FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Arogantni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Arogantni » 04 sep 2010, 13:38

sjever je napisao/la:R.I.P. VEDRAN PULJIC

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Samo vam dobri oni kadeti jedan sut prema golu dok za juniore ne znam nisam gledo utakmicu ali su vjerovatno pobjedili one nase hohstaplere...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 sep 2010, 13:45

POGLEDAJTE OVO

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 04 sep 2010, 15:42

11 Mjeseci a ko da je juče bilo !

Počivaj u miru Vedrane nikad nećeš biti zaboravljen !

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 04 sep 2010, 16:12

Respektiva je napisao/la:11 Mjeseci a ko da je juče bilo !

11 mjeseci a niko jos nije odgovarao za 1 ubistvo i 7 pokusaja ubistava....niko nije odgovarao zasto se rafalalo po nenaoruzanim ljudima....niko nije odgovarao zasto je policija prekoracila ovlasti!
sve sto se zna jeste da su pokusali ,i idalje pokusavaju sakriti istinu ,da su na rekonstrukciji ponovo prijetili nasim momcima,i nagovarali ih,tj tjerali da LAŽU .... nijedan policajac,nijedan komandant,niko nije dobio kaznu ,a bilo je razloga,posebno zbog bacanja prasine u oci da je Vedran ubijen TUPIM PREDMETOM.....zatim da su HZ imale oruzje (a poslije utvrdjeno da je jedini njihov ranjenik ranjen policijskim pistoljem) ......

SVE OVO JE I DALJE SAKRIVENO,PRIKRIVENO,SUTI SE,ali vjerujte istina se zna,samo je prvda daleko,BAR NA OVOM SVIJETU!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 04 sep 2010, 16:25

Arogantni je napisao/la:

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Samo vam dobri oni kadeti jedan sut prema golu dok za juniore ne znam nisam gledo utakmicu ali su vjerovatno pobjedili one nase hohstaplere...

Boze pameti! :!:

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 04 sep 2010, 17:24

johnnyHZ je napisao/la:
Respektiva je napisao/la:11 Mjeseci a ko da je juče bilo !

11 mjeseci a niko jos nije odgovarao za 1 ubistvo i 7 pokusaja ubistava....niko nije odgovarao zasto se rafalalo po nenaoruzanim ljudima....niko nije odgovarao zasto je policija prekoracila ovlasti!
sve sto se zna jeste da su pokusali ,i idalje pokusavaju sakriti istinu ,da su na rekonstrukciji ponovo prijetili nasim momcima,i nagovarali ih,tj tjerali da LAŽU .... nijedan policajac,nijedan komandant,niko nije dobio kaznu ,a bilo je razloga,posebno zbog bacanja prasine u oci da je Vedran ubijen TUPIM PREDMETOM.....zatim da su HZ imale oruzje (a poslije utvrdjeno da je jedini njihov ranjenik ranjen policijskim pistoljem) ......

SVE OVO JE I DALJE SAKRIVENO,PRIKRIVENO,SUTI SE,ali vjerujte istina se zna,samo je prvda daleko,BAR NA OVOM SVIJETU!
Mi nikad zaboravit necemo....a pravda ce stici na ovom ili onom svijetu !!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 04 sep 2010, 18:29

slika

:cry:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 sep 2010, 18:39

Neka ti je laka zemlja Bosanska Vedrane!
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 04 sep 2010, 18:54, ukupno mijenjano 6 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

alibi

Post Postao/la alibi » 04 sep 2010, 18:44

Pocivaj u miru brate sa tribine.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 sep 2010, 18:56

Sarajevo ljubavi moja!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 04 sep 2010, 19:11

[youtube][/youtube]
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 sep 2010, 19:13

