NavojKontra5491 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 16:32Dosli da branimo Bosnu imamo saznanja da se na Grbavici nalazi veliki broj cetnickih dobrovoljaca

NavojKontra5491 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 16:32Dosli da branimo Bosnu imamo saznanja da se na Grbavici nalazi veliki broj cetnickih dobrovoljaca
Nemoj ih provocirat pocet ce pricati o nekim policijskim uniformama i nekim kradjama transova
Znaš kako, razlika je u tome što sada diljem svijeta možeš nositi zastave sa Četničkim obilježijima, majice, pjevati pjesme i niko ti ništa ne može niti smije da kaže dok kada bi nosio nacistička obilježja odmah bi bio uhapšen...vidiš u tome je razlikaVirtu4l je napisao/la: ↑09 maj 2024, 15:00Jesi li nekada vidio da se neko ponosi handžar divizijom? Da ih neko tetovira po sebi, da ih veliča? Naravno da nisi. Samo mi nemoj lijepiti Zukorlićeve egzibicije.
U svakom žitu ima kukolja, samo što se mi našim kukoljem ne ponosimo, to je razlika između vas i nas. Vi veličate te iste zločince, dajete im ulice i trgove.
Najveći paradoks je to što su četnici pobili više Srba nego okupatori, a vi ih veličate i ponosite se njima. Sad ti meni reci je li normalno da veličaš Mihailovića, Đujića ili Đurišića koji su popalili stotine srpskih sela, silovali hiljade srpskih žena i pobili ih.
Kako su smorili. Tačno mi fale Smiljko Šagolj, kodeks, fup, dron i Ramo IsakRubikovaKocka je napisao/la: ↑09 maj 2024, 18:12Valjalo bi koju prozboriti u navijačkom kodeksu, nije dugo ta tema bila aktuelna.
Velik napredak Zenicani, jedva cekam izdanja u PL.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑09 maj 2024, 17:5547. smo taman iza hahara stolac al boli nas i **** zadnjih par godina zivimo ultra zivot kakav pola ovih kompleksiranih forumasa moze samo sanjatHahahahaha je napisao/la: ↑09 maj 2024, 17:40Meni nije jasno kako se Zenicani upetljaju u price o navijackim desavanjima, zadnji put bili bitni prije 20 godina. I dan danas pricaju kako su srusili Ciglane sto im je najozbiljnija akcija. Najbolja ste grupa u 1 ligi federacije ali u cijeloj Bosni mozete se boriti za 6. mjesto sa Fukarama, Skriparima, Alkohol Boysima i ostalima…
Kakav lik poredi nacizam i cetnikebagniadiluca je napisao/la: ↑09 maj 2024, 18:16Znaš kako, razlika je u tome što sada diljem svijeta možeš nositi zastave sa Četničkim obilježijima, majice, pjevati pjesme i niko ti ništa ne može niti smije da kaže dok kada bi nosio nacistička obilježja odmah bi bio uhapšen...vidiš u tome je razlikaVirtu4l je napisao/la: ↑09 maj 2024, 15:00Jesi li nekada vidio da se neko ponosi handžar divizijom? Da ih neko tetovira po sebi, da ih veliča? Naravno da nisi. Samo mi nemoj lijepiti Zukorlićeve egzibicije.
U svakom žitu ima kukolja, samo što se mi našim kukoljem ne ponosimo, to je razlika između vas i nas. Vi veličate te iste zločince, dajete im ulice i trgove.
Najveći paradoks je to što su četnici pobili više Srba nego okupatori, a vi ih veličate i ponosite se njima. Sad ti meni reci je li normalno da veličaš Mihailovića, Đujića ili Đurišića koji su popalili stotine srpskih sela, silovali hiljade srpskih žena i pobili ih.u tim istim Četnicima su bili i muslimani i hrvati, jer je to regularna kraljevska vojska koja se nije tog odrekla, samo vama je to Četnik sinonim za nešto treće i iluzorno je diskutovati o tome....
Četnike su normalizovali i sveli na pllitičku opciju.bagniadiluca je napisao/la: ↑09 maj 2024, 18:16Znaš kako, razlika je u tome što sada diljem svijeta možeš nositi zastave sa Četničkim obilježijima, majice, pjevati pjesme i niko ti ništa ne može niti smije da kaže dok kada bi nosio nacistička obilježja odmah bi bio uhapšen...vidiš u tome je razlikaVirtu4l je napisao/la: ↑09 maj 2024, 15:00Jesi li nekada vidio da se neko ponosi handžar divizijom? Da ih neko tetovira po sebi, da ih veliča? Naravno da nisi. Samo mi nemoj lijepiti Zukorlićeve egzibicije.
Najveći paradoks je to što su četnici pobili više Srba nego okupatori, a vi ih veličate i ponosite se njima. Sad ti meni reci je li normalno da veličaš Mihailovića, Đujića ili Đurišića koji su popalili stotine srpskih sela, silovali hiljade srpskih žena i pobili ih.u tim istim Četnicima su bili i muslimani i hrvati, jer je to regularna kraljevska vojska koja se nije tog odrekla, samo vama je to Četnik sinonim za nešto treće i iluzorno je diskutovati o tome....
mnon46 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 17:44Pa sa kim se druže, očekivano je da ne poštuju svoju vjeru.Hole82 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 17:42TMmanija2012 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 17:40Vidi ovih vehabija iz smrdljive Zenice , mirni budite![]()
Nije lijepo izgovarati tu rijec vehabija. Nemoj to vise raditi. Ljudi koji su u vjeri trebali bi imati postovanje svih drugih, ma koje vjeroispovjesti bili.
Možeš ih nositi jer niko ne svijetu nema pojma ko su ti ljudi. Zaista je smiješno kakve analogije ti pronalaziš.bagniadiluca je napisao/la: ↑09 maj 2024, 18:16Znaš kako, razlika je u tome što sada diljem svijeta možeš nositi zastave sa Četničkim obilježijima, majice, pjevati pjesme i niko ti ništa ne može niti smije da kaže dok kada bi nosio nacistička obilježja odmah bi bio uhapšen...vidiš u tome je razlikau tim istim Četnicima su bili i muslimani i hrvati, jer je to regularna kraljevska vojska koja se nije tog odrekla, samo vama je to Četnik sinonim za nešto treće i iluzorno je diskutovati o tome....
Kralja Petra koji je pobjegao u BritanijuVirtu4l je napisao/la: ↑09 maj 2024, 18:57Možeš ih nositi jer niko ne svijetu nema pojma ko su ti ljudi. Zaista je smiješno kakve analogije ti pronalaziš.bagniadiluca je napisao/la: ↑09 maj 2024, 18:16Znaš kako, razlika je u tome što sada diljem svijeta možeš nositi zastave sa Četničkim obilježijima, majice, pjevati pjesme i niko ti ništa ne može niti smije da kaže dok kada bi nosio nacistička obilježja odmah bi bio uhapšen...vidiš u tome je razlikau tim istim Četnicima su bili i muslimani i hrvati, jer je to regularna kraljevska vojska koja se nije tog odrekla, samo vama je to Četnik sinonim za nešto treće i iluzorno je diskutovati o tome....
Nema tu iluzorno ili ne, zna se ko su bili i šta su bili. Jer kao što rekoh iznad, pobili su više Srba nego okupator, a vama to ne smeta jer su vam isprali mozak.
Čuj regularna kraljeva vojska.Kojeg kralja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.