sjever je napisao/la:R.I.P. VEDRAN PULJIC
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Samo vam dobri oni kadeti jedan sut prema golu dok za juniore ne znam nisam gledo utakmicu ali su vjerovatno pobjedili one nase hohstaplere...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
11 mjeseci a niko jos nije odgovarao za 1 ubistvo i 7 pokusaja ubistava....niko nije odgovarao zasto se rafalalo po nenaoruzanim ljudima....niko nije odgovarao zasto je policija prekoracila ovlasti!Respektiva je napisao/la:11 Mjeseci a ko da je juče bilo !
Počivaj u miru Vedrane nikad nećeš biti zaboravljen !
Arogantni je napisao/la:sjever je napisao/la:R.I.P. VEDRAN PULJIC
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Samo vam dobri oni kadeti jedan sut prema golu dok za juniore ne znam nisam gledo utakmicu ali su vjerovatno pobjedili one nase hohstaplere...
Mi nikad zaboravit necemo....a pravda ce stici na ovom ili onom svijetu !!johnnyHZ je napisao/la:11 mjeseci a niko jos nije odgovarao za 1 ubistvo i 7 pokusaja ubistava....niko nije odgovarao zasto se rafalalo po nenaoruzanim ljudima....niko nije odgovarao zasto je policija prekoracila ovlasti!Respektiva je napisao/la:11 Mjeseci a ko da je juče bilo !
Počivaj u miru Vedrane nikad nećeš biti zaboravljen !
sve sto se zna jeste da su pokusali ,i idalje pokusavaju sakriti istinu ,da su na rekonstrukciji ponovo prijetili nasim momcima,i nagovarali ih,tj tjerali da LAŽU .... nijedan policajac,nijedan komandant,niko nije dobio kaznu ,a bilo je razloga,posebno zbog bacanja prasine u oci da je Vedran ubijen TUPIM PREDMETOM.....zatim da su HZ imale oruzje (a poslije utvrdjeno da je jedini njihov ranjenik ranjen policijskim pistoljem) ......
SVE OVO JE I DALJE SAKRIVENO,PRIKRIVENO,SUTI SE,ali vjerujte istina se zna,samo je prvda daleko,BAR NA OVOM SVIJETU!
dino lj je napisao/la:Stoko na vlasti,11 mjeseci prodje a nevinog Vedrana ubise a prstom ne mrdnuste.Da je u Sarajevu ubijen navijac Borca ili Sirokog sve bi se diglo na nacionalnoj osnovi i od grada napravili leglo terora i nesigurnosti za zajednicki zivot.Gdje sada katolicki kler sa gospodinom Puljicem pa da se posteno oglasi.Sjetimo se samo kada je ubijen Denis Mrnjavac(cije su ubice fala Bogu uhapsene i kojima je sudjeno(iako su po meni blago kaznjeni,trebali su dozivota truhnuti u zatvoru),kako se je sve diglo na noge jer je ubijen "Hrvat" u Sarajevu,ioako je rahmetli Denis dijete mjesovitog braka i gdje mu se otac Musliman koji je poginuo i ne spominje kao da nije bio ni bitan u njegovom zivotu.Gospodine Vinko Puljicu ubijen je nas Vedran isto Hrvat iz Sarajeva a vi ni glasa da dignete,ili treba da sutite zato sto je ubijen u Hrvatskom dijelu BiH pa nije vrijedan vaseg glasa.Za mene je on vrijedniji i od vas i od svih ovih govana na vlasti i uvjek ce biti.Vedrane neka ti je laka zemlja ova nasa Bosanskohercegovacka a majci i bratu neka Bog podari sabur.A vi stoko na vlasti treba da znate da nista nije vjecno i dace mo svi sa ovoga svijeta otici kad tad.
Hairlija je napisao/la:
KARL HAJNC je napisao/la:RIP VEDRAN PULJIĆ
BRATE S TRIBINE,POČIVAJ U MIRU !!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, galia95, HordasFks, Konzerva, Rajvosa4ever, ristagrad, senad82 i 105 gostiju.