Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

terabajt
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la terabajt » 12 nov 2012, 15:37

IlPrincipe je napisao/la:Plače mi se mame mi kad gledam ovaj video :(

[youtube][/youtube]
Ogromne greske sudaca,namjerno ili ne niko ne zna.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 12 nov 2012, 15:44

slika

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 12 nov 2012, 15:54

A Meni ovo

[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 12 nov 2012, 15:55

Pupi04 je napisao/la:OK ja smatram da je Allegri bolji trener nego sto Milan ima igracki kadar,rezultati jesu losi ali sumnjam da bi neki drugi trener napravio nesto puno vise sa ovim igracima...
Atalanta,Sampdoria su slabiji i to su kiksevi koji zavise od momentuma tog dana i koji se svakome dogode,ali ove malo jace utakmice kakva je jucerasnja nisu nista neocekivano i upravo su odraz manjka kvaliteta...
Ti jaci treneri nikad ne bi preuzeli ovakav Milan,mozda bi napravili neki pomak ali nikako rezultate koji se ocekuju od Milana...
Ne slazem se, dobar trener i sa ovakvim igracima bi opet mogao biti bar tu negdje oko mjesta za LP ako se ne bi borio za scudetto. Ne vidim po cemu je ovaj Milan slabiji od proslogodisnjeg Juventusa pa i ako jeste ta razlika u kvaliteti sigurno nije ogromna da bi ipak ovako ocajno stajali na tabeli.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 12 nov 2012, 16:21

[youtube][/youtube]
Kakva glupost!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 12 nov 2012, 16:38

[youtube][/youtube]
Ne budi smiješan molim te. U istoj utakmici Matriju je poništen čist gol kad su svirali nepostojeći ofsajd, dakle 2:2 na kraju svejedno. Imali ste prednost od 7-8 bodova, uz neke presmješne penale koji su vam svirani i koji su odlučivali utakmice, prokockali ste to zbog ograničenosti kadra kad više ni Ibrahimović nije mogao sam, to se lijepo sada vidi.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 12 nov 2012, 17:25

E moji milanisti, dotle je doslo? Umjesto da krivite Berlusconia i akrobatske poteze Alegria te sav onaj mediokritet u Milanu danas poput Grygere i Molinara "neki dan" u Juventusu, vi placete na sudije, stvarno ste se srozali.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 nov 2012, 17:49

:mrgreen:

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 nov 2012, 18:25

10DelPiero je napisao/la:
Pupi04 je napisao/la:OK ja smatram da je Allegri bolji trener nego sto Milan ima igracki kadar,rezultati jesu losi ali sumnjam da bi neki drugi trener napravio nesto puno vise sa ovim igracima...
Atalanta,Sampdoria su slabiji i to su kiksevi koji zavise od momentuma tog dana i koji se svakome dogode,ali ove malo jace utakmice kakva je jucerasnja nisu nista neocekivano i upravo su odraz manjka kvaliteta...
Ti jaci treneri nikad ne bi preuzeli ovakav Milan,mozda bi napravili neki pomak ali nikako rezultate koji se ocekuju od Milana...
Ne slazem se, dobar trener i sa ovakvim igracima bi opet mogao biti bar tu negdje oko mjesta za LP ako se ne bi borio za scudetto. Ne vidim po cemu je ovaj Milan slabiji od proslogodisnjeg Juventusa pa i ako jeste ta razlika u kvaliteti sigurno nije ogromna da bi ipak ovako ocajno stajali na tabeli.
Ima do trenera i to jako ,pa u Milan su igraci kao sto su Boateng , Montolivo ,Pato ,El Shaarawy,De Jong ,Robinho ,Emanuelson ,Bojan,Mexes i Zapata ,to su sve igraci koji mogu igrati na visokom nivou ,nije moguce da Fiorentina ima bolje igrace od Milana ,ili npr. Lazio ,a vala ni Inter i Napoli nisu nista jaci od Milana sto se tice igrackog kadra, neke nijanse odlucuju .Osnovni problem Milana je sto je se u proslim sezonama oslanjao na individualne kvalitete jednog pojedinca.Eh kod sadasnjih igraca Milana moral je na jako niskom nivou ,trener ima problem da motivise igrace i da pronadje pravu formaciju .
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 12 nov 2012, 18:40

