FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 09 okt 2015, 11:19

uNbx je napisao/la:
Alpasinac je napisao/la:Malo me nervira sva ta priča i saga oko Stepanova. Mene samo interesuje čime nas je toliko zadužio te šta je pružio i ostavio klubu da ga ovoliko dižemo i ukivamo u zvijezde kao ikonu Sarajeva ? Nešto se veliko valja iza brda. Vjerovatno ima obostrane krivice zbog prijašnje strukture stručnog štaba, ali nikome se ne dozvoljava i ne daje pravo da bude iznad kluba. Ako je i šef Ješić odlučio da ne računa na njegove usluge znači da ni njegovo maslo nije za ramazana. Igrač kao igrač potrošna roba. Danas je tu, a već sutra u nekoj novoj sredini. Nemam generalno sentiment prema igračima i ne favoriziram niti jednog. Sarajevo je institucija, zakon i država. Sarajevo se živi i voli. Ko to ne razunmije i ne shvata zna gdje su mu vrata ( u igračkom kadru ima nekoliko kandidata zrelih za ispisnicu).
Ja ne zn da ga je iko ukivao u zvijezde i nazivao ikonom, cak nisu ni indicije postojale ni od koga. Govorilo se samo da je profesionalac, i odlican igrac. Pravi autoritet i vodja na terenu, i da je bas steta ako nas napusti. Nikakvo ikoniziranje ja tu ne vidim. :nene:
I pogotovo ako su tom odlasku kumovali oni sa kojima imamo problem vec dvije sezone,oni koji su bojkotovali trenere i uticali na njihove smjene pa sada to isto rade i igracima...
To boli!

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 09 okt 2015, 11:24

Alpasinac je napisao/la:Pa možda ne sa tvoje strane, ali bezobrazno je reći da nije ukivan u zvijezde. Pa kada je tek potekla priča među raju stranice i stranice su ispisane hvlalospjeva na njegov račun. Koliki je profesionalac pokazuje činjenica da su se tri šefa odrekla njegovih usluga.
Koliko su relevantni ti strucnjaci dovoljno govori to da im igra jedan Samir Radovac koji je javno upucivao prijetnje smrcu navijacu.Trebao je u zatvoru zavrsiti a ne na terenu.Ali eto cirkus od kluba, cirkus od drzave

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 09 okt 2015, 11:32

@ZeroStyle
Da li ti imaš nekih privatnih problema sa Samirom ? Više mi djeluje kao neki lični konflikt nego tvoje mišljenje o njemu. Pa u svakom drugom postu direkno ili indirektno prozivaš Samira. Odradio je svoju suspenziju, kažnjen je novčano i završena priča. Ja mu lično nikad ne halalim šta je rekao, ali tada već idemo u neke druge svere.
A koliko god ti stručnjaci bili irelevantni kako ti kažeš, profesionalna deformacija i dužnost igrača je da ga poštuje i uvažava. Pa bio to Uščuplić, Hurtić ili Ješić.

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 09 okt 2015, 11:37

Alpasinac je napisao/la:@ZeroStyle
Da li ti imaš nekih privatnih problema sa Samirom ? Više mi djeluje kao neki lični konflikt nego tvoje mišljenje o njemu. Pa u svakom drugom postu direkno ili indirektno prozivaš Samira. Odradio je svoju suspenziju, kažnjen je novčano i završena priča. Ja mu lično nikad ne halalim šta je rekao, ali tada već idemo u neke druge svere.
A koliko god ti stručnjaci bili irelevantni kako ti kažeš, profesionalna deformacija i dužnost igrača je da ga poštuje i uvažava. Pa bio to Uščuplić, Hurtić ili Ješić.
Nemam ja nista protiv njega, samo govorim sta je Radovac napravio a sta Stepanov.Jednom jedna utakmica suspenzije a drugom evo mjesec dana.Logike nema da ga hebes.

bordoboy2014
Kontakt:

Post Postao/la bordoboy2014 » 09 okt 2015, 11:38

Alpasinac je napisao/la:@ZeroStyle
Nije problem što je Stepanov suspendovan. Problem je da se drugi igrači ne kažnjavaju za slične stvari. Dok god je tako, nema napretka.

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 09 okt 2015, 11:39

Šta je Stepanov napravio nikad nećemo saznati. Tako da je sva priča i saga oko njega samo jedna velika fikcija.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 09 okt 2015, 11:40

bordoboy2014 je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Jel ovo trolanje @bsv -a ili mu je neko acc hakovao? :D
U vezi Stepa ide ona od merlina, ostace istine dvije :D Mozemo se samo prepucavati, a prava istina je tu negdje izmedju svega ovoga.... Jedino sto zelim je da se vise odluci sta sa njim, otkaz (fino se daa saopstenje) ili ostaje (isto saopstenje), jer je malo poglupo da on bude jos uvijek suspendovan, po meni predugo.
A igraci ce svi proci, a Klub ostaje !!!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Istina je jedna, Jesic je htio vratiti Stepanova ali ovaj nalon toga opet izlazi u medije i pljuje Upravu i Jesic ga tu prekrizi.
Ovo je Jesic rekao u svlacionici svim igracima i ko zna nekog igraca moze provjeriti.
Znaci Stepanov je zavrsio pricu i nema vracanja kao sto @hilmo kaze.

