Sheyi je napisao/la:Jao Backspaceovci![]()
Hajde što sam ja tipovao gostujuće parove, ali što ste me vi pratili![]()
![]()
Primijeti se neiskustvo igranja prve lige.
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Sheyi je napisao/la:Jao Backspaceovci![]()
![]()
Nervoza neka me uhvatilaMarsal je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Jao Backspaceovci![]()
![]()
![]()
Nosim vas na dušiNerminovic je napisao/la:Nervoza neka me uhvatilaMarsal je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Jao Backspaceovci![]()
![]()
![]()
Primijeti se neiskustvo igranja prve lige.svakako je bolje da vas pratim nego sam sebe, ne sjecam se kad sam prosli put zabio
Idemooooo momci
Sto je najgore kad se svi saberemo nismo kako treba 2 para pogodiliMarsal je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Jao Backspaceovci![]()
![]()
![]()
NeKawhi je napisao/la:Upisuju li se golovi zabijeni u službenoj pobjedi u all time i sezonsku listu?

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,Bas Delfini nemaju srece pa da igramo sa ovim sto nisu tipovali prva dva kola tako jedino mozemo osvojiti bodovearelinho je napisao/la:Pošto mečevi kvalifikacije počinju u nedelju, a ne u subotu ovo kolo počinje tako od nedelje od 12:00. To je zadnji rok za postavljanje prognoza.
Dvije kompletne ekipe imaju crvene kartone, ali to ne znači da njihovi protivnici ne moraju tipovati. Bez obzira što su te ekipe već upisale 3 boda moraju tipovati da bi to potvrdili i ne bi igrači dobili žute kartone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.