FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 feb 2014, 12:25

Vec zna da ce im ga ovaj na derbiju zabit do grla na ubacaj Jamaka... :)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 feb 2014, 12:30

ja sam davno pisao da ce se bogdanovic mozda sasrat pred prepunom grbavicom.momak je dobar to stoji ali ima losih perioda.ja se nadam da ce se dobro uklopiti u vas tim i da ce jos vise napredovati.vidim ovdje ga porede sa kerlom .daje on bogdom kao kerla vi bi bez problema zadrzali vrh.ako se ne varam zvijezdina odbrana je primila podosta golova on je igrao sve utakmice znaci da je posve dobar i nije..sve ce zavisiti od vase igre ako klub bude nizao pobjede on ce se dobro uklopiti. neka je sretno i vama i njemu u gradaccu je bio pravi sportista i pravi covjek.prije dva dana je izabran kao drugi najbolji sportas u 2013 godini u gradaccu.sve najbolje.

a mi cemo sa 20 000 km moci bar za pola mjeseca isplatiti plate igracima :cry: yebote zivot do cega je doslo.to nam je bio najjaci eksponat za prodat i uzmemo 20 000 km .tugo moja
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 05 feb 2014, 12:33

Šiljak: "Željo treba biti prvi i to je jedini cilj"

Kratko i jasno!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 feb 2014, 12:35

ako valja amaru, za mene je onda thiago silva ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 feb 2014, 12:47

EmirTM87 je napisao/la:Šiljak: "Željo treba biti prvi i to je jedini cilj"

Kratko i jasno!
Zaboravio si ovo dodati što je izjavio: "Ne treba potcjenjivati komšije".

Još nije ni zasjeo na stolicu kako treba, a već ga prpa ufatila. A i Šiljak glumi neku kulturu prema komšijama, daj reci otvoreno važno je da budemo ispred Sarajeva, a za ostalo šta nam bog da.
SRETAN BROJ - 1725

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 feb 2014, 12:48

cuj ovog mundira :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 05 feb 2014, 12:51

On je definitivno najbrzi stoper premijer lige!! Samo ima ti svojih gresaka nekih medjutim igrao je u takvoj ekipi gdje nije imao bas najbolju podrsku. Ja ga gledao protiv Sarajeva u Gradaccu frajer je u svakom duelu Komazeca nadskocio , Komazeca bukvalno u dzep stavio tu tekmu. Pretezno ako kiksa , kiksa na malim utakmicama.

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 05 feb 2014, 12:53

fedeltafrotta je napisao/la:ako valja amaru, za mene je onda thiago silva ;)
:!: :!: :!: :!:
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 05 feb 2014, 12:53

pitic je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:Šiljak: "Željo treba biti prvi i to je jedini cilj"

Kratko i jasno!
Zaboravio si ovo dodati što je izjavio: "Ne treba potcjenjivati komšije".

Još nije ni zasjeo na stolicu kako treba, a već ga prpa ufatila. A i Šiljak glumi neku kulturu prema komšijama, daj reci otvoreno važno je da budemo ispred Sarajeva, a za ostalo šta nam bog da.
sta treba Blekića glumiti :lol: :lol: ...

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 05 feb 2014, 12:54

astra1922 je napisao/la:ja sam davno pisao da ce se bogdanovic mozda sasrat pred prepunom grbavicom.momak je dobar to stoji ali ima losih perioda.ja se nadam da ce se dobro uklopiti u vas tim i da ce jos vise napredovati.vidim ovdje ga porede sa kerlom .daje on bogdom kao kerla vi bi bez problema zadrzali vrh.ako se ne varam zvijezdina odbrana je primila podosta golova on je igrao sve utakmice znaci da je posve dobar i nije..sve ce zavisiti od vase igre ako klub bude nizao pobjede on ce se dobro uklopiti. neka je sretno i vama i njemu u gradaccu je bio pravi sportista i pravi covjek.prije dva dana je izabran kao drugi najbolji sportas u 2013 godini u gradaccu.sve najbolje.

a mi cemo sa 20 000 km moci bar za pola mjeseca isplatiti plate igracima :cry: yebote zivot do cega je doslo.to nam je bio najjaci eksponat za prodat i uzmemo 20 000 km .tugo moja
Jbt. astra neko je napisao da je otišao za 2o hiljada i ti odmah povjerovao. Evo ja ću ti reći da je zvijezda dobila 50 hiljada samo ako će ti biti lakše. Ko će ga znati koja je cifra u pitanju, sigurno je da nisu mali novci u pitanju i plus tu idu i naredni transferi ako do njih dođe.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 05 feb 2014, 13:07

http://www.****/sport/nogome ... u-se-plavi
Što se tiče Armina Hodžića, trener Želje naglašava da uskoro očekuje njegov dolazak.

