PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

ANTIFA !
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la ANTIFA ! » 15 sep 2019, 13:53

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:Ma majke mi moje mlatnut cemo Zelju na Grbavici nece ih ni deset Sivaca izvuci tada!
Za tu utakmicu se ne brinem. Vise me brinu Brgule sada jer nas je Sivac izranjavao zestoko kartonima. Za navijacki da ne govorim. Nece se cut kao ni svaki put. Vise se culo 70 robijasa nedavno nego njih 200 juce
Jucer su zasluzili poraz od dva razlike, ali ocito je moralo biti drugacije pa ih je izvlacio Sivac na vrijeme. Sta je tu je siguran sam da mozemo svaku ekipu mozemo pobijediti u ligi jer sigurno da imamo kvaliteta u ekipi.

Nego kako covjek komentarisati ove klaune Dokoljenka i ekipu kao i prosjecne navijace Zelje na forumu sto se busaju necim u prsa?

-Dovedu ljudi Selimovica tj. Amar ga dovede, a doticni im pravi smijuriju od kluba na vise nacina oni ne reaguju samo promijene temu pogotovo ovi klauni dokoljenko i ekipa valja im opravdat cvaju koju primaju od uprave.
-Amar Osim im legenda kluba uredu osvojio par naslova prvaka i tjt, ali covjek je prodavao utakmice u Trebinju, isti Amar im kamatari klub i izvlaci novac iz kluba u prevodu Zeljina filozofija.
-Opet kad smo kod te famozne Zeljine filozofije naprave oprostajnu utakmicu Zebi, on za mjesec dana ode u Olimpik igrati, od nekih igraca tipa Stanic prave Zeljovce od glave do peta, a i sami znaju da je Stanic otisao iz Zelje zbog 1000 KM vise koje mu je dao Sulenta birvaktile, itd.

Kako god zeznuta je ta Zeljina filozofija. :rol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 sep 2019, 13:54

Virtu4l je napisao/la:E čuj kao kad siluju sestru. :rol:

Šta je ovo. :bow: :lol:
Sta je brato istu smo sudbinu prosli. Vama dejton vratio grbavicu nama bb nije. Mogli ste istu sudbinu imati. Ako je to za zajebavanje i nacin sukanja onda neka sve ide u racku
Nisam ti ja brato jazavac jedan, malo ti je trebalo da izgmižeš siso prodana.

Eto baš ćemo se sa vama upoređivati. Niste vi ni V od onog Veleža o kojem toliko pričaš, kojeg je svako volio, i nikad više nećete biti. Zato jer ste postali seljačine sa dna kace, a vas par na ovom forumu je pravi primjer moje tvrdnje.

Dobro je što se ovo desilo, sad vas pratimo u borbi za opstanak, biće veselo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 15 sep 2019, 13:55

Meni je zanimljivo kako padaju tako nisko i uvijek prvi krenu o pricama o ratu, stadionu pod bb, Praljku, Herceg bosni i slicno. Pa **** ja mater svakom Velezovcu koji tako bez razloga krene pisatit i ismijavati se sa stvarima oko kojih ne bi smijeli ni pod razno. A vidim u vas na temi dominira Praljak, prcio vas fudbal i sve, psujte Velez, igrace, navijace trenera i mi cemo Osima, Zelju i slicno to je u nekim granicama normale, nij pozoriste ali okanite se rata imbecili krezavi. Nadam se da su bas takvi debili jucer povaljani i da ce dobro upamtiti te Vrapcice.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 sep 2019, 13:58

Virtu4l je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:E čuj kao kad siluju sestru. :rol:

Šta je ovo. :bow: :lol:
Sta je brato istu smo sudbinu prosli. Vama dejton vratio grbavicu nama bb nije. Mogli ste istu sudbinu imati. Ako je to za zajebavanje i nacin sukanja onda neka sve ide u racku
Nisam ti ja brato jazavac jedan, malo ti je trebalo da izgmižeš siso prodana.

Eto baš ćemo se sa vama upoređivati. Niste vi ni V od onog Veleža o kojem toliko pričaš, kojeg je svako volio, i nikad više nećete biti. Zato jer ste postali seljačine sa dna kace, a vas par na ovom forumu je pravi primjer moje tvrdnje.

Dobro je što se ovo desilo, sad vas pratimo u borbi za opstanak, biće veselo.
Ti pratis :o ti mozes samo pratit ko ce ti u Budvi dignut ruku da mu doneses pice ili prospes pepeljaru :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 sep 2019, 13:59

Lik koristi iste fore 5 godina :bow:
Voli te tvoje Sarajevo.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 15 sep 2019, 14:00

WAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHA
Virtu,sjedi 1
lezVe do bagro

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 sep 2019, 14:06

Baš sam mislio da su se malo emancipovali nakon što su nas dobili 4:2, ali nisu, jučer je repertoar sa tribina bio još primitivniji i izrasli su u još jedan seljački klub, tipa Čelik.
Voli te tvoje Sarajevo.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 15 sep 2019, 14:08

Urbana sarajevska raja sa Brijesca

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 15 sep 2019, 14:17

Tisina,valja zajedno u Atinu. :rol:
!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 15 sep 2019, 14:18

bambus je napisao/la:Tisina,valja zajedno u Atinu. :rol:
Hahaha i vi ste u koloni :lol:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 15 sep 2019, 14:18

Master rad Ivice Osima na temu:"FK Zeljeznicar i nacin zivota":
– Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.