Itekako su i Inter i Napoli jaci od Milana samo razumijem kad si navijac pa se stvari ne gledaju realno i ne vidis da je ovo sto si nabrojao vecina navikanih zvjezdica i polovnjaka koji se godinama traze a nikako da se nadju ;)
Realan domet Milana ove sezone je 5-6 mjesto...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 12 nov 2012, 18:48

Cak i moj Juve na celu sa Ferrarom je bio jaci od ovaj Milan.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 nov 2012, 19:12

meho-medo je napisao/la: Ima do trenera i to jako ,pa u Milan su igraci kao sto su Boateng , Montolivo ,Pato ,El Shaarawy,De Jong ,Robinho ,Emanuelson ,Bojan,Mexes i Zapata ,to su sve igraci koji mogu igrati na visokom nivou ,nije moguce da Fiorentina ima bolje igrace od Milana ,ili npr. Lazio ,a vala ni Inter i Napoli nisu nista jaci od Milana sto se tice igrackog kadra, neke nijanse odlucuju .Osnovni problem Milana je sto je se u proslim sezonama oslanjao na individualne kvalitete jednog pojedinca.Eh kod sadasnjih igraca Milana moral je na jako niskom nivou ,trener ima problem da motivise igrace i da pronadje pravu formaciju .
Ajde ovako: golman vam je kikser, levog beka nemate, odbrana nesigurna, Bonera&Yepes su uzas, zadnjeg veznog koji ume da zatvori rupe nemate, organizatora igre nemate, poachera nemate. Gomila krilnih napadaca, Pazzini, Boateng koji igra kao da je 10 godina stariji...
Sve su to problemi koje Allegri ne ume da hendluje. A Napoli i Inter su sigurno uigraniji i izbalansiraniji timovi od Milana. A vidimo da su to i Lazio i Fiorentina. Tako, da Milana necemo dogodine gledati u Evropi. ;)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 nov 2012, 20:19

MaGiCa je napisao/la:
meho-medo je napisao/la: Ima do trenera i to jako ,pa u Milan su igraci kao sto su Boateng , Montolivo ,Pato ,El Shaarawy,De Jong ,Robinho ,Emanuelson ,Bojan,Mexes i Zapata ,to su sve igraci koji mogu igrati na visokom nivou ,nije moguce da Fiorentina ima bolje igrace od Milana ,ili npr. Lazio ,a vala ni Inter i Napoli nisu nista jaci od Milana sto se tice igrackog kadra, neke nijanse odlucuju .Osnovni problem Milana je sto je se u proslim sezonama oslanjao na individualne kvalitete jednog pojedinca.Eh kod sadasnjih igraca Milana moral je na jako niskom nivou ,trener ima problem da motivise igrace i da pronadje pravu formaciju .
Ajde ovako: golman vam je kikser, levog beka nemate, odbrana nesigurna, Bonera&Yepes su uzas, zadnjeg veznog koji ume da zatvori rupe nemate, organizatora igre nemate, poachera nemate. Gomila krilnih napadaca, Pazzini, Boateng koji igra kao da je 10 godina stariji...
Sve su to problemi koje Allegri ne ume da hendluje. A Napoli i Inter su sigurno uigraniji i izbalansiraniji timovi od Milana. A vidimo da su to i Lazio i Fiorentina. Tako, da Milana necemo dogodine gledati u Evropi. ;o)
To i pokusavam objasniti stvar je do neuigranosti i neizbalansiranosti,a sto se tice samih imena Inter i Napoli nisu jaci onako gledano po imenima ,a Interu se posrecilo ,Napoli zna uigrani su Hamsik ,Cavani,Inler , Maggio ,Cannavaro okosnica tima je vec tu duze vrijeme znaju se,dok je Milan vrsio tu neku smjenu generacija.A Interu ima naravno i do kvalitete a ima i do srece :mrgreen: .
i da dodam problem je u cestom rotiranju kod allegrija jer igracima i tako moral opada,utakmicu pocnu i dobro odigraju a sledecu sjede na klupi pa kome moral ne bi opao,evo na primjer u prvih mislim 7-8 kola nije pocela ista odbrana u pocetnih 11 .
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 12 nov 2012, 20:45

