Ako ne padne kisa ne mozes ni pokisnuti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako ne padne kisa ne mozes ni pokisnuti
Mi ne možemo nikad. Dok ostali to lagano iskoriste mi nikad ne možemo. Uvijek nam "malo fali".
Pa baš protiv borca smo gubili 0-1 na koševu i nakon crvenog izjednačili. Nismo dobili al ybg, zabilo seLavcina je napisao/la: ↑17 apr 2024, 18:44Mi ne možemo nikad. Dok ostali to lagano iskoriste mi nikad ne možemo. Uvijek nam "malo fali".
Ja se cak i nesjecam kad smo mi iskoristili igraca vise. Kad ga dobije protivnik posle 60min bude izgovor, pa imali smo samo pola sata igraca vise. Kad ga dobije ko kone u prvom poluvremenu, ha cuj tesko je probiti bunker kad se svi skupe unutra.
U tome slučaju utakmica će biti prekinuta jer je maksimalno moguće dobiti 4 crvena kartona. U slučaju 5. utakmica se prekida i rezultat glasi 0:3Istinasamo123 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 18:57Da je zeljo igrao i sa 6 igraca sumnjam da bi oni bezmudasi napali.
Tolike pare placati za ona izdanja je uspijeh ljudi koji su nam ih uvalili.
Pa ovo ne vi imalo mjesta u 3 timu Zvezde.
Zavrsio bi to onaj sudija iz zenice da se odigra...H8Z7 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 19:01U tome slučaju utakmica će biti prekinuta jer je maksimalno moguće dobiti 4 crvena kartona. U slučaju 5. utakmica se prekida i rezultat glasi 0:3Istinasamo123 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 18:57Da je zeljo igrao i sa 6 igraca sumnjam da bi oni bezmudasi napali.
Pa ovo ne vi imalo mjesta u 3 timu Zvezde.![]()
Naravno da mi niti jednom većem klubu iz regiona ne možemo ni zaprijetiti. Eventualno crnogorski i makedonski, tu smo jači. Ostalo ni blizu nismo. Ko hoće da se zavarava neka se zavarava.Istinasamo123 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 19:08Zavrsio bi to onaj sudija iz zenice da se odigra...H8Z7 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 19:01U tome slučaju utakmica će biti prekinuta jer je maksimalno moguće dobiti 4 crvena kartona. U slučaju 5. utakmica se prekida i rezultat glasi 0:3Istinasamo123 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 18:57Da je zeljo igrao i sa 6 igraca sumnjam da bi oni bezmudasi napali.
Pa ovo ne vi imalo mjesta u 3 timu Zvezde.![]()
Neki dan gledam cukaricki partizan, paklena utakmica, i onda neko prica tu smo negdje, i jedni i drugi bi nam pospremili 5 komada bez ikakve tegobe.
Ona kretanja i postavljanja nasi igraci jos nisu iskusili a ne kakve taktike za kreiranje napada...
Ko god je pogledao nas derbi sa strane shvatio je sto je ovo zadnji supak evrope sto se fudbala tice.
Dosta puta sam ovde procitao, da smo tu sa srpskom ligom.H8Z7 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 19:14Naravno da mi niti jednom većem klubu iz regiona ne možemo ni zaprijetiti. Eventualno crnogorski i makedonski, tu smo jači. Ostalo ni blizu nismo. Ko hoće da se zavarava neka se zavarava.Istinasamo123 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 19:08Zavrsio bi to onaj sudija iz zenice da se odigra...
Neki dan gledam cukaricki partizan, paklena utakmica, i onda neko prica tu smo negdje, i jedni i drugi bi nam pospremili 5 komada bez ikakve tegobe.
Ona kretanja i postavljanja nasi igraci jos nisu iskusili a ne kakve taktike za kreiranje napada...
Ko god je pogledao nas derbi sa strane shvatio je sto je ovo zadnji supak evrope sto se fudbala tice.
Uz malo sreće Zrinjski postigne gol i onda se Sloga otvori i tjt.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 apr 2024, 19:1860. minuta, 2-0, 11 na 11. Jos nije kasno da obrises post![]()
fks74 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 19:47Uz malo sreće Zrinjski postigne gol i onda se Sloga otvori i tjt.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 apr 2024, 19:1860. minuta, 2-0, 11 na 11. Jos nije kasno da obrises post![]()
malibega je napisao/la: ↑17 apr 2024, 14:44NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 apr 2024, 13:51Sta bi ja dao da ovako mogu vidjeti utakmicu, ali ozbiljno. Ti si druze bas pozitivanUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑17 apr 2024, 13:40Druga stvar je da smo umali brdo šansi i oni su imali više sreće nego pameti. Čudo je da nije ušlo nešto od onoga. Time pada u vodu prica da smo imali lošu taktiku i nedovoljno napadali. Treca stvar je da je sudija podlegao pritisku i unistavao nas bas kartonima i prekrsajima a njima sve puštao. Statistika ovo potvrdjuje. Četvrta stvar je da smo se poigravali s njima kao amaterima i da nam nisu zaprijetili niti jednom ozbiljno osim onog prvog šuta pored gola nakon slobodnog.Ja nisam vidio nikakvo poigravanje. Meni su oni sa 8 igraca u polju djelovali organizovanije nego mi. Jedino sto sam vidio je nekarakterna ekipa upitnog kvaliteta sa pogubljenim trenerom, koja nije u stanju da osnovne stvari, znaci abecedu fudbala, realizuje na terenu. Pravo Sarajevo bi ih nakon ona dva crvena razvlacilo kao zvaku, pravilo visak u svakom napadu, redalo sansu za sansom, i bez previse muke strpalo dva lagana gola.
Pričaš njih 8 kao da je nas bilo 108 a ne 9
Seljo imao 3 šuta ukupno, amoah 2x i slobodni selimović
Nisu se vidili na terenu ni kad je bilo 11vs11
To što su oni skloni da uvijek prave heroje od svojih, čak i kad su oni imali igraća više pa se izvukli s 0-2 na 2-2 a mi od svojih uvijek **** to više govori o nama! Pozitive malo nekad!
Rožman nije htio da se kocka i da pošalje sve u napad jer nama ne gori, ako zrinjski prođe, a hoce, imamo 100% evropu
A nije htio da jedna zaluta u izgubimo s igraćem više
Lopta nije htjela u go, sudija nas kidao za sve, i jedva čekao da nam da drugi crveni i izjednači snage!
2 šanse kyremeha
2 šanse mustafića
Šut glavom zadnjw minute
Blokiran šut Buljubašića
I jos xx situacija
Šta serete beze?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.