"Hodžić će nam se priključiti i vjerujemo da će to biti što prije. Najbitnije je da je u trenažnom prosecu, doći će spreman i za njega ne trebamo brinuti", optimista je Đurbuzović.
Kad god da se prikljuci sigurno je da ce bit spreman, i nece mu trebat nikakvo dodatno vrijeme ;)

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 05 feb 2014, 13:11

ma raja treba da se malo spusti na zemlju tj. ne ocekivati neke velike transfere ja koliko se sjecam na pocetku ove sezone nije bila titula za cilj (sto ne znaci da cemo se necemo boriti za nju) transfere koje smo trebali naplatiti nismo naplatili u suprotnom ne sumnjam da bi vec sad imali dva, tri extra pojacanja, medjutim kako to nije slucaj rijesili se igraca koji su imali visoke plate uveli mladje al ipak na kraju prvi u ligi, ako momci na kraju izbore prvo extra ako ne jbga idemo slijedece opet na vrh, ono sto je najbitnije treba im dati podrsku a pored svih minusa opet konkurisemo za duplu krunu, iskreno se nadam da ce u ovih pet kola grbavica biti puna da bar malo i mi damo doprinos klubu ako nista strucni stab je zasluzio kredit kod nas jer su nas u ove 4 godine toliko puta obradovali...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 feb 2014, 13:47

Podrška je najbitnija, ako ona izostane protiv Zrinjskog, Sirokog, Celika, kiks je lako moguc... Sad smo Želji najpotrebniji!!!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 05 feb 2014, 13:53

Nije se rodio ko je nama ugodio...
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 05 feb 2014, 14:10

astra1922 je napisao/la:ja sam davno pisao da ce se bogdanovic mozda sasrat pred prepunom grbavicom.momak je dobar to stoji ali ima losih perioda.ja se nadam da ce se dobro uklopiti u vas tim i da ce jos vise napredovati.vidim ovdje ga porede sa kerlom .daje on bogdom kao kerla vi bi bez problema zadrzali vrh.ako se ne varam zvijezdina odbrana je primila podosta golova on je igrao sve utakmice znaci da je posve dobar i nije..sve ce zavisiti od vase igre ako klub bude nizao pobjede on ce se dobro uklopiti. neka je sretno i vama i njemu u gradaccu je bio pravi sportista i pravi covjek.prije dva dana je izabran kao drugi najbolji sportas u 2013 godini u gradaccu.sve najbolje.

Ne možeš po tome gledati, kakav će biti u Želji. Željo ima jači kolektiv od Zvijezdi i dobrom igraču se lakše uklopiti, a isto tako lakše mu je pokazati koliko valja. Ja kad pogledam vaš ostatak odbrane, nije ni mogao bolje uraditi. Opet treba sačekati par treninga, utakmica, pa da vidimo kakav je momak.

Ove rečenice tipa dobar je sigurno Amar ga doveo, pa nije Amar nostradamus. Amar ne dovodi igrače koliko su dobri, nego da nisu loši, a da nisu skupi...
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 feb 2014, 14:43

[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 05 feb 2014, 14:44

Baja_Zvjerka je napisao/la:Podrška je najbitnija, ako ona izostane protiv Zrinjskog, Sirokog, Celika, kiks je lako moguc... Sad smo Želji najpotrebniji!!!

Ovo bi mogao biti kljucni faktor za titulu

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 05 feb 2014, 15:01

Pogledah ovaj video i jednu stvar sam zapazio koja mu nije dobra. Znam da sa ne video stavlja samo ono najbolje. Momak je visok, ima dobru skok igru, korektno postavljanje i iz priloženog jednostavna rješenja, što je najbitnije. Za stopera ta jednostavnost je ključ uspjeha.

Jedina stvar koja mi se ne sviđa kod ovog igrača je spor prvi korak kada se nađe licem jedan na jedan. Obično ga tada ljudi prođu jer ima spor prvi korak i onda to mora ispravljati klizećim startom.

Sve u svemu nadam se da će izrasti u odličnog stopera, jer je u najboljim igračkim godinama (23-24). Dovoljno je iskusan, a istovremeno i mlad da može mnogo toga naučiti i greške ispraviti. Dobro bi bilo kada bi potpisao na jedno 4 godine.

Jasmine sretno!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 feb 2014, 15:21

avlami97 je napisao/la:Pogledah ovaj video i jednu stvar sam zapazio koja mu nije dobra. Znam da sa ne video stavlja samo ono najbolje. Momak je visok, ima dobru skok igru, korektno postavljanje i iz priloženog jednostavna rješenja, što je najbitnije. Za stopera ta jednostavnost je ključ uspjeha.

Jedina stvar koja mi se ne sviđa kod ovog igrača je spor prvi korak kada se nađe licem jedan na jedan. Obično ga tada ljudi prođu jer ima spor prvi korak i onda to mora ispravljati klizećim startom.

Sve u svemu nadam se da će izrasti u odličnog stopera, jer je u najboljim igračkim godinama (23-24). Dovoljno je iskusan, a istovremeno i mlad da može mnogo toga naučiti i greške ispraviti. Dobro bi bilo kada bi potpisao na jedno 4 godine.

Jasmine sretno!
Ta utakmica na videu mu je bila najbolja u Zvijezdi

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 05 feb 2014, 15:27

"Inače, zbog lakših provreda jučerašnji jutarnji trening propustili su Nermin Jamak, Damir Sadiković, Nermin Zolotić, Riad Bajić, te od ranije povrijeđeni Kerla i Emrah Hasanhodžić."...

Meni ovo više nije nikako jasno, veliki broj povreda pa makar bile i lakše... Mislim da ovo više nije samo puka slučajnost.. ili nam neko sihire opasno baca ili je u pitanju neadekvatan pristup pripremama, baš me brine kako god..

Što se tiče ovog Bogdanovića, nepoznanica nam je svima, dolazi iz relativno slabe ekipe, vidjećemo nakon par utakmica na čemu smo sa njim... Vjerujem Amaru što se tiče dovođenja igrača, ostala priča oko njega je nebitna..
Željezničar za život cijeli !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 23 gosta.