NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Jbg, riskiralo se s njim, nije proslo i eto, isto kao Ohandza u Hajduku, tate igrice ali dzaba kad imaju staklene noge...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Šibenik ima potencijalnog investitora, neki talijan i ako ih on ne kupi biti će upitna i licenca. Ako Šibenik uđe u 1 HNL mi vjerovatno gubimo Ajaya. Kada već pričamo o Šibeniku zasto ne spomenuti Rijekinog igrača na posudbi u Šibeniku Solomona koji bi nam bio strašno pojačanje .Signore je napisao/la:Split i Istra su u financijskoj krizi i od njih se uvijek moze pokupit igraca. Iz Istre mozes i one najbolje, mada bi se moglo i iz Splita, jer nije da je to neki velik klub, a ne daju placu. Npr. Zagreb je druga prica, Medic drzi igrace, placa ih i bilo bi tesko u Siroki dovest Bobana i njemu slicne.
U Cibaliji i Sibeniku sad ima dobrih igraca, a mislim da ni jedan klub ne zeli u visi rang i s tim stavom ce raskopati ekipu da ih ne zadesi neka nova borba za vrh. Ipak, netko ce morati ili ce u Hrvatskoj biti liga 9 sto ne bi bilo nikakvo iznenadjenje.
U Hrvatskoj ima igraca za Siroki i ima igraca koji bi dosli u Siroki, ali vi ste doista znali promasit
Bagarić, nema teorije da taj dođe u Široki jer moze igrati u većini klubova u HNL-u. Za Bobana je zagrizao Hajduk i cijena mu je oko 350k, ako ga ne uzme Hajduk onda moze ići vani i naći klub sigurno... ako je free, jer Široki ne misli otkupljivati ugovor od Zagreba.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
-
brigsiroki
- Kontakt:
kad smo već kod posušja ima u interu iz zaprešića silvije begić obrambeni hmAndroid je napisao/la:Kad je mogao Modric ovamo, moze i on![]()
Citajuci vas, ja ne znam onda koga uopce mozemo dovesti, jedino iz Branitelja i Posusja
Kod vas bi Carlos Henrique Kaiser prosaobrigsiroki je napisao/la:
ja mislim da je brazilac Tai najveći promašaj uprave,čovik non stop ozlijđen a naši ga ovamo dovukli,bez obzira što su govorili da ima kvalitetu
E vidis, to za investitora u Sibeniku nisam znao. Logicno, oni ako udju u 1HNL svi najbolji igraci ce im ostati, a ako itko i ode otici ce u neki klub koji ce se vjerojatno boriti za Europu. Zasto bi isao negdje gdje je nesigurno sve ako vamo vec ima talijana i sigurne pare.maxmore je napisao/la:
Šibenik ima potencijalnog investitora, neki talijan i ako ih on ne kupi biti će upitna i licenca. Ako Šibenik uđe u 1 HNL mi vjerovatno gubimo Ajaya. Kada već pričamo o Šibeniku zasto ne spomenuti Rijekinog igrača na posudbi u Šibeniku Solomona koji bi nam bio strašno pojačanje .
Bagarić, nema teorije da taj dođe u Široki jer moze igrati u većini klubova u HNL-u. Za Bobana je zagrizao Hajduk i cijena mu je oko 350k, ako ga ne uzme Hajduk onda moze ići vani i naći klub sigurno... ako je free, jer Široki ne misli otkupljivati ugovor od Zagreba.
A za Bobana sam i mislio u slucaju da je slobodan, a nije, ima jos godinu ili dvije ugovor. Nema ni jedan klub u BiH sansu da ga otkupi, ici ce on za milijun eura negdje van. Ako Medic zezne posao onda ce ga vjerojatno dobiti Hajduk za neku sicu, a i ta sica ce opet biti puno za BiH klubove, ali u odnosu na kvalitet igraca ipak sica.
