Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakav ba trokruzni sistem i zrijeb. ...de ne provaljujte se ..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
zrinjevac365
- Kontakt:
Čime je pokazao NS/FS da od njih to ne očekujemo, dokazali su već da ih ne zanima Premijer liga pa tako da me ne bi čudilo. Čisto sumnjam da će se igrat 44 utakmice jer je to previše, a također 22 je premalo, nadam se da će se predstavnici klubova nešto pitat.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Primjetih da su većina ekipa sebi obezbjedile kvalitetne pripreme što nije bio slučaj prije.
Sarajevo, Široki, Zvijezda i Olimpik u Antaliji. Zrinjski i Čelik u Makarskoj kako uprati, Željo i Sloboda u Međumorju, Radnik u Budvi. Ne znam za Borac, Travnik, Vitez, Velež i crnu Mladost.
Napredak u odnosu na prije.
Sarajevo, Široki, Zvijezda i Olimpik u Antaliji. Zrinjski i Čelik u Makarskoj kako uprati, Željo i Sloboda u Međumorju, Radnik u Budvi. Ne znam za Borac, Travnik, Vitez, Velež i crnu Mladost.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 10 feb 2015, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Celik ide na pripreme u Medjugorje a prvobitno je bio planiran Rovinj. Ja mislim da mi nazadujemo sto se tice destinacija ali isto tako imamo nesto bolje uslove kuci od vecine. Znam da je Velez u CG...SiouxLukavac je napisao/la:Primjetih da su većina ekipa sebi obezbjedile kvalitetne pripreme što nije bio slučaj prije.
Sarajevo, Široki, Zvijezda i Olimpik u Antaliji. Zrinjski i Čelik u Makarskoj kako uprati, Željo i Sloboda u Međumorju, Radnil u Budvi. Ne znam za Borac, Travnik, Vitez, Velež i crnu Mladost.
-
zrinjevac365
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Zrinjski je počeo pripreme u Međugorju,pa su otišli u Istru(Umag),a ne u Makarskoj.SiouxLukavac je napisao/la:Primjetih da su većina ekipa sebi obezbjedile kvalitetne pripreme što nije bio slučaj prije.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isti djavo,ko jos prati Zrinjski
hahah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
SiouxLukavac je napisao/la:Primjetih da su većina ekipa sebi obezbjedile kvalitetne pripreme što nije bio slučaj prije.
Vitez je bio 10 dana u Medulinu na jakom turniru,a prije par dana su otputovali jos 10 dana u Međugorje
-
vivaILchelik
- Kontakt:

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
ma odmah od sezone 15/16 prvih 8 ostaje
9 i 10 protiv prvaka federacije i RS
poslije toga spojit federaciju i RS; entitetski fudbal od trece lige
onda sezona 16/17 prvih 8 ostaje
prvak i vicesampion (iz spojene druge lige) upadaju u PLBiH
koja bi to borba bila ebo te EPL djufre mi
evo rezi glavu odmah
sve je ovo samo san
9 i 10 protiv prvaka federacije i RS
poslije toga spojit federaciju i RS; entitetski fudbal od trece lige
onda sezona 16/17 prvih 8 ostaje
prvak i vicesampion (iz spojene druge lige) upadaju u PLBiH
koja bi to borba bila ebo te EPL djufre mi
evo rezi glavu odmah
sve je ovo samo san
Da li svaki klub sljeduje 56000 KM od sponzora Premijer lige BiH BHT-a i ako sljeduje da li se od tog iznosa odbija određeni iznos za kotizaciju,žute i crvene kartone,kazne i slićno?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa od kuda onoliki dugovi? Razumijem da Željo i Sarajevu imaju puno kazni zbog navijača i još nekoliko klubova ali od kuda za manje klubove?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Dugovi poreznoj plus dugovi igračima.Mancini je napisao/la:Pa od kuda onoliki dugovi? Razumijem da Željo i Sarajevu imaju puno kazni zbog navijača i još nekoliko klubova ali od kuda za manje klubove?
Mislio sam na dugove prema savezu.DukeOfWellington je napisao/la:Dugovi poreznoj plus dugovi igračima.Mancini je napisao/la:Pa od kuda onoliki dugovi? Razumijem da Željo i Sarajevu imaju puno kazni zbog navijača i još nekoliko klubova ali od kuda za manje klubove?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pa to nisu neki spektakularno veliki dugovi sudeći po tome kakvi su ukupni dugovi. Barem se meni tako čini.Mancini je napisao/la: Mislio sam na dugove prema savezu.
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Spica ovostampy je napisao/la:Bilo bi lijepo kad bi se ljudi iz Saveza malo potrudili oko lige.
Mogli bi osmisliti i kakav grb koji bi bio na dresovima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Marketing! Da upravu si. Ljudi zar nije i vrijeme za neka unikatna pehara, jedan za kup i jedan za sampiona. ISTI svake godine! Mozda bih to bilo skupo za savez, onda bih predlozio da nakon sto klub osvoji 5 titula sampiona/kupa, automatski dobija pehar u svoje vetrine i zvijezdicu iznad grba, kao znak da je osvoji 5 titula ili vise. U top 5 ligama je 10. A znam da vecina manjih drzava ide sa 5 osvojenih titula po zvijezdicu. Drugo, svaki pobijednik bih se morao ispisati svake sezone na peharima. Znaci dva lijepa i jednostavna pehara. Vjerujem da bih bila cast takvo nesto osvojiti i drzati u klubu. Ovo mi sve nekako jeftino i bezveze izgleda.
Mozeli mi sada neko objasniti ove pehare? Zar se svake sezone mjenjaju ili sta? Nisam siguran. Mogu reci da su svi ruzni a pogotov ovaj Karate pehar.

Ova dva su znaci iz prosle sezone i mnogo su ljepsa od predhodni, ali nista specijalno (po izgledu).

Mozeli mi sada neko objasniti ove pehare? Zar se svake sezone mjenjaju ili sta? Nisam siguran. Mogu reci da su svi ruzni a pogotov ovaj Karate pehar.

Ova dva su znaci iz prosle sezone i mnogo su ljepsa od predhodni, ali nista specijalno (po izgledu).

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ljubojevic u izjavi za blic kaze da su najblizi opciji od 12 timova, dvokruzno pa se dijeli na opstanak i za prvaka.. Po meni najbolja opcija 
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Uh to bi bilo super. Jedino sto bi u ovoj donjoj grupi morala biti prisutna 3-4 interventna voda po utakmici jer bi svako kolo igrali izmedju sebe.Fudbal je napisao/la:Ljubojevic u izjavi za blic kaze da su najblizi opciji od 12 timova, dvokruzno pa se dijeli na opstanak i za prvaka.. Po meni najbolja opcija
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.