I pogotovo ako su tom odlasku kumovali oni sa kojima imamo problem vec dvije sezone,oni koji su bojkotovali trenere i uticali na njihove smjene pa sada to isto rade i igracima...uNbx je napisao/la:Ja ne zn da ga je iko ukivao u zvijezde i nazivao ikonom, cak nisu ni indicije postojale ni od koga. Govorilo se samo da je profesionalac, i odlican igrac. Pravi autoritet i vodja na terenu, i da je bas steta ako nas napusti. Nikakvo ikoniziranje ja tu ne vidim.Alpasinac je napisao/la:Malo me nervira sva ta priča i saga oko Stepanova. Mene samo interesuje čime nas je toliko zadužio te šta je pružio i ostavio klubu da ga ovoliko dižemo i ukivamo u zvijezde kao ikonu Sarajeva ? Nešto se veliko valja iza brda. Vjerovatno ima obostrane krivice zbog prijašnje strukture stručnog štaba, ali nikome se ne dozvoljava i ne daje pravo da bude iznad kluba. Ako je i šef Ješić odlučio da ne računa na njegove usluge znači da ni njegovo maslo nije za ramazana. Igrač kao igrač potrošna roba. Danas je tu, a već sutra u nekoj novoj sredini. Nemam generalno sentiment prema igračima i ne favoriziram niti jednog. Sarajevo je institucija, zakon i država. Sarajevo se živi i voli. Ko to ne razunmije i ne shvata zna gdje su mu vrata ( u igračkom kadru ima nekoliko kandidata zrelih za ispisnicu).
To boli!