Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Džanan Musa
Iskreno,unaprijed me strah Musinih partija na EB.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Jedina razlika izmedju njih dvojice je po mom misljenju sto Hezonja ne zna za pritisak.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
I to bez spustanja lopte na parket

-
- Kontakt:
Hezonja ima muda ovaj naš je **** a.MilanMladenovic je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:35Jedina razlika izmedju njih dvojice je po mom misljenju sto Hezonja ne zna za pritisak.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Pljuju ga baliyanderi, sljedecu kad odigra 20pts dizat ce te ga opet
Momak nije imao dan, bice bolje
Momak nije imao dan, bice bolje
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Nisam se tako htio izraziti al to je to. Dobar je i daleko od toga da Musa nema kvalitet, ali nerijetko nestane kad bismo mi voljeli da on bude taj koji povuce.tuzla075 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:55Hezonja ima muda ovaj naš je **** a.MilanMladenovic je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:35Jedina razlika izmedju njih dvojice je po mom misljenju sto Hezonja ne zna za pritisak.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Nakon niza povredica oko Nove godine i pada fore, totalno je izgubio ritam i elan, a bez toga nema ni brzine ni koncentracije. Svim tim sklopom okolnosti je i poremecena minutaza i rotacija i uloga u timu. Jos ako se uzme u obzir i istek ugovora i nedostatak zelje kluba za saradnjom, tesko je u ovom vezanom sklopu pehova naci ritam, pogotovo sto nema lopte u rukama, slabo pasovi idu na njega, previse coskari. Izbacen je iz takta, a da se ne lazemo, nekad je imao povjerenje i priliku da se suterski pronadje, sada 2-3 suta i klupa, dok Hezonja do iznemoglosti moze da se trazi. Ono sto bode oci je da izgleda totalno nejak i sa divljanerskim potezima kad nije u ritmu. Sama cinjenica da je Walkup najbolji defender flastera igrao na Musi, dovoljno govori o protivnickoj taktici. Problem je protok lopte koju davi Campazzo i po kratkom postupku je se rjesava Hezonja ka kosu. Los Real pravo, aritmicnu kosarku igra.
Vrlo dobar igrac, nikad odlican a kamoli vrhunski.
Nema suta, nikad ga nije ni imao. Odlican ulaz ima, solidan dribling, mentalno jak kad igra za repku, u Realu imao je trenutaka. Da je top igrac, Real ga se ne bi nikad odrekao, treba vidjeti sta ce se tu desavati. Dobra 2/3 opcija u svakoj ekipi u Evropi.
Gdje lider, kao u repci, gdje su mu odrijesene ruke pokazuje izuzetan kvalitet. Da igra u bilo kojoj ekipi u Spaniji osim Reala i Barce, imao bi 20 poena prosjek.
Nema suta, nikad ga nije ni imao. Odlican ulaz ima, solidan dribling, mentalno jak kad igra za repku, u Realu imao je trenutaka. Da je top igrac, Real ga se ne bi nikad odrekao, treba vidjeti sta ce se tu desavati. Dobra 2/3 opcija u svakoj ekipi u Evropi.
Gdje lider, kao u repci, gdje su mu odrijesene ruke pokazuje izuzetan kvalitet. Da igra u bilo kojoj ekipi u Spaniji osim Reala i Barce, imao bi 20 poena prosjek.
Cuj nikad odlican. Svaka budala iznosi misljenje.
Ispada u pravu ko ga je ovako procijenio.
"Susta suprotnost Musi koji je talenat koji je imao iskoristio da postane klasican seljacki igrac sa dva trika koji nestaje kad je tvrdo i flopa ne bi li izborio kakav faul pa ce zbog toga i biti nogiran iz Reala"
"Susta suprotnost Musi koji je talenat koji je imao iskoristio da postane klasican seljacki igrac sa dva trika koji nestaje kad je tvrdo i flopa ne bi li izborio kakav faul pa ce zbog toga i biti nogiran iz Reala"
Nemojte tako ružno o Musi - ipak je on MVP i šta još već
Nemate pravo zbog toga nikako da ga kritikujete i da imate objektivno mišljenje - samo hvalospjevi, pohvale, aplauzi.... mali šupak, ma da je MVP NBA lige 

Mali Biber ga lagano prešišava...Ovaj mali je i sa 16 godina pokazivao da ima mekanu rukicu i da je pred njim fina karijera. Strasno kako bi legao na ovu reprezentaciju, da posprema lopte koje mu prije svih Nurkic i Musa serviraju. Moze igrati bez lopte sto njima najvise pase, da ih ne gusi... Steta ogromna je ovaj momak
ali iskljuciva krivica je na njemu naravno, tj.njegovom autoritativnom babi sandzosu...pitam se samo hoce li dati babi i da mu oproba hanumu prije nego stavi paraf na brak

Što vole pojedinci kenjati braćo mila.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Danas ne kenjaju danas jedu ono sto su kenjali
2 poena u ključnim trenucima sezone, ovdje se piše o partiji u ligi.
Ove godine Real i Barca katastrofalni u Euroligi. Bit će tu u obje ekipe remont.
Naš Biberović koji je postao Turčin jedan od favorita za osvajanja Eurolige.
Ove godine Real i Barca katastrofalni u Euroligi. Bit će tu u obje ekipe remont.
Naš Biberović koji je postao Turčin jedan od favorita za osvajanja Eurolige.
Imace priliku za 2,3 dana da popravi dojam u Madridu protiv Olya,to su utakmice u kojima treba da isporuci.
E bas to. Kad ce ovako povuci tim protiv Oly-a, a ne da standardno nestane kad su najbitnije utakmice Reala.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je