NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Poraz od Abuje 0-2, sutra protiv Dinama
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Mislim da protiv Mostara igrate pripremnu...
Sta je ovo i forumasi otisli na odmor s igracima [emoji3]
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Nemamo sta pametno napisatCarles je napisao/la:Sta je ovo i forumasi otisli na odmor s igracima [emoji3]

Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

Menalo, Corluka i Markovic u prvom sastavu Olimpijske reprezentacije danas

Iskrene cestitke nasem Sirokobrijezaninu Anti Coricu

HRHB
HRHB
Elektroprivreda HZ HB sponzor NK Široki Brijeg

Ugovor o sponzoriranju NK Široki Brijeg na razdoblje od godinu dana u iznosu od 200.000 KM potpisali su u srijedu u upravnoj zgradi JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar generalni direktor Marinko Gilja i direktor NK Široki Brijeg Josip Bevanda.
Današnje potpisivanje ugovora važno je za obje strane potpisnice.
”Članovima Nogometnog kluba Široki Brijeg dan je poticaj, što on potvrđuje svojim sportskim rezultatima i edukacijskim djelovanjem na mlade, i time poticaje ove vrste nedvojbeno i ubuduće zaslužuje”, objavila je Elektroprivreda.

Ugovor o sponzoriranju NK Široki Brijeg na razdoblje od godinu dana u iznosu od 200.000 KM potpisali su u srijedu u upravnoj zgradi JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar generalni direktor Marinko Gilja i direktor NK Široki Brijeg Josip Bevanda.
Današnje potpisivanje ugovora važno je za obje strane potpisnice.
”Članovima Nogometnog kluba Široki Brijeg dan je poticaj, što on potvrđuje svojim sportskim rezultatima i edukacijskim djelovanjem na mlade, i time poticaje ove vrste nedvojbeno i ubuduće zaslužuje”, objavila je Elektroprivreda.

HRHB
HRHB
Odlično, bravo Gilja !!!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- primasquadra
- Kontakt:
šta ćemo sad sa onim piskaranjem dnevno.ba i vas sa foruma nakon ovog ugovora sa elektroprivredom ?
Ti smatraš dnevno.ba pouzdano !? U čemu je problem da Elektro sponzorira Široki ?! Pa jel ga i do sada sponzorirao, ja mislim svake godine.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- Evolve
- Kontakt:
Ja sam odmah al odmah prvi post napisao da je to samo pompa,i da nevjerujem u to, jbga neki se uhvatili, al dobro.primasquadra je napisao/la:šta ćemo sad sa onim piskaranjem dnevno.ba i vas sa foruma nakon ovog ugovora sa elektroprivredom ?

NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
NIje problem nikakav prijatelju,nego neki glupan baci kost pa bezveze se raspravlja i padaju teske rijeci,a nema potrebe za tim .jozo121 je napisao/la:Ti smatraš dnevno.ba pouzdano !? U čemu je problem da Elektro sponzorira Široki ?! Pa jel ga i do sada sponzorirao, ja mislim svake godine.
Razne price kruzeAndroid je napisao/la:
Sretno Zvone

- Evolve
- Kontakt:
Jel to ode u Zelju?dzabula je napisao/la:Razne price kruzeAndroid je napisao/la:
Sretno Zvone

NK Široki Brijeg
500 000 eura uz postotak od sljedece prodaje 

HRHB
HRHB
Znas da su ova dva kluba u dobrim odnosima.A profitirat mogu i jedni i drugi na najbolji moguci nacin.Android je napisao/la:500 000 eura uz postotak od sljedece prodaje
haahhaahahah ne rise cuj kozulj u zeljidzabula je napisao/la:Znas da su ova dva kluba u dobrim odnosima.A profitirat mogu i jedni i drugi na najbolji moguci nacin.Android je napisao/la:500 000 eura uz postotak od sljedece prodaje

Zvone ako bude isao, ici ce iskljucivo u inozemstvo, ovu ligu je prekucao
HRHB
HRHB
Ma neznam šta uopce raspravljate o nebulozama. U BiH niti jedan klub nemoze Kozulja kupiti, a u Hrvatskoj samo Dinamo, i eventualno Rijeka. Kakvim se glupostima zamarati. To je cinjenica. On ne ide nigdje ispod pola milijuna eura minimalno. Ispod toga nasa uprava nece ni pomisliti da da zeleno svjetlo za transfer. Zeljo moze iz Sirokog dovesti igraca jedino ako pogrijesimo i rjesimo se olako nekoga, bez odstetnog zahtjeva-citaj Josip Kvesic, Varea.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Je li mozda netko gledao BiH, kakav je bio Zvone?
HRHB
HRHB