NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Zvone zasluzeno!!! Cestitke nasem najboljem igracu ove sezone i da se dobro pokaze tamo
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
- Evolve
- Kontakt:
- KingJamesMVP
- Kontakt:
obići će cijeli svijet, Chicago pa JapanEvolve je napisao/la:Tako je, ode nam Zvone u Japan. Bravo!
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Babo Zvone, svaka cast mali, apsolutno zasluzeno, pokazi tamo kako se igra nogomet 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Bravo za Baždarevića i Zvonu potpuno zasluženo.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
http://www.transfermarkt.de/vladimir-gr ... ler/279938
Nije los ovaj mali.
A ugovor istječe.
Doduše omladinac Celika bio.
Morali bi dati neku kintu.
Nije los ovaj mali.
A ugovor istječe.
Doduše omladinac Celika bio.
Morali bi dati neku kintu.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Kaze Ajayi da mu je zelja da ostane u Rijeci... Crnova bi se moralo zadrzat, jer ostanemo li bez oba krila jao nama
Ja bi iz Celika radije pokupio Popovica, ali sad koliko je realno ne znam
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Normala, Rijeka jaci klub, vise love ovo ono. Neznam zivota mi koga ciljat vise. Neznam uopce koga nasi iz kluba gledaju, gdje im je fokus, koje pozicije, sa kojeg trzista.
NK Široki Brijeg
Momak je u nezavidnoj situaciji. Familija mu je uzi krug Robijasa a jedan bliznji cak i vodja (jedan od vodja). Mozda bi mu jedan organizovaniji (od Celika) bh klub dosao kao odskocna daska za ino angazman ali mislim da taj korak nece nikad napraviti i mislim da ima dobvoljno kvalitete da direktno ode iz Celika pa mozda cak Hrvatska ili Slovenija prvo...Al najgore je sto nasi igraci ne igraju zapazenu ulogu i kad odu kod komsija pa im karijera krene prema dole osim mozda Kenana Horica koji igra non stop za Domzale i vec mu je vrijeme za sljedeci korak.Android je napisao/la:Kaze Ajayi da mu je zelja da ostane u Rijeci... Crnova bi se moralo zadrzat, jer ostanemo li bez oba krila jao nama
znači 6.6.2016. kreću pripreme što znači nešto više od 2 tjedna za sklapanje kadra
ko će dočekat i to ali i izvlačenje 20.6.
Ej ljudi bilo bi dobro kada bi netko stavio 7,8 razlicitih avatara, bilo stadiona, igraca, grba. Da svi imamo razlicite. Ja sam jednom od vas klepio. Pardon na tome, jer nisam vjest sto se tice tih stvari. Neznam smanjivati sliku. Ja bi nam napravio da znam. Pa molim nekoga tko je vjest u tome da ubaci ovdje kojega, da ga mozemo iskoristiti, da nemamo iste.
- Josip Corluka, Luka Menalo i Stipo Markovic na spisku Olimpijske reprezentacije BiH
- Ivan Milicevic i Petar Bojo na spisku U-19 reprezentacije BiH
- Ivan Milicevic i Petar Bojo na spisku U-19 reprezentacije BiH
Zadnja izmjena: Android, dana/u 23 maj 2016, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
HRHB
HRHB
PETAR* Bojo
Ispravljeno
Sa posudbe treba vratiti i Colaka, on mora biti zamjena Stipi, Joja vise nije potreban
Sa posudbe treba vratiti i Colaka, on mora biti zamjena Stipi, Joja vise nije potreban
HRHB
HRHB
- MosaSiroki
- Kontakt:
Četverogodišnji madat aktualnom sazivu Skupštine, Upravnog i Nadzornog odbora Nogometnog kluba Široki Brijeg istječe 1. srpnja 2016. godine. Taj nadnevak ujedno je i krajnji rok do kojeg će biti održana Izborna skupština NK Široki Brijeg na kojoj će biti izabrani članovi i vodstvo svih klupskih tijela u novome četverogodišnjem mandatu. Inače, Zlatan Mijo Jelić, aktualni predsjednik Upravnog odbora NK Široki Brijeg, u pet je mandata čelni čovjek kluba.
Biće zanimljivo
Biće zanimljivo
I ja mislim da bi moglo biti zanimljivo, samo da ne bude u negativnom kontekstu, tu prije svega mislim na glavnog našeg sponzora !?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- MosaSiroki
- Kontakt:
Ja se nadam da će bit pozitivno.
Ima li netko mozda nekih informacija u vezi ovoga, hoce li biti promjena u vodstvu kluba, moze odgovor i u pp
HRHB
HRHB
[KVARNERSKA RIVIJERA] Sigurna pobjeda na otvaranju turnira
Mlada momčad Širokog Brijega, nogometaši rođeni poslije 1. siječnja 1999., uz mogućnost nastupa i trojice nogometaša 1998. godište, pobjedom je započela svoj nastup na 64. izdanju Kvarnerske rivijere, jednoga od najpoznatijih i najcjenjenijih turnira za mlađe uzraste u Europi. Danas su izabranici trenera Nike Kovačića u Novom Vinodolskom bili bolji od domaćina Vinodola (3:0) u prvom susretu skupine „B“. Široki Brijeg je u vodstvo doveo Stipo Jurić u 64. minuti, dok je preostala dva pogotka postigao Domagoj Marušić u 67. i 73. minuti.
Preostala dva susreta u skupini „B“ igramo sa zagrebačkim Dinamom i Akademijom Abuja (Nigerija). Sutra u 16.30 sati igramo protiv Abuje, a u srijedu u istom terminu protiv Dinama.
Dvije prvoplasirane momčadi u skupini izborit će plasman u četvrtzavršnicu (Čavle, 26. svibnja, 16.30 ili 18.30 sati) i igrat će protiv dvije najuspješnije momčadi iz skupine A (Rudar Labin, Spezia Calcio, Žilina, Ferencvaroš). Poluzavršnica je na rasporedu 27. svibnja u Kostreni, a utakmica za 3. mjesto i finale u Rijeci 29. svibnja.
Mlada momčad Širokog Brijega, nogometaši rođeni poslije 1. siječnja 1999., uz mogućnost nastupa i trojice nogometaša 1998. godište, pobjedom je započela svoj nastup na 64. izdanju Kvarnerske rivijere, jednoga od najpoznatijih i najcjenjenijih turnira za mlađe uzraste u Europi. Danas su izabranici trenera Nike Kovačića u Novom Vinodolskom bili bolji od domaćina Vinodola (3:0) u prvom susretu skupine „B“. Široki Brijeg je u vodstvo doveo Stipo Jurić u 64. minuti, dok je preostala dva pogotka postigao Domagoj Marušić u 67. i 73. minuti.
Preostala dva susreta u skupini „B“ igramo sa zagrebačkim Dinamom i Akademijom Abuja (Nigerija). Sutra u 16.30 sati igramo protiv Abuje, a u srijedu u istom terminu protiv Dinama.
Dvije prvoplasirane momčadi u skupini izborit će plasman u četvrtzavršnicu (Čavle, 26. svibnja, 16.30 ili 18.30 sati) i igrat će protiv dvije najuspješnije momčadi iz skupine A (Rudar Labin, Spezia Calcio, Žilina, Ferencvaroš). Poluzavršnica je na rasporedu 27. svibnja u Kostreni, a utakmica za 3. mjesto i finale u Rijeci 29. svibnja.
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Arma00, LondonBlues, StriktnoZlo, Venom i 23 gosta.