FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 28 apr 2009, 10:04

bh hrvat je napisao/la: dobro necu vise pisati fc troljavi, neka odsada bude fc gubitnik. nekako su mi prepotentni bili ove godine a moje stare kosti govore da takvo ponasanje ekipa nikada nije zavrsavalo titulama
E moj hrvat, gdje si ti godine sklepo...
Neces ga ti buraz na ovom topicu zvati NIKAKO, a pogotovo pogrdno! Ovo je tema za simpatizere Bayerna i za one koji vole ovaj klub iznad svega, a ne za tebe i tebi slicne (kompleksase), da dodju ovdje i da konstantno seru :!:

Dodje na ovu temu bruka ljudi (koji ne navijaju za Bayern), ali za razliku od tebe, iznesu lijepo svoje misljenje, kritike i ost. Ali kod tebe je prvenstveno cilj da podjebavas i provociras. :evil:

Vidis Biserko, ako je za tebe Bayern "fc gubitnik". sta ces onda reci za HSV, koji nije osvojio Bundesligu jos od Magathovog igrackog vremena (1983) ili jedna usrana Hertha koja je bila prvak tamo neke 1923 :o
Jedna malo losija sezona ne daje ti za pravo da lupas takve nazive za klub koji je osvojio sve sto se osvojiti moze.

Bilo bi dobro da dodjes sebi ili da nas postedis takvih lakrdijaskih komentara, jer ides mi itekako na zivac...pa da se nebi uzalud svadjali, mogu ti te stare kosti popustiti. ;) :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 28 apr 2009, 10:58

ovaj otkaz ce nam ponuditi dvije opcije:ili ce se igraci dignuti iz letargije i zbog navodnih klanova protiv klinsmana,ili cemo dozivjeti totalni fijasko,ja ipak mislim da ce biti ovo prvo,a wolfsburg bi trebao zijaniti od hoffenheima jer su kola krenula nizbrdo mada su bili puno bolji,a bayernu su dali pet a nisu sanse napravili,i penal protiv leverkusena,naravno da je nama navijacima bayerna drag wolfsburg ali bayern je ispred svega,po meni trebali bi dovesti effenberga,jer prvu utakmicu kada bi izgubili on ili bi pobio sve redom ili bi uspostavio sistem,a ne mogu da shvatim zasto nam je odbrana losa,demichelis,lucio,vjerovatno zato sto su oba beka previse ofanzivna,i ze roberto takodjer igra letece krilo,timoschuk bi to trebao popravit,jednom davno sam napisao prijedloge za bayern treba im paker,to od scholla i effenberga nisu imali,a brzog spica od zicklera nisu imali,ali kao sto vecina trezveno ovdje razmislja to je bayern i nece se puno promijeniti jos pogotovo ako udju u LS,prodati svajnija i jos malo para dodati i dzeku naprimjer uzeti,a moje licno misljenje je da ce olic harati,jer samo mu treba dodati jednog igraca tipa misimovica,diega i slijedece godine +15 ce na kraju biti za nas,a problem je sto se svi naloze na bayern i zatvore se ne mozes im prici golu, i svi krenu naprijed i kontra i daju ti gol i onda na kraju nista ne mozes..ipak mislim da cemo ove godine opet to uzeti jer imam osjecaj da samo ovi nasi mogu izdrzati psiholski pritisak,hsv - a ce kup uefa unistiti,hertha ne moze kao ni miske i dzeko,opet smo mi najrealnija opcija...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 apr 2009, 17:28

@Neno problem Bajerna i jeste sto puno gledaju kako ce drugi da kiksaju a ne svoju avliju.
Ipak ce biti ona druga opcija. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 28 apr 2009, 18:18

slusajte ljudi stvarno volim Bayern ali mi se place kad vidim politiku kluba nista zivo ne kupuju ako uprava misli da ce sa svojom omladinskom skolom svaka cast lrllu i ottlu uspiti da se suprotstavi englezima i spancima grdno se vara nije potrebno mojenjat trenere nego politiku kluba
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 apr 2009, 19:17

