Premijer liga BiH - aktuelno
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
ja jada

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
-
E zamisli navijas da ti murija vrati transparente1981oldschool je napisao/la: ↑09 maj 2024, 08:38E vidi ti ustase nepismenog. Ko u nas sve može biti drot, i sto nam je sve ovako kako jeste…TurkishAirlines je napisao/la: ↑09 maj 2024, 07:46Yebo majku, okorjeli ustasa ili chetnik se ovako uvijek pravdaju kad dodju do zida i nemaju dalje.
To su najvece pichke na svijetu.
Malo ih pritisnes pjevalo bi ono i "Da te nije Alija"
Sacekacemo ozb medije a ne bljesak ,kurir i slicna baljezgala 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
Oružani profesionalci, plaćenici s kalašima i pištoljima, maskirani dubrovčani, majka i sestra doživjele stres, Mossad, agrarni dron iz Kabirijeve garaže, kiselina, dron MUPa ZHŽa, FUP, uhićenje dvojice policajaca HNŽa.
E moji pijaĆari...
E moji pijaĆari...
Zadnja izmjena: DTzmu30, dana/u 09 maj 2024, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Lukenda je uhapsen trenutno,da vidimo sta ima za reci.
FK SARAJEVO.
Sramote ima na obe strane, da vidimo ko ce dublje potonuti 

-
- Kontakt:
Jel ovaj Robert Lukenda policajac? **** mater ja bih ga odmah suspendovao iz sluzbe dok ne nauci jezik,pravopis,gramatiku svog jezika. Policajac,drzavni sluzbenik, zakon, a nepismen. **** ti drzavu i politiku.
-
Onaj sto mi je dužan pare od oklade neka uplati novac nekoj siromašnoj obitelji HVALA
Nema logike ta prica "vozali transove od RA u kombiju po Mostaru i zaustavila ih policija i uzela sve".
Pa nisu toliko neozbiljni.
Pa nisu toliko neozbiljni.
S obzirom kako su i jedni i drugi došli u posjed istih to uopće ne bi bilo iznenađujuce.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
Ono sinoć od RAhmetlija je bila samo galama pred konačni poraz ....Očajni su rastureni ,ubijamo ih Istinom i djelima.
Molim ove što su me sinoć vrijeđali i nazivali svakakvim imenima da se bar udostoje ispričati red bi bio . Pozdrav normalnoj raji
Molim ove što su me sinoć vrijeđali i nazivali svakakvim imenima da se bar udostoje ispričati red bi bio . Pozdrav normalnoj raji
- svrakino1921
- Kontakt:
Željezničar je na današnji dan prije šest godina osvojio Kup Bosne i Hercegovine savladavši Krupu sa ukupnih 6:0. Plavima je to šesti trofej Kupa naše zemlje. 

Ekipu je do pehara predvodio Admir Adžem, a igrali su: Kjosevski, Fejzić, Ćeman, Bobić, Osmanković, Bogičević, Ćubara, Graovac, Velić, Stevanović, Stanić, Projić, Mehremić, Hadžić, Blagojević, Hasanović, Hajdarević, Modić, Vranješ, Marković, Elsner, Šabanadžović, Žerić, Zeba, Beganović, Ramović, A. Zec, Zakarić, Crnov, Zajmović, Mujagić, Kajkut, Ubiparip, Nikolić.
GOLEM SI ŽELJO
Ekipu je do pehara predvodio Admir Adžem, a igrali su: Kjosevski, Fejzić, Ćeman, Bobić, Osmanković, Bogičević, Ćubara, Graovac, Velić, Stevanović, Stanić, Projić, Mehremić, Hadžić, Blagojević, Hasanović, Hajdarević, Modić, Vranješ, Marković, Elsner, Šabanadžović, Žerić, Zeba, Beganović, Ramović, A. Zec, Zakarić, Crnov, Zajmović, Mujagić, Kajkut, Ubiparip, Nikolić.
GOLEM SI ŽELJO
Bruka i jednih i drugih. Posebno UM ako je policija umjesana u kradju, pa to nije bruka nego bas gasenje od srama.
Opet i RA bruka jer znas da ce ti ovi opaliti kontru na ukradene krpe i opet ih ne uspijes sacuvati.
Da ne pricamo o tim nacinima do koji su dosli do krpa i jedni i drugi, pa smijesno. Kakvi kodeksi kakvi bakraci. Napali bi vjerovatno i nekog navijaca sa djevojkom ili djetetom, nebi me cudilo.
Opet i RA bruka jer znas da ce ti ovi opaliti kontru na ukradene krpe i opet ih ne uspijes sacuvati.
Da ne pricamo o tim nacinima do koji su dosli do krpa i jedni i drugi, pa smijesno. Kakvi kodeksi kakvi bakraci. Napali bi vjerovatno i nekog navijaca sa djevojkom ili djetetom, nebi me cudilo.
-
- Kontakt:
A ozbiljno, šta je s onim terenom u Vrapcicima. Ima li ikakvi dokaza za taj dron? Ili su odustali od istrage i priznali da je sve laž?
Službena lica za 31. kolo
Sar-Zvi (Haris Halkić - Nanić/Novalić - Sivac)
Šir-Vel (Dragan Todić - Žugić/Maksimović - Njegomirović)
Igm-Želj (Frano Jelić - Ibrišimbegović/Demir - Topuzović)
Pos-Slg (Nihad Ljajić - Đozić/Dujmović - musa)
Tuz-Bor (Miloš Gigović - Tešanović/Ilinčić - Kesić)
Gošk-Zri (Admir Musić - Ćosić/Kadić - Peljto)
Sar-Zvi (Haris Halkić - Nanić/Novalić - Sivac)
Šir-Vel (Dragan Todić - Žugić/Maksimović - Njegomirović)
Igm-Želj (Frano Jelić - Ibrišimbegović/Demir - Topuzović)
Pos-Slg (Nihad Ljajić - Đozić/Dujmović - musa)
Tuz-Bor (Miloš Gigović - Tešanović/Ilinčić - Kesić)

Gošk-Zri (Admir Musić - Ćosić/Kadić - Peljto)
Moze li neko kronoloski napisat sve lazi i obmane koje su pojedini forumasi, a zatim i neozbiljni portali prenjeli o cjelokupnom dogadjaju, prvo od Dubrovcana,placenika,Kabiri,izraelski dronova(kasnije širokobrijezanskih),Srba,žene i mame zavezanih u kuci, apartman, kiseline, fup, mup, ramo isak, oruzje, medjusobne tuce ultrasa,kombiji..
I jos nesto ako je sve ovo sa fupom obicna laz mislim da sokolu mnogi ovdje duguju ozbiljnu lovu
I jos nesto ako je sve ovo sa fupom obicna laz mislim da sokolu mnogi ovdje duguju ozbiljnu lovu

Forza njaZri
Trenutno korisnika/ca: Beli98, jurisicduska, rishovski, supervizor, Tatamata1946 i 26 gostiju.