PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

najrodjeniji
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la najrodjeniji » 17 sep 2019, 13:10

NIsu oni mongoli , nego mongoloidi ispranog mozga
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 sep 2019, 13:11

Ma kakva ruka bolan? Ko srbi lazovi, Allaha mi!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

DoGroba
Kontakt:

Post Postao/la DoGroba » 17 sep 2019, 13:13

nekoIzMostara je napisao/la:
Kao prvo, kultura izrazavanja ti je da te Bog mili sacuva. Vrijedanje nekoga zato sto razlicito misli i iskaze javno svoje misljenje kogu samo bezmozgovici i idioti poput tebe i slicnih tebi. Tvoj stav i vrijedanje se apsolutno ne treba uzimati i dovoditi u kontekst sa svim navijacima Zeljeznicara.
Kao drugo, gol je cist kao suza, to se iz svakog ugla jasno vidi, a potvrduje i igraca vasih igraca koji nisu ni pokusavali protestovati, jer nisu imali nikakvu osnovu. Citavu tekmu su dizali ruke cim puhne hercegovacki vjetric, a o kontaktima sa igracima da ne govorim. Sudija pomocni ne reaguje, a i glavni tek nakon nekog vremena reaguje.
Pod tri, znamo da ste ogorceni prema Velezu jer niko vas nije pbjedivao vise puta u najvaznijim utakmicama za Zelju od Veleza, i to je istina.
Pod cetiri, jeftina opravdanja da niste pod okriljem saveza i sudija ne pije vode. Isti sudac zakine Slobodu i Veleza u razmaku od mjesec dana, ali to i ne cudi jer za one koji nisu upoznati Sivac je sudija koji je rodom iz Zenice ali vec duzi niz godina mjesto stanovanja ima na Grbavici. Dodatak svemu jeste i Amar Osim, vas najtrofejniji trener, koji je dokazao trenersku velicinu u inostranstvu gdje je dobijao noge, jer mu otac nije mogao srediti. Treba biti posten pa reci da je bilo i na vasu stetu par situacija ove sezone, to ne osporavam, ali je peoblem sto se na jednu vasu gresku napravi pet gresaka na protivnicima. Za napad na tu "normalnu" raju sam cuo razlicitih prica i treba osuditi takve napade, ako su se desili nicim izazvani. Okrenite se sebi, okanite se pravdanja i rasprava. Previse ste se digli, spustite loptu jer nemate kvalitet ni blizu da budete prvaci, i to je cinjenica.
Kad meni mostarac prica o kulturi izrazavanja, a nema vremena da pregleda svoje postove sta sve on pise. Ispade ja sad vrijedjao nekoga hahahahaha, pa samo vidi sta vi svi ovde radite, ismijavate bolesnog covjeka od 78 godina, koji u Želji ne radi vec dugi niz godina, koji je spasio vise puta fudbal u ovoj nasoj vukojebini.
Pricas mostarac kako se mi nismo bunili za ruku, a pogledaj je li se brandao bunio kada je sudija svirao ruku, nije jer je igrao rukom.
Sudije su kriticne i to svi priznamo, ali govoriti stalno kako sudije samo Želju guraju, nema vise smisla. Svake godine ako Željo pocne pobjedjivati i bude u vrhu, odma su sudije, savez, kriminalci.
I sad mi se trebamo okanit pravdanje i rasprava, a vi ste ti koji ovuda kmecite i serete samo.
Ja se od ove teme odjavljujem jer ocigledno da se ovde nema s kim normalno prepucavati, treba temu preimenovat u PL VRIJEDJANJA I PSOVKE

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 17 sep 2019, 13:34

DoGroba je napisao/la:U sta vi gledate? Kakav centar, gdje vidite da je sudija pokazao na centar? A ako ne vidite da je ovdje ocigledno igranje rukom, posjetite ocnog. Vraticete se vi u federalnu dogodine,pa tamo kmecite kako su vas sudije pokrale. Treba biti nekad realan, nama je trebao svirati penal, vama "cist" gol ponisten :rol: Jeste bili bolji, igrali bolje, fajic fulio prazan gol. Ali ne, sudije su krive za sve, Osim, Željo, kriminalci.... Stoka kakve nema, jos napali normalnu raju koja je bila na njihovoj tribini gledala utakmicu... I jeste za federalne da navijate za velez da tamo osvoji, a za sarajevo u PL.
Normalna raja ne pjeva **** velez i ne frajerise se po ostalim tribinama, idi u zenicu pa pjevaj na zapadu yebem te zenico pa ces vidjet kako ces proci.

