Ma mi cemo za koju godinu imat skoro komplet repku igraca iz Baustelije. Ako nista bice masa igraca poput Huseinbasica i Burnica, a mozda izleti i kakva klasa koja bude zeljela igrat za nas.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma mi cemo za koju godinu imat skoro komplet repku igraca iz Baustelije. Ako nista bice masa igraca poput Huseinbasica i Burnica, a mozda izleti i kakva klasa koja bude zeljela igrat za nas.
Ne Moze ti neko ko je fudbalski u 80tim godinama napraviti igraca da Moze odgovoriti zahtjevima modernog fudbala. Takvi rade u omladinskim kategorijama bh klubova. Tuzno Ali tako je. Barem ces imati ibrisimovica Koji je odrastao u bih.
I isto nema mjesta zbog supertalenta Luke Misimovica.Coolpanda24 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 19:52Vjerovatno su nastali neki problemi kako je Spaha smijenjen sa direktorske pozicije mlađih selekcija. Rekoše da je i Košpo trebao u mlađe selekcije, pa Spahu smijeniše i šta će čovjek, daj malog u A selekciju. Jbg, ne mogu ni svakog talenta odmah u A tim, pa nismo razvojna reprezentacija, a kako nema nadležnosti za ostale selekcije, sve propada… Planski je to odrađeno što su ga skinuli s te pozicije 100%. Ako ko radi dobre stvari, radi on sa dovođenjem tih potencijalnih. Ja vjerujem da iz tog razloga neće ni Baždara, ni Malića pa ni Esmira da zovu za U21, nego ili u A ili nigdje.
Smijenjen zato sto moraju se gurati igraci zrinjskog, borca, sarajeva
Nesto mi to Spaha sebi olako dozvolio. Prvi je govorio o sistematizaciji svih selekcija u korist A ekipe. A to se u nasim okolnostima moze postici samo na nacin da jedan kolo vodi. Ovako ce vrlo brzo doci do eskalacije.NoDi80 je napisao/la: ↑14 okt 2025, 12:06Smijenjen zato sto moraju se gurati igraci zrinjskog, borca, sarajeva
Njihovih uvihek najvise ima
I plus sad rudar, sloga, radnik, siroki i tako ti
Spaha je htio i dijasporu najvise da gura, ali moraju podobni igrati
Sve ti je jasno Mismovic, Keranovic ispred Sabica Jaganjca u u21 repki
Keranovic evo dvije utakmice ne vidi se i opet ce ga u prvih 11 veceras
Dalibor Silic, samo cu reci bivsi igrac Sirokog Brijega...Drum je napisao/la: ↑14 okt 2025, 13:53Nesto mi to Spaha sebi olako dozvolio. Prvi je govorio o sistematizaciji svih selekcija u korist A ekipe. A to se u nasim okolnostima moze postici samo na nacin da jedan kolo vodi. Ovako ce vrlo brzo doci do eskalacije.NoDi80 je napisao/la: ↑14 okt 2025, 12:06Smijenjen zato sto moraju se gurati igraci zrinjskog, borca, sarajeva
I ko je taj drugi direktor mlađih selekcija?
Sjecam ga se.DamirT je napisao/la: ↑14 okt 2025, 13:56Dalibor Silic, samo cu reci bivsi igrac Sirokog Brijega...Drum je napisao/la: ↑14 okt 2025, 13:53Nesto mi to Spaha sebi olako dozvolio. Prvi je govorio o sistematizaciji svih selekcija u korist A ekipe. A to se u nasim okolnostima moze postici samo na nacin da jedan kolo vodi. Ovako ce vrlo brzo doci do eskalacije.NoDi80 je napisao/la: ↑14 okt 2025, 12:06
Smijenjen zato sto moraju se gurati igraci zrinjskog, borca, sarajeva
A stvarno sam ocekivao pomak u omladinskim selekcijama, prvenstveno u21. Kakvi god bili, imamo kvalitet da se makar pobijemo sa svima, pa i da izgubimo. Eto protiv Holandije neku noc, ja dajem ruku u vatru da ce im se to vratiti u Holandiji protiv nas i da ce nas natrpati. Javnost su zavarala ova 2 remija, a igra nije ni na nivou Andore.Drum je napisao/la: ↑14 okt 2025, 14:09Sjecam ga se.DamirT je napisao/la: ↑14 okt 2025, 13:56Dalibor Silic, samo cu reci bivsi igrac Sirokog Brijega...Drum je napisao/la: ↑14 okt 2025, 13:53
Nesto mi to Spaha sebi olako dozvolio. Prvi je govorio o sistematizaciji svih selekcija u korist A ekipe. A to se u nasim okolnostima moze postici samo na nacin da jedan kolo vodi. Ovako ce vrlo brzo doci do eskalacije.
Ponavljam, nije to Spahic trebao sebi dozvoliti. Jer jednom kada popustis kod takvih, slijedi nastavak.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.