Pupi04 je napisao/la:Itekako su i Inter i Napoli jaci od Milana samo razumijem kad si navijac pa se stvari ne gledaju realno i ne vidis da je ovo sto si nabrojao vecina navikanih zvjezdica i polovnjaka koji se godinama traze a nikako da se nadju ;)
Realan domet Milana ove sezone je 5-6 mjesto...
Pa i ti malo pretjerujes, ispade onda u Interu sve sam klase od igraca a zapravo je i to ekipa polovnjaka. Oba tima su otprilike u rangu proslogodisnjeg Juventusa a tu trener donosi prevagu i upravo tu dolazi do izrazaja Allegrijevo ne znanja jer se i prije oslanjao na Ibrahimovica nesto sto sada nema i rezultati su ociti.
Alessandro Del Piero !

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 12 nov 2012, 21:53

Inter = ekipa polovnjaka i covjek izgubi volju da dalje cita
:arrow:

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 12 nov 2012, 22:02

Pupi04 je napisao/la:Inter = ekipa polovnjaka i covjek izgubi volju da dalje cita
sta bi tek reko na "nije ni cudo sto nisu izgubili 49 utakmica pored ovakve sudijske pomoci", povraca ti se odmah na sugovornike sa kojima kao trebas pricat o fudbalu.Patetika
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 12 nov 2012, 22:56

Jednako kao i na ovo ;)
Ne kontam kakva je samo svrha takvog raspravljanja,ti bi trebao kacat slike gdje ste osteceni,drugi gdje ste pogurani pa onda famozne tabele sudijskih gresaka i ode sve u qrac,nema tu nikakve price o fudbalu vec drkanya u prazno...
Kad smo vec kod sudijskih gresaka nijedna strana tu nije bajna i jedva se ceka s bilo koje strane na gresku da se prca o tome,i sto se tice toga sve strane su manje vise jednake...
Isto tako kad tvoj kolega sinoc Inter kao jaceg protivnika stavi pod znake navoda ili ovaj ocjeni kao skupinu polovnjaka odmah nema potrebe da se ulazi u dalju raspravu ;)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 12 nov 2012, 23:02

Ma ne treba uopste diskutovati o tome. Mislim jesu greske sudija pojava u fudbalu i o tome se moze diskutovati u okvirima utakmice. Ali nema nikakvog smisla. Danas ce bit ostecen Milan, sutra Inter a prekosutra Juve. A onda ce Milan bit poguran, pa Inter itd... Realnost je da su svi veci klubovi u Serie A u nekom trenutku u proslosti bili kaznjeni zbog namjestanja ili umjesanosti u namjestanje utakmica.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 12 nov 2012, 23:25

Pupi04 je napisao/la:Inter = ekipa polovnjaka i covjek izgubi volju da dalje cita :arrow:
Pa prošle godine su Seriju A osvojili motivisani polovnjaci 8-)
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 13 nov 2012, 00:47

Pupi04 je napisao/la:Inter = ekipa polovnjaka i covjek izgubi volju da dalje cita
Ne razumijem, pa koji su to igraci neke klase, da nije mozda Palacio, da nije mozda Silvestre :?: Naravno ima tu izuzetaka ali vecina ovih igraca ne bi imala mjesta prije par godina u Interu. Na stranu to sto si navijac Intera, ne skodi biti malo realan ;)
Alessandro Del Piero !

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.