Eto mene na Grbavicu na sjever do red armya i pjevacu Yebem te zeljo? Hocu li dobit po glavi?

Mitomani kakfih nema, izmislice da su napadnute cure iz press sluzbe zelje, sabani

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 17 sep 2019, 13:38

najrodjeniji je napisao/la:
:kafa:
Jesi ti ucestvovao u namijestanju utakmica da bi se otjerao Rahimic?

Ko vodi taj Velez pa Zrinjskom pusta utakmice?

Fuj! :puke:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 17 sep 2019, 14:01

DoGroba je napisao/la:
nekoIzMostara je napisao/la:
Kao prvo, kultura izrazavanja ti je da te Bog mili sacuva. Vrijedanje nekoga zato sto razlicito misli i iskaze javno svoje misljenje kogu samo bezmozgovici i idioti poput tebe i slicnih tebi. Tvoj stav i vrijedanje se apsolutno ne treba uzimati i dovoditi u kontekst sa svim navijacima Zeljeznicara.
Kao drugo, gol je cist kao suza, to se iz svakog ugla jasno vidi, a potvrduje i igraca vasih igraca koji nisu ni pokusavali protestovati, jer nisu imali nikakvu osnovu. Citavu tekmu su dizali ruke cim puhne hercegovacki vjetric, a o kontaktima sa igracima da ne govorim. Sudija pomocni ne reaguje, a i glavni tek nakon nekog vremena reaguje.
Pod tri, znamo da ste ogorceni prema Velezu jer niko vas nije pbjedivao vise puta u najvaznijim utakmicama za Zelju od Veleza, i to je istina.
Pod cetiri, jeftina opravdanja da niste pod okriljem saveza i sudija ne pije vode. Isti sudac zakine Slobodu i Veleza u razmaku od mjesec dana, ali to i ne cudi jer za one koji nisu upoznati Sivac je sudija koji je rodom iz Zenice ali vec duzi niz godina mjesto stanovanja ima na Grbavici. Dodatak svemu jeste i Amar Osim, vas najtrofejniji trener, koji je dokazao trenersku velicinu u inostranstvu gdje je dobijao noge, jer mu otac nije mogao srediti. Treba biti posten pa reci da je bilo i na vasu stetu par situacija ove sezone, to ne osporavam, ali je peoblem sto se na jednu vasu gresku napravi pet gresaka na protivnicima. Za napad na tu "normalnu" raju sam cuo razlicitih prica i treba osuditi takve napade, ako su se desili nicim izazvani. Okrenite se sebi, okanite se pravdanja i rasprava. Previse ste se digli, spustite loptu jer nemate kvalitet ni blizu da budete prvaci, i to je cinjenica.
Kad meni mostarac prica o kulturi izrazavanja, a nema vremena da pregleda svoje postove sta sve on pise. Ispade ja sad vrijedjao nekoga hahahahaha, pa samo vidi sta vi svi ovde radite, ismijavate bolesnog covjeka od 78 godina, koji u Želji ne radi vec dugi niz godina, koji je spasio vise puta fudbal u ovoj nasoj vukojebini.
Pricas mostarac kako se mi nismo bunili za ruku, a pogledaj je li se brandao bunio kada je sudija svirao ruku, nije jer je igrao rukom.
Sudije su kriticne i to svi priznamo, ali govoriti stalno kako sudije samo Želju guraju, nema vise smisla. Svake godine ako Željo pocne pobjedjivati i bude u vrhu, odma su sudije, savez, kriminalci.
I sad mi se trebamo okanit pravdanje i rasprava, a vi ste ti koji ovuda kmecite i serete samo.
Ja se od ove teme odjavljujem jer ocigledno da se ovde nema s kim normalno prepucavati, treba temu preimenovat u PL VRIJEDJANJA I PSOVKE
Nadji negdje moj post gdje sam ja necim uvrijedio Osima starijeg, ko sto ima forumasa. Ja sam samo iznio stvar koja je cinjenica, da je dokazani prevarant. Za amara osima sam rekao da je morz i sve sto je ostvario je uticajem njegovog oca kod drugih ljudi. Ja sam prvi svoj post koji sam ovdje napisao nakon nase utakmice rekao da je u 94 bio penal, onaj u 10 nije isto ko sto je gol cist ko suza. Vidio sma svojim ocima i reakcije igraca vasih koji su poznati kao neko ko stalno vrsi pritisak na sudije, dokazano u subotu, a to Brandao covjek se ev 3 godine za bilo sta nije pobunio, igra fudbal i ne bahce se tim pritiscima na sudije kao vasi. Ne nazivam ljude stokom, kao ti i par ljudi ovdje, pa ti mogu napisati da nemas osnova kulture.

