Dzeno se vraca u maju kad bude se lomilo i uzima opet titulu, sa apsolutnom slobodom u igri i formacijom 4-3-3 poluretardirano..BitiSrcemVezan je napisao/la:PODAJTE NAM NASEG DZENU TO JE NASA LEGENDA JBO VAS JEZIC I ONAJ IBRAKOVIC JE RAK RANA EF KA SARAJEVO DOVEO VLADAVICEVE FUZBALERE I TRENERA VRATISE DZENO BRATE NAS PUSTI OVE DEBILE OD RUMENOG PAPKA IZ KLOKOTNICE OPE ON KOLO VODI IS SJENE POTEZE VUCE VRATI NAM SE DZENAGA UZA TE BI DOBILI NA DERBIJU GARANT A I TI SI NAM DVI TITULE DONIJO VRATI SE DZENANE!!!!!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja sam uvijek hvalio njega i igru sa dvojicom napadaca. Samo sada vidim da nam poprilicno trpi sredina terena. On treba da opravda to mjesto startera i taktiku i da ga krenu golovi. I da pomaze puno vise u defanzivi kao kod ovog gola gdje je samo ispratio igraca umjesto da ga je odnio. Onaj Beganovic naravno je puno losiji od Velkoskog samo momak grize u odbrani i pomaze puno. Jos uvijek mislim da bi 3-5-2 bila dobra samo treba to uigrati trojicu u zadnjoj liniji jer tada bi imali petoricu igraca u sredini terena. Nadam se da ce Jesic odabrati optimalnu taktiku. Odnosno vise njih. U vecini slucajeva je 4-4-2 odlicna. Samo u prosloj utakmice protiv onakvog protivnika mozda je trebao i pojacat malo sredinu terena.hilmo je napisao/la:Nekoliko puta sam gledao gol i nije mi jasno šta je Velkoski htio u ovoj situaciji
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 okt 2015, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sreca pa idu kada osvojimo titulu ove sezone,ipak ne treba neozbiljno uci u CL,bit cemo nosioci i to treba iskoristiti 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
MOREMO MI UĆI MOTREME U TU CAMPIONS LIGU AL DZABA KAD MI NEMAMO UZA SE PRAVU TRENERCINU LJUDINU I ISTINSKU LEGENDU F.C. SARAJEVO DA PRIPREMI IGRU SA DISCIPLINOVANOM SLOBODOM I DANAM ISKAUTIRA PROTIVNIKE KO ONE POLJAKE STO JE SKUTIRO SVE HIM JE LEGENDA NASA POGODILA STA CE IGRAT NEGO ONAJ STEPANOV REKNO DZENI TI MI NIJESI TRENER I ZAJEDNO SA EKONOMOM SKOVO ZAVJERU KO FOL NEMA DRESA A SVE DA DA ISPANEMO JER NE VOLI PUZU I MILOSA A STIO JE DA ZABETONIRA NASEG BORBENOG AHBABA KAPITENA IVANA TATOMIROVICA NA KLUPU DA BI ON IGRO ETO VAM ESKLUZIVNA INFORMACIJA STO JE SUSPENDOVAN STEPANOV JOS OTAD ON ZAVJERE KUJE E NES MAJČIN SINE!!!
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Napila nam se ljudina 
- ElCartel11
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:MOREMO MI UĆI MOTREME U TU CAMPIONS LIGU AL DZABA KAD MI NEMAMO UZA SE PRAVU TRENERCINU LJUDINU I ISTINSKU LEGENDU F.C. SARAJEVO DA PRIPREMI IGRU SA DISCIPLINOVANOM SLOBODOM I DANAM ISKAUTIRA PROTIVNIKE KO ONE POLJAKE STO JE SKUTIRO SVE HIM JE LEGENDA NASA POGODILA STA CE IGRAT NEGO ONAJ STEPANOV REKNO DZENI TI MI NIJESI TRENER I ZAJEDNO SA EKONOMOM SKOVO ZAVJERU KO FOL NEMA DRESA A SVE DA DA ISPANEMO JER NE VOLI PUZU I MILOSA A STIO JE DA ZABETONIRA NASEG BORBENOG AHBABA KAPITENA IVANA TATOMIROVICA NA KLUPU DA BI ON IGRO ETO VAM ESKLUZIVNA INFORMACIJA STO JE SUSPENDOVAN STEPANOV JOS OTAD ON ZAVJERE KUJE E NES MAJČIN SINE!!!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Es vidio sa uradi
Dzamal od Milana
Glup li si
Selmanagicu
Volio bi da se Bosna plasira u Brazil
Dzamal od Milana
Glup li si
Selmanagicu
Volio bi da se Bosna plasira u Brazil
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Koga bi ste voljeli u predkolu Lige prvaka?
