Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

BIHfan
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la BIHfan » 16 mar 2011, 23:01

Cestitam na zasluzenoj pobjedi, Mourinho je ipak Mourinho. Covjek ima znanje, a i nije potrebno neko Bogme znanje da nadmudris magarca na klupi Puela.

Samo imam jedno za reci: Nahebem se onom Pepe-u mame, djubre jedno majmunsko. Kako ga nije stid?? Da sam bio na stadionu izletio bi samo da ga djonom u onu astronomsku glavu klepim. Fujjj!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 16 mar 2011, 23:01

Ova odbrana djeluje moćno 8-)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 mar 2011, 23:03

Pepe ima tanke zivce,treba ga malo Mourinho smiriti ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 mar 2011, 23:06

L-Train je napisao/la:Pepe ima tanke zivce,treba ga malo Mourinho smiriti ;)
Ma treba onakav igrač i Ramos je sličan :lol: Imamo strašnu odbranu :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 16 mar 2011, 23:06

Pa ne gubi 3-0 vec vodi 3-0....cuj tanki živci, jao loše amnestije...nije, nego je lik papak neviđeni koji nije odavno dobio batina...onakvo divljacko ponašanje se moglo vidjeti samo u plemenskim zajednicama.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 16 mar 2011, 23:08

[youtube][/youtube]
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 mar 2011, 23:09

Treba njega poslat u pm. Sta se usilio, majmun. Ako hoce da se tuce, hvala Bogu ima sportova i za to.
Onakvi startovi se nisu smjeli tolerisati, ali ipak je bio pritisak na Slovenca koji nema nekog iskustva i autoriteta da pokaze crveni karton Realovima igracima i to na Bernabeu.
Nadam se da UEFA kazniti ovog maloumnika sa 2 utakmice suspenzije, Lisandro i Cissokhu je mogao arkadu raznije samo tako, ali vile su cuvale njih dvojicu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 mar 2011, 23:12

Dobro, Pepe je ludak. To smo zakljucili.
Progovorite neku o utakmici. Zar je to tesko kada Real razbije protivnika? A prvi ste kada Real izgubi. J.ebo vas Pepe, sta ste se navrzli za njega?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 mar 2011, 23:12

LBJ MVP je napisao/la:
Ma treba onakav igrač i Ramos je sličan :lol: Imamo strašnu odbranu :mrgreen:
ma jasta neg imamo,samo da nastavimo ovako i dalje igrati u obrani i bice sve bombona :D

izzo@ ma i kad vodimo i kad gubimo Pepe cesto kuha sa protivnickim igracima,jbg kakav je takav je sto se tice nas navijaca Reala za nas je dobar ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 16 mar 2011, 23:14

izzo je napisao/la: Ti znaš odlicno kako to fercera...iz jedna takve zajednice i dolaziš, zato ti i jest simpaticno divljacko ponašanje tvog majmunolikog ljubimca u dresu Reala.
Pričaš sra*a! Da je Pepe napravio prekršaj, sudija bi se oglasio. Ono je sve normalno. Lik skoči u duel, ko je kriv Lisandru što ne smije u duel. Ono pored out linije, šta hoćeš ondje da se svira? Lik jednostavno izbio loptu. Što se od onog našla glava, nije kriv Pepe. Onako igra štoper ba, nema tu milosti prema protivničkim igračima.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 16 mar 2011, 23:18

Jest puno trebalo da se počnu nebitne prepirke, ljudi prošli smo četvrtfinale nakon 6 godina, nitko sretniji od mene :mrgreen: .. Sad lagano nastaviti vršit pritisak na Barcelonu u ligi, pripremat se za 2 Classica, četvrtfinale i šta bude, bude.. Aktivni smo na 3 fronta, joj što to dobro zvuči nakon dugo vremena :lol:

A što se tiče Pepea, mora se porazgovarat s njim u vezi nekih stvari, da je ono uradio Manchesterovom ili Chelseaevom igraču ne bi se dobro proveo, uz dužno poštovanje Lyonu..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 16 mar 2011, 23:18

Ja ne mogu sebi doci, kakva partija, kakva igra, kakvi golovi. Marcelo, Benz, Ozil i Di Maria su zvijeri, svaka im cast, Xabi nepogresiv, Ramos takodjer, Casillas na nivou...Nakon 6 godina napokon imam volje gledati LP do kraja, hvala igracima, hvala Mourinhu...Mislim da smo jos jednom pokazali da smo najveci klub svijeta sa onim potezom oko Abidala...HALA MADRID!!!
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 16 mar 2011, 23:19

slika
Lyon je dobro prosao, osveta je slatka.

