Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Centre forward
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Centre forward » 15 feb 2011, 18:26

Hajd'mo onako realno kako igra Džekson, ko gleda tekmu ?.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

twingi
Kontakt:

Post Postao/la twingi » 15 feb 2011, 18:26

Ovo je nevidjeni bezobrazluk!!! Silva ceka Teveza da mu pruzi pas, Dzeko sam na ivici sesnaesterca!!!
Naglabam...

Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 feb 2011, 18:33

A šta je bilo prije par minuta kada Džeko ne da Kolarovu da centrira(uzeo mu loptu s noge)?! Činjenica je da su Tevez i Silva pronašli zajednički jezik, al' nije ni Džeko bezgrešan. Evo, sada je i on skin'o loptu Silvi, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Il Capitano
Kontakt:

Post Postao/la Il Capitano » 15 feb 2011, 18:39

Zabit ce ga Edin ;)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 feb 2011, 18:47

Timska igra im je nula !!! Edin solidan ali vidi se da malo sili , zbog toga par gresaka nepotrebnih.
Silva mu zasmeta da postigne siguran go, steta ! Danas Edin dobar pri primanju lopte.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 feb 2011, 18:50

Bezveze igra City-a, pa neki ko da kruha nisu jeli jbt.
Dzeko solidan, nekoliko nepotrebnih greskica, ali dobro kretanje i primanje lopte.
Nadam se da ce biti bolje u 2. pol.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 15 feb 2011, 18:51

Na pocetku je bezveze svirao off za Edina, a bio je u poziciji gdje je superioran nad stoperima, a to jeste ulazio je sa lijeve strane na stopera.

Inace sudija je pravo los, kako se gubi po terenu, tragikomicno.

Sto se tice edinove igre, moglo je bolje, ali trudio se jbg :). Nadam se da ga nece Mancini vaditi, jer je nesto stalno mu prigovarao :(.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 15 feb 2011, 18:52

Ljudi Tevez je pokusao da doda loptu Edinu.

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 15 feb 2011, 18:52

Treba Dzeki dati vise lopti , po mogucnosti na gol liniju. :lol: :lol: :lol: . Malo me sve ovo pocinje nervirati ali opet se nadam da ce da proradi ;)
Željezničar za život cijeli !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 feb 2011, 18:53

Monolog je napisao/la:A šta je bilo prije par minuta kada Džeko ne da Kolarovu da centrira(uzeo mu loptu s noge)?! Činjenica je da su Tevez i Silva pronašli zajednički jezik, al' nije ni Džeko bezgrešan. Evo, sada je i on skin'o loptu Silvi, tako da...
Napokon neko ko prica realno a ne patriotski !

Dzeko nije nista posebno pokazao za sada. Skinuo mu Silva loptu ? Nemojte samo poceti o nekim urotama Silva/Tevez-Dzeko. Pa i Dzeko je smetao u par napada. Imao je ono oklijevanje te "otimanje" lopte Kolarovu. Nista posebno.

Samo me nervira ovaj Vugdalic na OBN. Je*o ga Dzekson vise. Neka kaze normalno DZEKO i to je to.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 feb 2011, 18:54

Tipicno sa Grbavice, udri sa spicom, pa ako udje udje :lol: - Vugdalic

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 feb 2011, 18:54

Goalgetter je napisao/la:Bezveze igra City-a, pa neki ko da kruha nisu jeli jbt.
Dzeko solidan, nekoliko nepotrebnih greskica, ali dobro kretanje i primanje lopte.
Nadam se da ce biti bolje u 2. pol.

ma sad će City zabiti dva gola ,Edin jedan ,

to oni igrali slabo zbog mene ,čekam X/2 prelaz
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 15 feb 2011, 18:54

Ovaj City je kao raspušteno stado ovaca, svi nešto trčkaraju, "lete" pokušavaju nešto, ali nemaju nikakve igre. Odgledao sam sve tekme od kako je Džeko došo, sa Džekom ili bez njega igraju za jedan veliku ****. Ja ne znam kako su uspjeli doći do 3. pozicije u Premjeršipu. Stvarno katastrofa, da jedan Italijanski trener gaji takav fudbal, sa nekim kombinacijama i kratkim pasovima kroz sredinu. Pa takav se fudbal igra samo u Španiji. Italijanski trener + Engleska Premier liga bi trebala biti dobitna kombinacija, ali stvarno, ne znam koji **** mjenja stil igre, koji je gajio u Italiji, pa mu je Ibrahimović u Interu dobijao duge lopte i davao 20+ golova po sezoni. Evo istva stvar je sa Ančelotijem, od kako je došo u Čelzi, na početku su igrali fenomenalno a sada su pali. Isto je i sa Cityem i Manciniem.
City je na početku dobro igrao, a sada stvarno ne znam šta im je bilo.

Jedini dobar pas za Džeku je bio od strane Silve u 44 minuti. E tako na njega trebaju igrat.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 feb 2011, 18:59

Generalno svi sile loptu ne jedan neko 3,4 viska dodira s loptom po svakom igracu. Edin meni ovdje izgleda najskolovaniji i jedini timski igrac. Samo ga trenutno limitira fizika. Tevez mu je napokon poslije 1000 minuta igre :D :D pokusao uputiti jedan iskren i prvovremen pas.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 15 feb 2011, 18:59

City je karinaa od ekipe. Toliki milioni skrseni a ne znaju dva pasa odigrati.
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 15 feb 2011, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 feb 2011, 19:00

Ono sto mene brine je sto mi na momente djeluje traljavo. Imao je do sada u utakmicama City-ja makar deset suteva koji su odletili po 5-6 metara od gola. To je zaista nesto sto nisam kod njega prije vidjao i moram reci da me malo brine.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 15 feb 2011, 19:00

Golman Džeko je dodao loptu do libera Edina koji je proslijeđuje ka centralnom veznom Dijamantu koji salje diagonalu prema desnom krilu džeksonu koji vara svog pratioca,ubacuje u šesnesterac i goooooooooolllllllllllll .Ed je zabio

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 15 feb 2011, 19:01

kimbo je napisao/la:Generalno svi sile loptu ne jedan neko 3,4 viska dodira s loptom po svakom igracu. Edin meni ovdje izgleda najskolovaniji i jedini timski igrac. Samo ga trenutno limitira fizika. Tevez mu je napokon poslije 1000 minuta igre :D :D pokusao uputiti jedan iskren i prvovremen pas.
Ko ti je HACK profil :o :o :o.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 15 feb 2011, 19:03

kimbo je napisao/la:Timska igra im je nula !!!
Ma najvažnije je ovo, igraju ko kad se raja skupi na terminu :roll:
Lako je navijačima BvB zamjeriti nešto Lucasu ili Lewandovskom kad im vezni red pripremi 4-5 prilika svaku utakmicu i oni promaše. Onda možeš reći da loše igraju, ali kako zamjeriti Džeki kad do prilike može doći samo nizom slučajnosti..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 15 feb 2011, 19:03

City lose igra,a samim tim ni Dzeke nigdje nema..pada na guzicu,ni jedan pas nije mu tacan bio..takva je citava ekipa..budite realni ljudi..dosta smo ga falili,kad ne ide,bar recite a nemojte govorit dobar je..lazete sami sebe..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.