerima skretnicara i da sa njima razmijene par informacija iz prve ruke. Izmedju ostalog bilo je price o potpisivanju Mustafe za veliki FK Sarajevo.
mali plavi: Da li ces ti Mustafa Kucukovicu zaista potpisati za taj veliki FK Sarajevo i nama jos vise povećati muke i agoniju koju osjecamo sto su "oni" na prvom mjestu tabele PLBiH???
Mustafa: Vidim da ste svi zaista depresivni zbog rezultata FKS i puni djecije radoznalosti u vezi njihovih novih pojacanja. Mislim da necu potpisati za FKS jer nisam siguran da mogu izboriti mjesto u prvih 11, ali takodjer nadam se da ce u vas mali klub zbog mog "ne"potpisivanja konacno doci malo mira i da ce vasa simpaticna grupica navijaca konacno biti zadovoljna.
mali plavi: O, Hvala ti veliki Mustafa, tvoje ime i ovaj gest ce se generacijama pamtiti medju simpatizerima FK skretničara.
Mustafa: Nema na cemu.Hvala vama što me stalno spominjete.
Ovaj razgovor izmedju malog plavog i Mustafe za magazin "reko` kazo`" na licu mjesta zabiljezio Casual_Dobrila... :ugeek:
Ona sanja dugu vezu, ljubav i romansu, a ja sanjam SJEVER KAKO LUDUJE U TRANSU!!!
Ko traži ????Hairlija je napisao/la:Nece biti nista od njegaMourinhokilledbarca je napisao/la:Sta bi od Kucukovica,Hairlija?![]()
Trazi previse i uslove koji odgovaraju njemu,
Imamo mi Jahovica
Nisu ti dobre info.
Vidjeces,mada u posljednjih dana je bilo puno preokretaGenije je napisao/la:Ko traži ????Hairlija je napisao/la:Nece biti nista od njegaMourinhokilledbarca je napisao/la:Sta bi od Kucukovica,Hairlija?![]()
Trazi previse i uslove koji odgovaraju njemu,
Imamo mi Jahovica
Nisu ti dobre info.

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

Daj da se dog da mu damo pet kila koke doce posiljka preko cg odma da potpise na 10 godina
- Elektrika
- Kontakt:
Ti si napisao neki dan da je Kučuković 100 posto igrač Sarajeva. Pa onda raja govorila da si ti blizak upravi... Ja kako vidim Mustafe ni na vidiku, kao da ti je slaba ona informacija od 100 %Genije je napisao/la: Nisu ti dobre info.

jos kad su mu na kraju rekli da je u skrivenoj kameri i da nam ne trebaju igraci njegovog tipa koji u grenoblu ne mogu biti medzu 18 sam se sjebao ,na kraju svega donesen je i sampionski pehar sa kojim se slikao i otisao na potpis ugovora sa 5 plasiranom ekipom iz prvenstva ,ostaje da vidi o kome se radi ali prema informacijama to je fk sarajevo klub inace poznat po tome da ga smatraju rivalom veceg ,starijeg i trofejnijeg giganta sa grbavice ,mustafa se zahvalio ljudima na gostoprimstvu a posebno se istako lazar popovic koji mu je poklonio 2 para kopacki i loptu sa potpisom svih igracaCasual_Dobrila je napisao/la:Kakva legenda i sila od čovjeka...Hairlija je napisao/la:Imate pozdrav od jednog covjeka![]()
![]()
PS:
INFO IZ PRVE RUKE
Inervju sa Mustafom Kučukovićem
Danas je u taboru navijaca i simpatizera skretničara stigao Mustafa Kucukovic sa svojim menagerom. Kako saznajemo doticna gospoda dosli su da se jave simpatizerima skretnicara i da sa njima razmijene par informacija iz prve ruke. Izmedju ostalog bilo je price o potpisivanju Mustafe za veliki FK Sarajevo.
mali plavi: Da li ces ti Mustafa Kucukovicu zaista potpisati za taj veliki FK Sarajevo i nama jos vise povećati muke i agoniju koju osjecamo sto su "oni" na prvom mjestu tabele PLBiH???
Mustafa: Vidim da ste svi zaista depresivni zbog rezultata FKS i puni djecije radoznalosti u vezi njihovih novih pojacanja. Mislim da necu potpisati za FKS jer nisam siguran da mogu izboriti mjesto u prvih 11, ali takodjer nadam se da ce u vas mali klub zbog mog "ne"potpisivanja konacno doci malo mira i da ce vasa simpaticna grupica navijaca konacno biti zadovoljna.
mali plavi: O, Hvala ti veliki Mustafa, tvoje ime i ovaj gest ce se generacijama pamtiti medju simpatizerima FK skretničara.
Mustafa: Nema na cemu.Hvala vama što me stalno spominjete.
Ovaj razgovor izmedju malog plavog i Mustafe za magazin "reko` kazo`" na licu mjesta zabiljezio Casual_Dobrila... :ugeek:

- Casual_Dobrila
- Kontakt:
moj post je samo reakcija na vaše silno interesovanje u vezi transfera Mustafe...melandri je napisao/la: oj kakav pacenik![]()
ne pregovara sa vama nego nama...nema nikakve veze sa FK skretnicar, pa ne vidim zasto vi dizete toliku prasinu oko njega???
Ona sanja dugu vezu, ljubav i romansu, a ja sanjam SJEVER KAKO LUDUJE U TRANSU!!!
- Elektrika
- Kontakt:
melandri ko te to handrimelandri je napisao/la: oj kakav pacenik![]()

narode eto komplexaša bude se eno već nešto planiraju da šaraju po zapadu na Koševu ha,ha,ha rano-ranioci u 11 i 30 

Sarajevo ljubavi moja!
pozdrav evo citam u sportu da kucukovic treba danas da dodje na razgovore,nije dosao u utorak kako je bilo najavljeno zbog nekih porodicni problema,pa nada ti se da ce danas AkB stavit pot
pis

Eno vam marciana vratio se u siroki.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Iako su navijači tima sa Koševa željno iščekivali informaciju o potpisivanju ugovora sa bivšim mladim reprezentativcem Njemačke, do realizacije transfera ipak neće doći.rimaa je napisao/la:pozdrav evo citam u sportu da kucukovic treba danas da dodje na razgovore,nije dosao u utorak kako je bilo najavljeno zbog nekih porodicni problema,pa nada ti se da ce danas AkB stavit potpis
"Naš klub bio je zainteresovan za Kučukovića, koji je samoinicijativno ponudio svoje usluge "FK Sarajevo", ali od tog transfera neće biti ništa. Nakon što se naš stručni tim upoznao s njegovim igračkim mogućnostima, zaključili smo da on ne bi predstavljao adekvatno pojačanje, te da na toj poziciji imamo mlađih sopstvenih igrača koji će dobiti svoju šansu", sa.x
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Dok to gdin. Zijad Blekić ne izjavi ja ništa ne vjerujem ! 

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Pa Vlasta je glavni za medije, nema nista od toga..._BooS_ je napisao/la:Dok to gdin. Zijad Blekić ne izjavi ja ništa ne vjerujem !
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, Dave, ErosViverosViv, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], mnon46, Vanja8 i 90 gostiju.