– Doživotnom diskvalifikacijom iz fudbala kažnjeni su funkcioneri Željezničara: Nusret Mahić, predsednik kluba, Edhem Tufo, sekretar kluba, i članovi uprave Stipo Vilić, Nedeljko Šljivar, Midhat Aganović, Ljubomir Nikolić, kao i Vojo Jovanović, tehnički rukovodilac kluba.

– Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago-Mišo Smajlović kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja.

- Tako je u jednom momentu igrač FK “Željezničar” Matić fizički napao igrača Osima zbog očiglednog njegovog nezalaganja i sabotiranja same igre
lezVe do bagro

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 15 sep 2019, 14:20

Večeras će FGR napuniti Koševo :kafa:
💩💩

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 15 sep 2019, 14:21

bambus je napisao/la:Tisina,valja zajedno u Atinu. :rol:
Na ovo sam skroz zaboravio :lol:
Ma Atromitos,sipu kitos :urnebes:
lezVe do bagro

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 15 sep 2019, 14:24

dzelllo je napisao/la:Master rad Ivice Osima na temu:"FK Zeljeznicar i nacin zivota":
– Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.

– Doživotnom diskvalifikacijom iz fudbala kažnjeni su funkcioneri Željezničara: Nusret Mahić, predsednik kluba, Edhem Tufo, sekretar kluba, i članovi uprave Stipo Vilić, Nedeljko Šljivar, Midhat Aganović, Ljubomir Nikolić, kao i Vojo Jovanović, tehnički rukovodilac kluba.

– Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago-Mišo Smajlović kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja.

- Tako je u jednom momentu igrač FK “Željezničar” Matić fizički napao igrača Osima zbog očiglednog njegovog nezalaganja i sabotiranja same igre
:urnebes: :urnebes: kuknjava :urnebes:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 15 sep 2019, 14:24

Virtu4l je napisao/la:Baš sam mislio da su se malo emancipovali nakon što su nas dobili 4:2, ali nisu, jučer je repertoar sa tribina bio još primitivniji i izrasli su u još jedan seljački klub, tipa Čelik.
Kod nas par pojedinaca sa centralne tribine, kod vas navijacka grupa pjeva ovo. Dokaz kakvi ste pacenici, cim ne ide kako treba. :urnebes:
Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 15 sep 2019, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 15 sep 2019, 14:24

Treba gradit bratske odnose. :mrgreen: :mrgreen:
!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 sep 2019, 14:25

Rodjeni81 je napisao/la:Meni je zanimljivo kako padaju tako nisko i uvijek prvi krenu o pricama o ratu, stadionu pod bb, Praljku, Herceg bosni i slicno. Pa **** ja mater svakom Velezovcu koji tako bez razloga krene pisatit i ismijavati se sa stvarima oko kojih ne bi smijeli ni pod razno. A vidim u vas na temi dominira Praljak, prcio vas fudbal i sve, psujte Velez, igrace, navijace trenera i mi cemo Osima, Zelju i slicno to je u nekim granicama normale, nij pozoriste ali okanite se rata imbecili krezavi. Nadam se da su bas takvi debili jucer povaljani i da ce dobro upamtiti te Vrapcice.
Ko je povaljan nisam upratio
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 15 sep 2019, 14:28

Ovom prilikom apelujem na sve članove foruma, posebno na navijače FK Sarajevo, da stavljanjem ovog avatara pružimo podršku vječno ucvijeljenom, zakinutom i vječno ugnjetavanom manjem sarajevskom klubu, u nadi da će im u svakom narednom meču biti svirana barem 2 penala. Budimo solidarni i stavimo SVI SVI SVI ovaj avatar.

MINUTA POSLA, HVALA.

slika
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 15 sep 2019, 14:30

ANTIFA ! je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Baš sam mislio da su se malo emancipovali nakon što su nas dobili 4:2, ali nisu, jučer je repertoar sa tribina bio još primitivniji i izrasli su u još jedan seljački klub, tipa Čelik.
Kod nas par pojedinaca sa centralne tribine, kod vas navijacka grupa pjeva ovo. Dokaz kakvi ste pacenici, cim ne ide kako treba. :urnebes:
Al top im je jucer pjesma: i lancem i pajserom u glavu udari razvali za zeljinu slavu, usta mi se okrenula, stid me bilo za njih pa nevjerocstno da uzmu pjesmu od bojsa :(

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 15 sep 2019, 14:30

fks74 je napisao/la:Evo, jedan od aktera poznat.
slika[/quote
Hajde, postavi neki isjecak, gdje smo mi vas pobijedili sa vecom razlikom od ove. Nemoj se praviti mutav. :rol:
Evo vidite
I ovdje je Sarajevo pokradeno
Iako je bio osudivan i presudivan i opet smo ih uspjeli pokrast i to u onoj drzavi

:urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.