HALA MADRID
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 16 mar 2011, 23:20

izzo je napisao/la:Vidim ja uveliko se onaniše na performanse ljubimca majmunolikog izgleda koji šuta ljude i dok leže.
Inace, veceras sam navijao za prolaz reala, ali ovaj primitivac me tjera na povracanje....ali dobro, vama je dobar- što opet govori više o vama samima nego o njemu...samo nemojte pretjerati sa drkanjem na njegove postere.
boli nas ba ku'rac za koga ces ti navijat. Ako ti je zbog Pepeta, slobodno ti za njih navijaj, isto sto sam ja navijao za Arsenal a i navijacu za narednog Barcinog protivnika.

Utakmica? Sta reci, fantasticno, ne mogu upotrijebiti bolju rijec. Nego, Lloris u karijeri prima tri gola kroz noge, i sva tri od Reala :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 mar 2011, 23:20

[quote="Toxicity"]Jest puno trebalo da se počnu nebitne prepirke, ljudi prošli smo četvrtfinale nakon 6 godina, nitko sretniji od mene :mrgreen: .. Sad lagano nastaviti vršit pritisak na Barcelonu u ligi, pripremat se za 2 Classica, četvrtfinale i šta bude, bude.. Aktivni smo na 3 fronta, joj što to dobro zvuči nakon dugo vremena :lol:

A što se tiče Pepea, mora se porazgovarat s njim u vezi nekih stvari, da je ono uradio Manchesterovom ili Chelseaevom igraču ne bi se dobro proveo, uz dužno poštovanje Lyonu..[/quote]
Ma sretni smo svi,al moram se malo zabavit kad ima levata :lol:
slika
Novi Zidane :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 mar 2011, 23:22

Nail for Real je napisao/la:Dobro, Pepe je ludak. To smo zakljucili.
Progovorite neku o utakmici. Zar je to tesko kada Real razbije protivnika? A prvi ste kada Real izgubi. J.ebo vas Pepe, sta ste se navrzli za njega?
Sta sam sad trebao pisat, kako ste igrali i kako ste pobjedili?
Ja sam vam cestitao i rekao da ste dobro odigrali, ali priznaj da je neko od Lyonovih igraca onako startao na Ronalda da bi dobio crveni i bio bi napadnut od suigraca Rondlda, bilo bi tuce.
Nemoj te se ljutit al Spanci su prava ciganija od naroda(zajedno sa Portugalcima i donekle Italijani), to je samo naviklo na koridu, da se udara, da igra prljavo. Francuzi i Njemci trebaju da budu primjer kako se igra kulturan i fer fudbal.

Lopez napravi takticki faul nad Alonsom, ovaj odma ko konj skace na njeg a Lisandro na kulturan nacin se izvinjava.

Veceras po meni najbolji igraci su bili Ozil i Benzema, a Lyonu jedini prolaznu ocjenu moze dobit Lloris.
FK DELFIN NEUM

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 16 mar 2011, 23:25

izzo je napisao/la: Isfrustriranim pacenicima poput tebe je prece komentarisati moje postove, nego proslaviti ko covjek ovaj istorijski podvig tima za kojeg navijaš....tužno je to vidjeti :(
:lol:

Nego, da napomenem da je Velid Spaho cak 28x spomenuo ime "Miralem Pjanic" za razliku od recimo jednog Di Marije koji je skoro cijelu utakmicu proveo na terenu, njegovo ime izusteno je 18 puta :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 mar 2011, 23:26

slikaslikaslika

Koga briga za trola :?:

Veseli se bona i kontaj koga bi zeljeli u u petak da dobijemo...
pa zar je toliko tesko izignorisati samo jednog,jedinog trola...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 mar 2011, 23:26

Jel ovaj Izo (Mandraks kako već)normalan ikako šta bolan hoćeš ,ti ni sam ne znaš ,ti našo nekom pričati nešta ,a isti si ko i Pepe ako nisi i gori od njega ,on kaže što komentariše njegove postove ,pa što ih ti pišeš koji đavo ;)

Kolko puta vam moram reći ima i bitniji stvari u životu od Reala Madrida ,ali kad odrastete shvatićete ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 mar 2011, 23:28

legenda reala je napisao/la:Jel ovaj Izo (Mandraks kako već)normalan ikako šta bolan hoćeš ,ti ni sam ne znaš ,ti našo nekom pričati nešta ,a isti si ko i Pepe ako nisi i gori od njega ,on kaže što komentariše njegove postove ,pa što ih ti pišeš koji đavo ;)

Kolko puta vam moram reći ima i bitniji stvari u životu od Reala Madrida ,ali kad odrastete shvatićete ;)
Što bi rekli na faceu like :lol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.