PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- WestTrebina
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
I da poyebem usrefu zvanom usro taldzija sinovu mamu i zeninu svekrvu
Naravno da moram, vjerovatno ti i goosman ( ****) to koristite. Dokoljenko ( kurcina) i guzmen ( ****) idete jedan uz drugoga. Posjetite malo svoga havera Amara. Nemoj zaboraviti lubrikante, ponijeti.mohikanac12 je napisao/la:Vidi mene, ovom Đipketu pisem "lubrikanti". Sad mora googlat.
Izvini Đipke.
- mohikanac12
- Kontakt:
Vidi zna papak sta su lubrikanti. Gledao veterinara uzivo.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
belosevic28
- Kontakt:
Celavi unaprijedjen pa se qrci po forumu. Nije vise kelner sad je barmen.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
[
Džaba vama sve kad ste vi primitivne seljačine koje se ne znaju ponašati na utakmicama.[/quote]
jel mislis na ovo papak ?
https://sportsport.ba/fudbal/haos-na-gr ... ren/294918
Haos na Grbavici nakon posljednjeg zvižduka: Nezadovoljni navijači Željezničara utrčali na teren[/quote]
Glupane nismo tuđe igrače i trenere napadali kao što vi radite i seljačine iz Tuzle i Mostara.
Džaba vama sve kad ste vi primitivne seljačine koje se ne znaju ponašati na utakmicama.[/quote]
jel mislis na ovo papak ?
Haos na Grbavici nakon posljednjeg zvižduka: Nezadovoljni navijači Željezničara utrčali na teren[/quote]
Glupane nismo tuđe igrače i trenere napadali kao što vi radite i seljačine iz Tuzle i Mostara.
Stani dokoljenko je fakat celavi Amarov kmet na onom klipu gdje sampanjac otvara, ako se ne varam?belosevic28 je napisao/la:Celavi unaprijedjen pa se qrci po forumu. Nije vise kelner sad je barmen.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Jesil i ti udario glavom u željeznu ploču?fks74 je napisao/la: Ako idemo u beskonacnost, 19-1 ili mozda niste ni taj jedan dali. Vise se i ne sjecam.
💩💩
-
belosevic28
- Kontakt:
@antifa, da. Bivsi neandertalko na ovom forumu.
Awawow dupelizac.
Awawow dupelizac.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Vas nacin zivota vas unistava. Robujes kladionici koja ce ti odnijeti kucu, alkoholu koji ce ti odnijeti jetru i robujete kurvama koje ce vam odnijeti oboje. Vi ste uzasan i prljav narod bez vjere a covjek bez vjere je mrtav. Dodji tobe i spasi se vjecne kazne dok jos nije kasno!tikatakaboys je napisao/la:vest je napisao/la:@tikatakagejvlah
Mozes se ti ismijavat ali tuzna je istina da ste sami sahranili svoju na lazima baziranu vjeru jer se danas ne razlikujete od nevjernika. Isto tako ce te jednog dana licno sahranit svoju, isto tako na mitovima i lazima baziranu naciju sahranit. Lazov ostaje lazov!![]()
Help Baznia!
![]()
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- tikatakaboys
- Kontakt:
O kome ti pričaš?vest je napisao/la:Vas nacin zivota vas unistava. Robujes kladionici koja ce ti odnijeti kucu, alkoholu koji ce ti odnijeti jetru i robujete kurvama koje ce vam odnijeti oboje. Vi ste uzasan i prljav narod bez vjere a covjek bez vjere je mrtav. Dodji tobe i spasi se vjecne kazne dok jos nije kasno!tikatakaboys je napisao/la:vest je napisao/la:@tikatakagejvlah
Mozes se ti ismijavat ali tuzna je istina da ste sami sahranili svoju na lazima baziranu vjeru jer se danas ne razlikujete od nevjernika. Isto tako ce te jednog dana licno sahranit svoju, isto tako na mitovima i lazima baziranu naciju sahranit. Lazov ostaje lazov!![]()
Help Baznia!
![]()
Slađe je se osvetiti nego posvetiti!
- mohikanac12
- Kontakt:
Reprezentativni golman. Milion eura. 
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Zar je Dizdarević na milion eura?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
jel mislis na ovo papak ?bojamora je napisao/la:[
Džaba vama sve kad ste vi primitivne seljačine koje se ne znaju ponašati na utakmicama.
Glupane nismo tuđe igrače i trenere napadali kao što vi radite i seljačine iz Tuzle i Mostara.[/quote]
Vidi se da ste pajde sa Ultrasima, od njih pokupili foru kada izgubite na svom stadionu. Ma sta spade kuca Petrovica kada ste se sa njima udruzili.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- MocMahale444
Šok za bordo momke: NK Ljubuški poveo protiv FK 5arajevo
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- mohikanac12
- Kontakt:
Ne brani ćoro? Do mene.HordasOdMalena je napisao/la:Zar je Dizdarević na milion eura?
I ovaj vam je klasa.
Edit. Opasan je Ljubuski, obavezno sudiju povest. Kakvi bijednici.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Dokurko hocel valjat ti sta dresovi? I sto ne das nikome da ista pise protiv selimovica? 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- MocMahale444
- mohikanac12
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Imaju obraza sudiju spominjati nakon što su ukrali bodove Veležu prošli vikend. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MocMahale444
DivEvi se uzlagali.
Velez uz savez i sudije je pokrao nas.
Finito....
Velez uz savez i sudije je pokrao nas.
Finito....
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.