P.S bolje se odjavi da ljudi sa ovog foruma ne koraju da slusaju i citaju svakakve gluposti, posto je ocito da se gluposto vaseg vode Dokoljenka medu vasim navijacima siri ko pandemija.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 17 sep 2019, 14:12

Majke Tereze u stilu "igrali smo dobro al' zajeb'o nas sudija". Ma bjaaaži...bjaaažii
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 17 sep 2019, 14:14

nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 17 sep 2019, 14:24

DoGroba je napisao/la::tralala:
najrodjeniji je napisao/la:Zanimljivo da se ni jedan igrač čmarkana nije ni pomislio bunit na ruku, a vidjeli smo u 94-oj kako lete na sudiju, kao da Oda s tenkom ide !

GOLEM SI ČMARKANE
Vidim Brandao se bunio sto nije igrao rukom
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 17 sep 2019, 14:26

Sefe ja sam postavio novi avatar

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 17 sep 2019, 14:41

Željezničar je prvi uspjeh ostvario 1946. godine osvajanjem Prvenstva Narodne republike BiH, a 1972. je postao prvak Jugoslavije.

Prvenstvo BiH su osvajali u šest navrata (1998., 2001., 2002., 2010., 2012. i 2013.), kao i Kup BiH (2000., 2001., 2003., 2011., 2012. i 2018.). Također, osvojili su tri Super kupa BiH i to 1998. 2000. i 2001. godine.

Evo jedan objektivni portal klix(u sportu mislim,ne na politiku) kaze da su ovo zeljini trofeji.Dalje kukanje pitara necu da gledam
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 17 sep 2019, 14:48

BosniaBoston je napisao/la:Željezničar je prvi uspjeh ostvario 1946. godine osvajanjem Prvenstva Narodne republike BiH, a 1972. je postao prvak Jugoslavije.

Prvenstvo BiH su osvajali u šest navrata (1998., 2001., 2002., 2010., 2012. i 2013.), kao i Kup BiH (2000., 2001., 2003., 2011., 2012. i 2018.). Također, osvojili su tri Super kupa BiH i to 1998. 2000. i 2001. godine.

Evo jedan objektivni portal klix(u sportu mislim,ne na politiku) kaze da su ovo zeljini trofeji.Dalje kukanje pitara necu da gledam
Tako je

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 17 sep 2019, 14:57

mohikanac12 je napisao/la:
najrodjeniji je napisao/la:
:kafa:
Jesi ti ucestvovao u namijestanju utakmica da bi se otjerao Rahimic?

Ko vodi taj Velez pa Zrinjskom pusta utakmice?

Fuj! :puke:
Mislio nam udarit nekakve kamate pa je bio pod pritiskom navijaca i potpisao ostavku. :mrgreen:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 17 sep 2019, 15:32

joker90 je napisao/la:Nema **** šanse da je Brandao ovdje rukom igrao, gol čist kao suza, iz kojeg god ugla da sam gledao. Ne bune se ni igrači gurbeta, niko nije ni prigovora imao, ali...
A što ne spomeneš 2 čista penala koja nisu svirana vječno ucvijeljenom i oštećenom Željkanu? Ha? :kafa:
slika
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 17 sep 2019, 15:36

Klub iznad pojedinca.
Osim ako pojedinac nije Nam
💩💩

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 sep 2019, 15:39

Goosman je napisao/la:Klub iznad pojedinca.
Osim ako pojedinac nije Nam
Rece navijac kluba kojeg predvodi trener koji je tuzio klub zbog neisplacenih kamata :lol:
Sad dug vracaju preko poznate bosanskohercegovacke marke NO1 :lol:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 sep 2019, 15:40

Ili ako pojedinac nije Miske, Amaw...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 sep 2019, 15:47

ElCartel11 je napisao/la:Ili ako pojedinac nije Miske, Amaw...
Nekad se ovako pricalo, ne znam kakvo sad imaju misljenje :kafa:
Doduse ne znam koliko su crnogorci relevantni kao navijaci plavih, al ajd...
Miske će biti naš Ramon Sanchez Pizjuan, možda i mi uradimo kao Sevilja i stadion nazovemo po najvećem svih vremena.

Stadion Senad Misimović :bow:

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 17 sep 2019, 15:48

NAMakane vamo, NAMakne Tano..tamo
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

1919tuzlak
Kontakt:

Post Postao/la 1919tuzlak » 17 sep 2019, 15:52

100god. bez trofeja
4mjeseca bez plate
to smo mi do smrti odani
SLOBODA TUZLA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.