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 04 sep 2010, 19:34

Stoko na vlasti,11 mjeseci prodje a nevinog Vedrana ubise a prstom ne mrdnuste.Da je u Sarajevu ubijen navijac Borca ili Sirokog sve bi se diglo na nacionalnoj osnovi i od grada napravili leglo terora i nesigurnosti za zajednicki zivot.Gdje sada katolicki kler sa gospodinom Puljicem pa da se posteno oglasi.Sjetimo se samo kada je ubijen Denis Mrnjavac(cije su ubice fala Bogu uhapsene i kojima je sudjeno(iako su po meni blago kaznjeni,trebali su dozivota truhnuti u zatvoru),kako se je sve diglo na noge jer je ubijen "Hrvat" u Sarajevu,ioako je rahmetli Denis dijete mjesovitog braka i gdje mu se otac Musliman koji je poginuo i ne spominje kao da nije bio ni bitan u njegovom zivotu.Gospodine Vinko Puljicu ubijen je nas Vedran isto Hrvat iz Sarajeva a vi ni glasa da dignete,ili treba da sutite zato sto je ubijen u Hrvatskom dijelu BiH pa nije vrijedan vaseg glasa.Za mene je on vrijedniji i od vas i od svih ovih govana na vlasti i uvjek ce biti.Vedrane neka ti je laka zemlja ova nasa Bosanskohercegovacka a majci i bratu neka Bog podari sabur.A vi stoko na vlasti treba da znate da nista nije vjecno i dace mo svi sa ovoga svijeta otici kad tad.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

almin HZ
Kontakt:

Post Postao/la almin HZ » 04 sep 2010, 20:13

nasi kadeti danas izgubili 2:0 .. a juniori dobili 1 : 0 ...kadeti nesretno izgubise .... trener im igrao defanzivno skroz sa 5 pozadi ... a juniori su vladali tokom cijelog susreta .. i zasluzeno pobijedili :D

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 04 sep 2010, 20:28

dino lj je napisao/la:Stoko na vlasti,11 mjeseci prodje a nevinog Vedrana ubise a prstom ne mrdnuste.Da je u Sarajevu ubijen navijac Borca ili Sirokog sve bi se diglo na nacionalnoj osnovi i od grada napravili leglo terora i nesigurnosti za zajednicki zivot.Gdje sada katolicki kler sa gospodinom Puljicem pa da se posteno oglasi.Sjetimo se samo kada je ubijen Denis Mrnjavac(cije su ubice fala Bogu uhapsene i kojima je sudjeno(iako su po meni blago kaznjeni,trebali su dozivota truhnuti u zatvoru),kako se je sve diglo na noge jer je ubijen "Hrvat" u Sarajevu,ioako je rahmetli Denis dijete mjesovitog braka i gdje mu se otac Musliman koji je poginuo i ne spominje kao da nije bio ni bitan u njegovom zivotu.Gospodine Vinko Puljicu ubijen je nas Vedran isto Hrvat iz Sarajeva a vi ni glasa da dignete,ili treba da sutite zato sto je ubijen u Hrvatskom dijelu BiH pa nije vrijedan vaseg glasa.Za mene je on vrijedniji i od vas i od svih ovih govana na vlasti i uvjek ce biti.Vedrane neka ti je laka zemlja ova nasa Bosanskohercegovacka a majci i bratu neka Bog podari sabur.A vi stoko na vlasti treba da znate da nista nije vjecno i dace mo svi sa ovoga svijeta otici kad tad.

R.I.P VEDRAN PULJIĆ
Jer si JEDAN JEDINI...........

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 04 sep 2010, 20:31

Hairlija je napisao/la:slika

:cry:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 04 sep 2010, 23:05

RIP VEDRAN PULJIĆ
BRATE S TRIBINE,POČIVAJ U MIRU !!!!!!!!

Snickers5
Kontakt:

Post Postao/la Snickers5 » 05 sep 2010, 02:36

KARL HAJNC je napisao/la:RIP VEDRAN PULJIĆ
BRATE S TRIBINE,POČIVAJ U MIRU !!!!!!!!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 05 sep 2010, 02:55

Hoćemo li mi kao narod kao BOSANCI I HERCEGOVCI IKAD BILO KOJU AKCIJU PROPRATIT ono bas patriotski i odazvati se .
Neki , ljudi organizuju nesto , mi kazemo boli nas briga to nece pomoci , drugi kazu kad gledaju snimke treba tako a nisu nista oko toga radili !

DO KAD VIŠE ??

DAJMO SE POKRENUITI I ORGANIZOVATI znam da je tesko al sto ovaj covjek kaže ovako propadamo !
SVI ZA JEDNU JEDINU BOSNU I HERCEGOVINU - Kad smo mogli 92-95 bez iceg mozemo i sad
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 05 sep 2010, 18:50

Jao ljudi jedva cekam tekmu protiv Borca, Bgm da vidim popunjen sjever i zapjevamo onu nasu: Ja volim, volim, samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve..
na sjeveru uvijek spica

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, galia95, HordasFks, Konzerva, Rajvosa4ever, ristagrad, senad82 i 105 gostiju.