FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Besic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Besic » 09 okt 2015, 17:45

Sarajevo prije tri godine i Tatomirović , Pussygaća DžB23 - DA
Sarajevo 2015 , 2016 , ... ..... i Tatomirović , Pussygaća DžB23 NE

Tako ja barem zamišljam ono što klub nama prezentuje .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 09 okt 2015, 17:47

Zip je napisao/la:Evo za tebe pitanje kinosvra?
Yebe mi se za Stepanova, to pod jedan.. Dobar je fudbaler, ni prvi ni posljednji sto ce biti suspendovan

Sam kazes da su kasnili neki igraci na treninge? Zbog cega oni nisu kaznjeni?
I ako znas da napises ko je to kasnio?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne znam stvarno ko je kasnio ali posto je kod Dzene radio ko je sta htio to me uopste ne cudi.
I ja ne znam da li je ili nije iko kaznjen zbog kasnjenja.
Samo znam da je Jesic cuo da su znali kasniti pa je odmah uveo pravila da je prvo kasnjenje 500 KM, drugo 1000, trece 1500 i cetvrto noga.

Ali to sta je bilo nije vise vazno i ne treba se osvrtati.
Jesic je dobio odrijesene ruke sto se tice igrackog kadra, i u Citluk su otputovali svi igraci osim Stepanova i Ostrakovica, i koliko imam informaciju ovaj novi kondicioni Stamatovic ih ubija kondicijom.
I vecina igraca tvrdi da u zivotu nije radila sa boljim trenerima pocevsi od Jesica, Tekijaskog i Stamatovica.
E sad da li ce se to pokazati i na rezultatima vidjet cemo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 09 okt 2015, 17:53

kinosvra jesi siguran da taj kondicioni vadi dušu iz manekena ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 09 okt 2015, 17:54

Sta je bilo sa Stepanovom :rol:

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 09 okt 2015, 18:00

kinosvra je napisao/la: Jesic je dobio odrijesene ruke sto se tice igrackog kadra, i u Citluk su otputovali svi igraci osim Stepanova i Ostrakovica, i koliko imam informaciju ovaj novi kondicioni Stamatovic ih ubija kondicijom.
I vecina igraca tvrdi da u zivotu nije radila sa boljim trenerima pocevsi od Jesica, Tekijaskog i Stamatovica.
E sad da li ce se to pokazati i na rezultatima vidjet cemo.
Za ovaj dio veliki palac gore :thumbup:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 okt 2015, 18:22

Neznam, koji **** se prepirete i diskutujete situaciju o Stepu pa nije on HASE. Uprava ga dovele kaznila suspendovala, sta mi imamo sa tim.

Mi neznamo il bi kakili il piskili. Hocemo Hitlera na klupu Hitler doso ubio dva igraca, natjero klan da sere ugace kad on prica, da gledaju u zemlju i rade sta on kaze. Posto znaju da ih ceka covjek na snajperu. Sad dalice bit obarac potegnut prije zimske pauze ili u toku ovi 7 kola to cemo vidjet.

Sta je sa Enverom?

Btw: treba se pocet pricat sa Delacom (celzijem) hocel on kod nas ostat, ili ne. Ako nece treba dovest 2 golmana vec na zimskom prelaznom roku.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 09 okt 2015, 18:33

Pitar6785 je napisao/la:
Btw: treba se pocet pricat sa Delacom (celzijem) hocel on kod nas ostat, ili ne.
Nisu valjda tol'ko ludi da opet naprave istu grešku i da čekaju. Vrijeme je novac. Što prije trebaju da intervenišu i da se zna na čemu smo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 okt 2015, 18:36

Derdiyok je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:
Btw: treba se pocet pricat sa Delacom (celzijem) hocel on kod nas ostat, ili ne.
Nisu valjda tol'ko ludi da opet naprave istu grešku i da čekaju. Vrijeme je novac. Što prije trebaju da intervenišu i da se zna na čemu smo.
Doveli su Ameliu neki dan a imaju Courtoisa,Begovica i jos nekog mladog..treba to iskoristiti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 09 okt 2015, 18:43

Svakako mu je pozajmica do kraja Europe. Nije ko prošli put, tako da branit će u Europi. Svakako moraju još jednog golmana dovesti i sa i bez Delača.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Duff

Post Postao/la Duff » 09 okt 2015, 18:44

Dolaze li Horde sutra
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 okt 2015, 18:45

Duff je napisao/la:Dolaze li Horde sutra
To pitas da znas treba li ceku praviti?

Duff

Post Postao/la Duff » 09 okt 2015, 18:49

MortemHz je napisao/la:
Duff je napisao/la:Dolaze li Horde sutra
To pitas da znas treba li ceku praviti?
Da sam u tome vjeruj ne bi se po forumu raspitvao, nego pitam bezze zanima me..smijesno mi je da neke grupe tu kod nas ne prate prijateljske tekme

Isto ko sto ste vi nas tamo za jajce pitali, pa nigdje ceke :D

Edit: sorry vjerovatno je trebalo u opce disk.
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 okt 2015, 18:55

Bez obzira sto je na posudbi do kraja evrope, mislim da treba dovest golmana mozda i dva da nesto nauce od Delaca. Posto cisto sumnjam da ce on ostat u Fk Sarajevu u slucaju da bude dzaba ili neke male pare. Posto posteno receno klubovi kao Nk Mamic samo vrebaju majstore kao sto je Delac, spremni su im dat platu glava boli ako su jos free.

Kako brani golman u Kadetima jel bolji od Plakala i Bandovica?