Dobro mozda je rano jos ipak u vecini drzava prvenstva nisu zavrsena,samo smo mi sigurni
Dobro mozda je rano jos ipak u vecini drzava prvenstva nisu zavrsena,samo smo mi sigurni
Jbg nisam bas nesto u toku sta je to sa Stepanovom jel ide ili....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
One iz San Marina,Malte,Farskih Otoka i slicnozagorski je napisao/la:Koga bi ste voljeli u predkolu Lige prvaka?
I sad ce doci jos jedan problem. Svaki igrac koji vidi ovo sto se desilo Stepanovu ce odmah okrenuti glavu od nas jer je ocigledno sta se desava. Problem je taj sto se moze kriti od navijaca, ali mendazeri razgovaraju jedni sa drugima i sigurno necemo biti na dobrom glasu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
To si sigurno mislio na play off LPzagorski je napisao/la:Koga bi ste voljeli u predkolu Lige prvaka?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
eh too...ElCartel11 je napisao/la:To si sigurno mislio na play off LPzagorski je napisao/la:Koga bi ste voljeli u predkolu Lige prvaka?
Dobro mozda je rano jos ipak u vecini drzava prvenstva nisu zavrsena,samo smo mi sigurni![]()
Samo opusteno drugovi

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
isto sam pomislio na prvu. Gubimo u oba slucajaPantelija je napisao/la:I sad ce doci jos jedan problem. Svaki igrac koji vidi ovo sto se desilo Stepanovu ce odmah okrenuti glavu od nas jer je ocigledno sta se desava.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
to ti se desi kad u upravi imas likove koji muda nemaju, cast njima za sve ono sto su napravili s ekonomskog aspekta ali ovo sto se radi u i oko prvog tima je za plakati, jos jedan dokaz da su oni davno izgubili kompas, i ne nemojte da mi se javljate i pricate kako dizemo Stepanova i proglasavamo ga legendom poslije par tekmi, to nije tacno, niko ga ne proglasava legendom samo ne dozvoljavamo da nas neko pravi budalamaPantelija je napisao/la:I sad ce doci jos jedan problem. Svaki igrac koji vidi ovo sto se desilo Stepanovu ce odmah okrenuti glavu od nas jer je ocigledno sta se desava. Problem je taj sto se moze kriti od navijaca, ali mendazeri razgovaraju jedni sa drugima i sigurno necemo biti na dobrom glasu
Pyro is not a crime !
**** vas Stepanov više ,ubiste sa njim,kurcio se i dobio sta je tražio ,nismo dzaba počeli pobjeđivati kad smo ga otjerali.Idemo dalje ,dobiti Veleza i ganjati titulu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Opet cu ponoviti
MILAN STEPANOV
MILAN STEPANOV
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Dzemaludine, jesi to tiii?Majkl je napisao/la:**** vas Stepanov više ,ubiste sa njim,kurcio se i dobio sta je tražio ,nismo dzaba počeli pobjeđivati kad smo ga otjerali.Idemo dalje ,dobiti Veleza i ganjati titulu.
Za upravu se znalo da su picici, al ovdje i navijaci ispadose jos veci. Onaj derbi je pisanje po navijacima, pa vi pricajte sta hocete.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
**** je on ,prvo **** nas je protiv Lecha,govori mu sudija izađi da te zasije on neće i onda ulazi i raspravlja se sa sudijom i ovaj mu govori e Hajd sad izađi i zamjeni dres i mi primamo gol.On je unosio nemir i rušio atmosferu i zato je otjeran i mi smo proigrali.Shooter je napisao/la:Opet cu ponoviti
MILAN STEPANOV
ŠTA SE OVO DEŠAVA