Napisao si 10 postova o utakmici Sarajeva i Zvijezde 09
Grande Sarajevo

Napisao si 10 postova o utakmici Sarajeva i Zvijezde 09
Zato će ove sezone izjednačiti najbolji plasman ikada - treće mjesto.
Pa kad smo miljenici politike kako vi volite reci
"Rođeni vole reći kako se za Velež ne navija, Velež se jednostavno voli. Upravo ta ljubav koja je spojila preko četiri stotine ljudi na Veležovoj Crvenoj noći dokaz je veličine i važnosti koju stogodišnji Starac zauzima u srcima svih nas na sve četiri strane svijeta. Iz prkosa nastao, sa prefiksom 'radnički' i nazivom gorde planine u svom imenu, slavne ali i krvave prošlosti - Velež je bio i ostao faktor ujedinjenja i vjera u zajedničku budućnost", rekao je Nikšić.
Istakao je da su Rođeni sinoć pod sloganom "Sve nas ista ljubav spaja" okupili na jednom mjestu ljude različitih vjera, nacija, političkih uvjerenja i zanimanja.
"Svi zajedno za mostarski Velež. Za crveni dres sa petokrakom. Za našu prvu ljubav. I nije to zbog čuvenog BMV trija i svih Veležovih legendi, nije ni zbog dvostrukog osvajanja Kupa Maršala Tita, ni radi revolucionarne prošlosti, ljubav prema Veležu je prosto stvar odgoja. I ta ljubav nema veze s mjestom na tabeli, s rezultatima, to je naprosto način života. To dobiješ u nasljeđe kao što si dobio ime i prezime, a onda tako to prenosiš na svoju djecu i unuke", istakao je Nikšić.
Dodao je da se raduje novom crvenom evropskom ljetu Mostaraca i Hercegovaca, na Bilinom polju.
Mislio sam stvarno da ne moze vecu laž izmisliti od one sa travnjakom i napadom iz vazduha gdje su bili nemoćni protiv takvog napada ali sada je i to nadmašio. KeveljCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 maj 2024, 08:54Samo Crvena Zvezda gledanija od Veleza"Danas sam razgovarao s prijateljima sa Arena Sporta, koji su mi rekli da je Velež u njihovom programu drugi najgledaniji u bivšoj Jugoslaviji. I dalje se moramo ozbiljno odnositi prema Veležu. Gradimo dobar i jak Velež. Prošli smo različite periode, ali nikad nismo prestali biti klub koji je voljen”, poručio je između ostalog Kevelj![]()
Do finala dosli ako Bog daVictoriasFikret je napisao/la: ↑11 maj 2024, 11:51Kakav vam je razglas na Bilinom polju?
Ide ova do daske.
Zivite u lazima, covic vas laze svaki dan crkva vas tjera da glasate za njega i vi pricate o lazima.avenija je napisao/la: ↑11 maj 2024, 11:41Mislio sam stvarno da ne moze vecu laž izmisliti od one sa travnjakom i napadom iz vazduha gdje su bili nemoćni protiv takvog napada ali sada je i to nadmašio. KeveljCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 maj 2024, 08:54Samo Crvena Zvezda gledanija od Veleza"Danas sam razgovarao s prijateljima sa Arena Sporta, koji su mi rekli da je Velež u njihovom programu drugi najgledaniji u bivšoj Jugoslaviji. I dalje se moramo ozbiljno odnositi prema Veležu. Gradimo dobar i jak Velež. Prošli smo različite periode, ali nikad nismo prestali biti klub koji je voljen”, poručio je između ostalog Kevelj![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, jurisicduska, perodeformero, Vanja8 i 42 gosta.