Jucer su zasluzili poraz od dva razlike, ali ocito je moralo biti drugacije pa ih je izvlacio Sivac na vrijeme. Sta je tu je siguran sam da mozemo svaku ekipu mozemo pobijediti u ligi jer sigurno da imamo kvaliteta u ekipi.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Za tu utakmicu se ne brinem. Vise me brinu Brgule sada jer nas je Sivac izranjavao zestoko kartonima. Za navijacki da ne govorim. Nece se cut kao ni svaki put. Vise se culo 70 robijasa nedavno nego njih 200 juceANTIFA ! je napisao/la:Ma majke mi moje mlatnut cemo Zelju na Grbavici nece ih ni deset Sivaca izvuci tada!
Nego kako covjek komentarisati ove klaune Dokoljenka i ekipu kao i prosjecne navijace Zelje na forumu sto se busaju necim u prsa?
-Dovedu ljudi Selimovica tj. Amar ga dovede, a doticni im pravi smijuriju od kluba na vise nacina oni ne reaguju samo promijene temu pogotovo ovi klauni dokoljenko i ekipa valja im opravdat cvaju koju primaju od uprave.
-Amar Osim im legenda kluba uredu osvojio par naslova prvaka i tjt, ali covjek je prodavao utakmice u Trebinju, isti Amar im kamatari klub i izvlaci novac iz kluba u prevodu Zeljina filozofija.
-Opet kad smo kod te famozne Zeljine filozofije naprave oprostajnu utakmicu Zebi, on za mjesec dana ode u Olimpik igrati, od nekih igraca tipa Stanic prave Zeljovce od glave do peta, a i sami znaju da je Stanic otisao iz Zelje zbog 1000 KM vise koje mu je dao Sulenta birvaktile, itd.
Kako god zeznuta je ta Zeljina filozofija.

[/quote