A ovi sto spominju Dzemu i Samira i Puzigacu nek znaju da nema kazni retroaktivno.
Sta je bilo, bilo je...Jesic je sad tu i njegova je prva i posljednja sto se ekipe tice.
Cim je dosao Jesic je postavio pravila kojih se svi moraju pridrzavati.
Posto je cuo da su znali kasniti na trening stavio je cjenovnik koliko ce ih kostati kasnjenje i koristenje mobitela u svlacionici i ostala zezancija.

Almir Hurtic (1971),rodjen i odrastao u grapskoj kod Doboja .Branio za fk "Omladinac "Grapska ,a pred pocetak rata poceo trenirati u Dobojskoj Slogi .
Zavrsio srednju metalsku skolu u Doboju ,prosjecan ucenik.

Gradio autoritet na Stepanovu i na kraju ga otjerao iz kluba. Ne direktno i lično, ali je sve počelo od njega.
Nisu mi nikad bili jasni likovi ko ti @bordo boy!
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

bordoboy2014
Kontakt:

Post Postao/la bordoboy2014 » 09 okt 2015, 11:44

@sasistika šta nije jasno?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 okt 2015, 11:45

Zbog cega niko nije kaznjavao igrace zbog kasnjenja na trening?
Kinosvra je potvrdio da su kasnili neki igraci, i da je zbog toga Jesic uveo novcane kazne?

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 09 okt 2015, 11:52

Zasto nije klub vec raskinuo ugovor ?? Zato jer bi stepanov progovorio tacno sta je bilo ... ovako ga jos drze da suti a kad dodju rezultati onda ce ga otjerati a on moze pricati koliko hoce tad navijaci nece primijetit... ovako je jos osjetljivo ..

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 09 okt 2015, 11:54

Sve i ništa @ bordoboyu,kako god, al samo Sarajvo.. :)
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 okt 2015, 11:58

Brata nam ocherashe zbog otijeh komentara, a schiJo je samo posluku porati...
@BSV, zrtva a ne zlocinac.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 09 okt 2015, 11:58

@HeraklitMracni
A šta je tačno bilo pojasni nam ?

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 okt 2015, 12:33

#PravdaZaBSV-a
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 okt 2015, 14:31

To je BSV napravio samoubistvo, samo da nema vise glavonje na avataru :mrgreen: :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 okt 2015, 14:39

Sto se tice Stepanova, niko ga ne brani zato sto bi bio legenda kluba ili ti veci od kluba. Branimo ga za to, jer se pravda lomi izgleda samo na njemu, dok pojedini igraci rade iste ili gore stvari nego on i prolaze nekaznjeno. Svi znamo u kojim klubovima je Stepanov igrao i sigurno je da ga nebi trpili ako bi bio tako nasilan kao sto neki govore. To sto je liku prekipilo kad je vidio sa kojim amaterima ima posla, to je vec drugo i to treba da zabrine sve istinske navijace Sarajeva! Logicno razmisljanje nam daje rezultat, da ako bi jedini krivac bio Stepanov, da bi se klub oglasio sta je bilo i javno mu izrekao kaznu ili bi ga izbacili vani odmah. Medjutim...
Bolje je ovako jelde reci da on nije veci od kluba i neka ide, a to sto nam i dalje ostaju problemi preko kojih on nije mogao preci, jer ocigledno je lik pravi profesionalac, to nam nesmeta.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 okt 2015, 14:42

Ma hajde, sad cemo proigrati tako da ce nam Real pozavidjeti. Rijesili smo se kancera, sad samo naprijed Saraj'vo. :lolno:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 okt 2015, 14:44

Sarajevo - Novi Pazar sutra
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 okt 2015, 14:53

uNbx je napisao/la:Ma hajde, sad cemo proigrati tako da ce nam Real pozavidjeti. Rijesili smo se kancera, sad samo naprijed Saraj'vo. :lolno:
tako je, niko nije veci od kluba....osim Dzeme :D :D on smije i pusiti i kockati i samarati :D
Pyro is not a crime !

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 okt 2015, 14:59

THEC je napisao/la:[
tako je, niko nije veci od kluba....osim Dzeme :D :D on smije i pusiti i kockati i samarati :D
Dzemica je mala maca za Puzija i Tatka :D pogotov za Tatka, imas u ekipi 2 stopera bolja (Stepanova ne racunam, on je za njega izmislio stopera) od njega al' ipak on igra :mrgreen:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”