E moj hrvat, gdje si ti godine sklepo...bh hrvat je napisao/la: dobro necu vise pisati fc troljavi, neka odsada bude fc gubitnik. nekako su mi prepotentni bili ove godine a moje stare kosti govore da takvo ponasanje ekipa nikada nije zavrsavalo titulama
Neces ga ti buraz na ovom topicu zvati NIKAKO, a pogotovo pogrdno! Ovo je tema za simpatizere Bayerna i za one koji vole ovaj klub iznad svega, a ne za tebe i tebi slicne (kompleksase), da dodju ovdje i da konstantno seru

Dodje na ovu temu bruka ljudi (koji ne navijaju za Bayern), ali za razliku od tebe, iznesu lijepo svoje misljenje, kritike i ost. Ali kod tebe je prvenstveno cilj da podjebavas i provociras.

Vidis Biserko, ako je za tebe Bayern "fc gubitnik". sta ces onda reci za HSV, koji nije osvojio Bundesligu jos od Magathovog igrackog vremena (1983) ili jedna usrana Hertha koja je bila prvak tamo neke 1923

Jedna malo losija sezona ne daje ti za pravo da lupas takve nazive za klub koji je osvojio sve sto se osvojiti moze.
Bilo bi dobro da dodjes sebi ili da nas postedis takvih lakrdijaskih komentara, jer ides mi itekako na zivac...pa da se nebi uzalud svadjali, mogu ti te stare kosti popustiti.