Spomenuo sam Split i Istru jer u Hrvatskoj igrac moze ici ako tri mjeseca nema place, na svoj zahtjev moze traziti papire i kao slobodan ide gdje pozeli. Nisam ni mislio da Siroki placa odstetu, jer bi odstete za najbolje igrace bile velike, pogotovo za igrace Splita.
Split je prljav tim čak sam počeo misliti da ovo rade sa namjerom da se riješe balasta u ekipi (sporazumnim raskidima) ne bi im bio prvi put. Javna tajna je da tamo neki imaju plaću a neki ne...Signore je napisao/la:Kod vas bi Carlos Henrique Kaiser prosaobrigsiroki je napisao/la:
ja mislim da je brazilac Tai najveći promašaj uprave,čovik non stop ozlijđen a naši ga ovamo dovukli,bez obzira što su govorili da ima kvalitetu![]()
![]()
E vidis, to za investitora u Sibeniku nisam znao. Logicno, oni ako udju u 1HNL svi najbolji igraci ce im ostati, a ako itko i ode otici ce u neki klub koji ce se vjerojatno boriti za Europu. Zasto bi isao negdje gdje je nesigurno sve ako vamo vec ima talijana i sigurne pare.maxmore je napisao/la:
Šibenik ima potencijalnog investitora, neki talijan i ako ih on ne kupi biti će upitna i licenca. Ako Šibenik uđe u 1 HNL mi vjerovatno gubimo Ajaya. Kada već pričamo o Šibeniku zasto ne spomenuti Rijekinog igrača na posudbi u Šibeniku Solomona koji bi nam bio strašno pojačanje .
A za Bobana sam i mislio u slucaju da je slobodan, a nije, ima jos godinu ili dvije ugovor. Nema ni jedan klub u BiH sansu da ga otkupi, ici ce on za milijun eura negdje van. Ako Medic zezne posao onda ce ga vjerojatno dobiti Hajduk za neku sicu, a i ta sica ce opet biti puno za BiH klubove, ali u odnosu na kvalitet igraca ipak sica.
Spomenuo sam Split i Istru jer u Hrvatskoj igrac moze ici ako tri mjeseca nema place, na svoj zahtjev moze traziti papire i kao slobodan ide gdje pozeli. Nisam ni mislio da Siroki placa odstetu, jer bi odstete za najbolje igrace bile velike, pogotovo za igrace Splita.
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
Prije ce Boban u zrinju neg u hajduk
Ici ce tamo gdje je vise para. Naravno, ne za njega nego za Zagreb. Mislim da Hajduk moze ponuditi pola milijuna eura, a pitanje je jel moze Zrinjski. Ipak, vjerujem da ce on Zagrebu donijet milijun.Vlado555 je napisao/la:Prije ce Boban u zrinju neg u hajduk
U najmanju ruku, Medic ce opet moliti Dinamo da kupi igraca.
-
brigsiroki
- Kontakt:
zrinjski već odavno dovodi igrače iz druge hr lige i sve bez odštete,a bobana nema šanse ni mi ni oni a vjerovatno ni hajduk
Zasto ti mislis?Vlado555 je napisao/la:Prije ce Boban u zrinju neg u hajduk
- u Hajduku bez problema moze dobiti 150 000 eura place, u Zrinjskom? I ne samo u Zrinjskom vec bilo kojem klubu ovdje?
- Hajdukovi igraci koji se pokazu idu u Serie A, EPL, a gdje igraci Zrinjskog? Koga su oni uopce uspjeli prodati u jacu ligu?
- ne treba ni govoriti koliko je HNL atraktivniji i jaci od nase lige...
Sanse da igraci poput Bobana dodju u BHT Premijer ligu su ravne nuli, zapravo moguce je, ali samo na FM
@brigsiroki ja bas mislim da ce u Hajduk ako ne ode u inozemstvo, odavno su vec zagrizli za njega, a vjerovatno ce sada i biti u mogucnosti platiti odstetu s obzirom da se stanje dosta popravilo
Zrinjski ocito ima dobar skauting, pogodili su sa Crnovom, i sad s Petrakom(cini mi se da je i on dosao iz 2.HNL)
HRHB
HRHB
-
brigsiroki
- Kontakt:
znam da se popravilo,evo stigao je i novi predsjednik,a govori se da su dobili 10milijuna kuna za pojačanja,ali mislim da će im biti puno dati toliku odštetu za bobana... ali ko zna 
S obzirom da su drugoligasi i u znamo kakvom vec stanju, sumnjam da ce im netko htjeti dati milijun, na kraju ce ga dati za sicu
..