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 09 okt 2015, 18:57

Kad se vec Step bezveze plaća treba ga gurnuti u akademiju nek ona djeca nauče nesta od njega,jer on moze njih naučiti više i napadače i golmane nego pola trenera,da ne kažem štoperima sta moze objasniti
Sabrine mi moje!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 09 okt 2015, 19:18

Ma ja, sada je najbolje svaliti sve na leđa Stepanova. Bitno je da je klan dobio još jednu šansu, ali nisu oni glupi. Obzirom da se svakih pola godine smjenjuju treneri, oni se pritaje i uhinje samo da bi dobili povjerenje kod novog šefa. Šta sad ja trebam slijepo vjerovati da je odluka uprave ispravna? Ne, ja nisam ovca za šišanje. Moje mišljenje o pojedinim igracima ne može promijeniti titule, niti tamo neki insajderi. Taman da narednih 5 godina osvoje titulu i dalje cemo biti neozbiljan klub, baš zbog ovakvih stvari. Smješno mi je kada vidim kako su neki kao iznenađeni situacijom, to je sve zato što su im nakon titule zaboravili sve. Ja podržavam ovu upravo, Stepanov, klan i ostali nisu toliko bitni, jer ce proci kao i svi. Krivo mi je zato što su subjektivni prema nekim igracima, bar se meni tako cini. U ovom Sarajevu bi i ja igrao samo da mi je menađer Tiric, to je cinjenica. Ova uprava nema muda i to im je jedina mana. Na kraju krajeva nije ni to bitno, jer sam siguran da oni žele samo najbolje klubu. I dalje imaju moju poršku, ali ne za ovu smijuriju i pokazivanje zuba na Stepanovu, dok im se Berberovic smije u facu. Ne samo njima, nego i onim 3 milje budala, koji su tu po suncu, kiši i snijegu. Imali su oni dosta vremena da se kutarišu ološa, ali ceka se neki novi Stepanov, jer klan je nedodirljiv! Bitno je da Stepanov ide po Koloseumu u obilježju, a to što Berberovic ''spava'' u tom istom Koloseumu, to valjda nije bitno.
Das Ist Walter

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 okt 2015, 19:18

Sutra probati neke nove zamisli Ješića. Definitivno bi bilo dobro probati tog malog Kadušića na beku umjesto Puzigaće.
Ne javlja nam @wwwfcsarajevoba da li će biti snimak na Bordo TV!

P.S.
Bratu @jokeru sretan rođendan, sve najbolje brate :salut: :salut:

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 09 okt 2015, 19:27

@joCker

Sretan rođendan, da si živ i zdrav i da te sreća prati u životu od srca ti želi Alpašinac !

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 09 okt 2015, 19:37

Uredu, forum je platforma opšte diskusije. Mjesto koje je demokratijom konstruisano tako da svi imamo pravo na slobodu govora, mišljenja i izražavanja. Mišljenje koje može biti slično, različito ili približno slično mom razmišljanju. Ja zaista poštujem i uvažavam svako mišljenje ali ne razmišljam po domino sistemu, a čini mi se velika večina foruma upravo tako razmišlja. Pojavi se anonimus sa insajderskom da je Stepanov žrtva cijelog slučaja i sva priča ide u tom pravcu. Svi su krivi samo je Stepanov u pravu. Ja ne bih baš tako olako donosio sud o cijelom slučaju. Činjenice su nepoznate, sve se svodi na ngađanja i subjektivna mišljenja tako da je sve u domenu fikcije. Toliko od mene o ovom slučaju dok se ne iznesu jasne činjenice i dokazi.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 okt 2015, 19:46

miden je napisao/la:Ma ja, sada je najbolje svaliti sve na leđa Stepanova. Bitno je da je klan dobio još jednu šansu, ali nisu oni glupi. Obzirom da se svakih pola godine smjenjuju treneri, oni se pritaje i uhinje samo da bi dobili povjerenje kod novog šefa. Šta sad ja trebam slijepo vjerovati da je odluka uprave ispravna? Ne, ja nisam ovca za šišanje. Moje mišljenje o pojedinim igracima ne može promijeniti titule, niti tamo neki insajderi. Taman da narednih 5 godina osvoje titulu i dalje cemo biti neozbiljan klub, baš zbog ovakvih stvari. Smješno mi je kada vidim kako su neki kao iznenađeni situacijom, to je sve zato što su im nakon titule zaboravili sve. Ja podržavam ovu upravo, Stepanov, klan i ostali nisu toliko bitni, jer ce proci kao i svi. Krivo mi je zato što su subjektivni prema nekim igracima, bar se meni tako cini. U ovom Sarajevu bi i ja igrao samo da mi je menađer Tiric, to je cinjenica. Ova uprava nema muda i to im je jedina mana. Na kraju krajeva nije ni to bitno, jer sam siguran da oni žele samo najbolje klubu. I dalje imaju moju poršku, ali ne za ovu smijuriju i pokazivanje zuba na Stepanovu, dok im se Berberovic smije u facu. Ne samo njima, nego i onim 3 milje budala, koji su tu po suncu, kiši i snijegu. Imali su oni dosta vremena da se kutarišu ološa, ali ceka se neki novi Stepanov, jer klan je nedodirljiv! Bitno je da Stepanov ide po Koloseumu u obilježju, a to što Berberovic ''spava'' u tom istom Koloseumu, to valjda nije bitno.
Potpisujem!

@Joker
Sretan rodjendan razabu, sve najbolje, ziv i zdrav mi bio. :salut: :salut:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 okt 2015, 20:07

Sretan rodjendan Joka,sve najbolje u zivotu jer ti to zasluzujes :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, greenwood, NazorUso, Rule_hz i 30 gostiju.