Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Formula 1
Napokon 1-2 da startuju, da vidimo sada prvu krvinu 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Oskar, kakav krug
Mclaren, kakva dominacija danas
Ajmo sutra ovo zavrsiti sa P1 i P2, bez gluposti u prvoj krivini

Mclaren, kakva dominacija danas

Ajmo sutra ovo zavrsiti sa P1 i P2, bez gluposti u prvoj krivini

evo Lando napokon prelomio preko jezika da imaju najbolji bolid 
jel to Leclerc nije imao dva seta novih guma pa nije imao drugi pokušaj?

jel to Leclerc nije imao dva seta novih guma pa nije imao drugi pokušaj?
Why are you gae?
Interesantno, 150 hiljaditih sporije vrijeme od polea 2024 g.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U Q2 su nepotrebno potrošili jedan set guma pa čak i kad je bio u out lapu vidjelo se da nema šanse da ispadne i mogao je u box ali nije već ide na krug i onda tek ide u box.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Max ko popiisan nakon kvalifikacija. Ova danas je bila potvrda da nema nikakve sanse ove sezone i da su i nakon promjene pravila Mclareni neprikosnoveni.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Inshallah sutra dva Meklarena kao Mercedesi 2016

MANIJACI JUG 1987
- BosniaBoston
- Kontakt:
Evanderu su čas mclareni neprikosnoveni, čas red bull najbrži na pola staza
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jucer pise da red bull ima problem s krivinama i da ovdje toga nema i da su boljiBosniaBoston je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:39Evanderu su čas mclareni neprikosnoveni, čas red bull najbrži na pola staza

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Malo ljubomora radi? Mirni Maxovci danas nesto (a Feraristi jos mirniji)
Ovi sto pogledaju svaku trecu utrku i svaku petu sezonu isprate, su mi najjaci. U ovaj sport se razumiju ko Mara u kriv k....

Ovi sto pogledaju svaku trecu utrku i svaku petu sezonu isprate, su mi najjaci. U ovaj sport se razumiju ko Mara u kriv k....
Ni slucajno da si vise ikad napisao predikciju bilo cega, da si unaprijed izrazio misljenjen o necemu i napisao bilo kakvu analizu i slicno.Pantelija je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:42Jucer pise da red bull ima problem s krivinama i da ovdje toga nema i da su boljiBosniaBoston je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:39Evanderu su čas mclareni neprikosnoveni, čas red bull najbrži na pola staza![]()
Nadam se da znas sta znaci predikcija

Kako volim pametnjakovice koji o zivotu blage veze nemaju, pa na forumima pokusavaju "pamet" prosipati

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 31 maj 2025, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
Nego, o cemu ce sad Horner pricati?
Bila prica, varaju sa vodom u gumama, pa varaju sa savitljivim krilima? Sta sad moj Horneru.
Bila prica, varaju sa vodom u gumama, pa varaju sa savitljivim krilima? Sta sad moj Horneru.

Sutra bi start mogao biti jako zanimljiv. Dosta dug pravac je od starta do prve krivine. Sjetimo se da je prosle godine Russel dosao sa P4 na P1 uz zavjetrinu. Drugi red ovdje niti malo nije los.
-
- Kontakt:
Ne obracaj paznju na njega. Poseban slucaj retardacije.Pantelija je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:42Jucer pise da red bull ima problem s krivinama i da ovdje toga nema i da su boljiBosniaBoston je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:39Evanderu su čas mclareni neprikosnoveni, čas red bull najbrži na pola staza![]()

Pantelija je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:42Jucer pise da red bull ima problem s krivinama i da ovdje toga nema i da su boljiBosniaBoston je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:39Evanderu su čas mclareni neprikosnoveni, čas red bull najbrži na pola staza![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Goretzka, muz materi bio.TommyHilfiger je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:18Ne obracaj paznju na njega. Poseban slucaj retardacije.Pantelija je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:42Jucer pise da red bull ima problem s krivinama i da ovdje toga nema i da su boljiBosniaBoston je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:39Evanderu su čas mclareni neprikosnoveni, čas red bull najbrži na pola staza![]()
![]()
Utihnu forum. Navijaci Ferarija, koji se kasnije redovno prebace za Maxa da navijaju, izgubise sve argumente i nadanja.
- superFrankie
- Kontakt:
Ma Evander je najjaci, mene napadao da sam Goretzka jer sam iznio cinjenicu, sad se sam sa sobom ne moze dogovoriti oko vecine stvari 
I tu smo navijaci Ferrarija, samo se nemamo bas cemu puno radovati

-
- Kontakt:
Nema dana da lik ne spomene Goretzku, kakav bolesnik.superFrankie je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:36Ma Evander je najjaci, mene napadao da sam Goretzka jer sam iznio cinjenicu, sad se sam sa sobom ne moze dogovoriti oko vecine stvari

Nego prekidamo "znalca", vidis da se covjek sam sa sobom poceo dopisivati.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.