Eno semafor proradio, ima li ikakvih informacija iz kluba, hoce li taj novi semafor sad ili nekad kasnije, ili hoce li ga ikako biti
?
..
Eno semafor proradio, ima li ikakvih informacija iz kluba, hoce li taj novi semafor sad ili nekad kasnije, ili hoce li ga ikako biti
HRHB
HRHB
Vidit cemo sve zato ne se.ite
-
brigsiroki
- Kontakt:
valjalo bi ko željo staviti led display... sad sam zaboravio koliko su ga platili ja mislim negdje oko 30.000KM tako da to i nije puno
45.000 je kostao na Grbavici, a Rakitic je dao 25.000 eura Radniku za onaj u Bijeljini. Nije da je to neka velika svota za nogometne prilike. Samo ga postavite na sredinu, a ne u cosak. Zastite nekom ogradom i nece mu lopta nistabrigsiroki je napisao/la:valjalo bi ko željo staviti led display... sad sam zaboravio koliko su ga platili ja mislim negdje oko 30.000KM tako da to i nije puno
-
brigsiroki
- Kontakt:
nebi mogao zbog ceste na sredinuSignore je napisao/la:45.000 je kostao na Grbavici, a Rakitic je dao 25.000 eura Radniku za onaj u Bijeljini. Nije da je to neka velika svota za nogometne prilike. Samo ga postavite na sredinu, a ne u cosak. Zastite nekom ogradom i nece mu lopta nistabrigsiroki je napisao/la:valjalo bi ko željo staviti led display... sad sam zaboravio koliko su ga platili ja mislim negdje oko 30.000KM tako da to i nije puno

ma samo na ovaj stavit LED i extra je to
A nisam znao kakva je situacija. Jos uvijek mi je najveca mana da sam obisao bruku stadiona u BiH, ali nisam Pecaru
Zato i ne znam bas puno situaciju, mada sam istrazivao malo, ali bi krajem mjeseca konacno trebao i to obici 
-
brigsiroki
- Kontakt:
kad obiđeš vidit ćeš da je fino sređen ali nažalost puno puno zbijen pogotovo okolo stadionaSignore je napisao/la:A nisam znao kakva je situacija. Jos uvijek mi je najveca mana da sam obisao bruku stadiona u BiH, ali nisam PecaruZato i ne znam bas puno situaciju, mada sam istrazivao malo, ali bi krajem mjeseca konacno trebao i to obici
Nadam se da ce me netko pustit unutra
Ove sto sam obisao okolo ne brojim. I pored Pecare sam prosao, ali u voznji, nisam nista konkretno ni vidio. Sad krajem mjeseca imam nesto poslovno dole, moram proci kroz Siroki, a idem sam pa si kontam da taman mogu sebi za dusu stat, malo prosetat, popit sok i nabrat dalje 
-
GradKamena1
- Kontakt:
Kad dođem na pecaru vazda kontam kako bi vam semafor dobro lego na onu kuću između juga i istoka,jes da je malo kompliciranije za izvest jer bi se lomio na dvi strane,al bi onde lego pravo,al u biti moro bi stavit dva jedan da gleda prema zapada da se moze sa juzne vidit ,a jedan prema sjeveru,albi se ono popunilopravo.
Ako budeš dolazio u Široki uz stadion, ako budeš imao vremena posjeti kamp na Blatu. Meni osobno je kamp vrhunski napravljen, mislim na lokaciju, i sve ostale sadržaje.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Venom, Zrinjaaaa i 35 gostiju.