Danas odradjen prvi trening pod palicom Jupp Heynckes-a i pomocnim trenerom Gerlandom.
Kuriozitet je da je Jupp "slucajno" bio za vikend u Minhenu, da je razgovarao sa Ulijem o svemu, samo ne o tome da preuzme trenersku funkciju u Bayernu. Tek po odlasku iz Minhena, Rummenigge mu per SMS poslao molbu da bude trener, sto je ovaj naravno prihvatio.
Jupp je zadnje uspjehe u Njemackoj upravo imao u Bayernu, pocetkom '90-tih, da bi na svim ostalim stanicama dozivio fijasko...Frankfurt, Gladbach, Schalke.
Zapazenije uspjehe je imao u Spaniji, trenirajuci Bilbao, Real i dr.
Los trener, sa zastarjelim nacinom treniranja...sreca pa ostaje samo do kraja sezone.
Jedno je sigurno, da razmazene zvijezde nece bas uzivati ovaj period, dok ih on vodi. Poznato je da je fanatik discipline, da kontrolise sve i svasta (nocni zivot).

Bayern ce tesko naci trenera svjetskog formata, upravo radi troglave azdaje ( he-ru-be ).
Sto je najgore, pominje se kao jedan od mogucih kandidata i Lucien Favre, kojeg KHR simpatise, na drugu stranu Franz bi trenera Hiddink-og kalibra....
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 apr 2009, 22:29

Samo da se ne desi da kojim slučajem osvoje titulu pa da kažu ostaje on za sljedeću sezonu. :mrgreen:

Još jedan dokaz nemoći Bayerna u teškim trenucima, u najvažnijem periodu otpuštaju trenera. Ovo je samo varka jer ako sve dobiju biti će mi smo napravili pravi potez u pravo vrijeme, a ako se obrukaju ko što se brukamo sada onda će biti, mi nismo imali vremena, i za sljedeću sezonu ćemo napraviti sve kako treba.

Nadam se da ovo neće biti još jedna sezone kup uefa i Četvrtak, želim LP pa kako god. Sramota je sve ovo što se dešava zadnjih 5 godina u Bayernu, mislim na Europske utakmice.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 apr 2009, 18:42

Heynckes najavio Podolskog u prvom timu

Do kraja sezone će dužnost trenera minhenskog Bayerna obavljati 63-godišnji Jupp Heynckes koji je na tom mjestu zamijenio Jürgena Klinsmanna.

Kako piše Bild, a ako je vjerovati po jednom od prvih treninga koje je vodio Heynckes, onda će najveća novost u timu bavarskog kluba biti povratak Lukasa Podolskog u prvu momčad.

U srijedu je tako novi trener Bayerna postavio na travnjak jedan nasuprot drugog dva Bayernova tima, a u nominalnoj prvoj su se nalazili: Butt - Lell, Demichelis, Lucio, Lahm - Van Bommel, Altintop, Schweinsteiger, Ze Roberto - Toni, Podolski.

Podolski, 23-godišnji nogometaš, već je duže vrijeme nezadovoljan u Bayernu i mnogo puta se najavljivao njegov odlazak, no sam je očekivao daleko veću klupsku promociju nakon što je vrlo dobro igrao tokom Evropskog prvenstva 2008. godine u Austriji i Švicarskoj (četiri pogotka i dvije asistencije).

No, povratak u Bayern je bio traumatičan jer je Klinsmann imao jako malo povjerenja u njega, te ga je nemilosrdno gurao na klupu za pričuve ili tribine. Heynckes će očito napraviti zaokret po pitanju Podolskog.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 apr 2009, 19:01

Ko zna možda čovjek i proradi sada. Baš me zanima kako će ova Drama da završi, ustvari više je komedija.

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 29 apr 2009, 19:08

Rz88 je napisao/la:Ko zna možda čovjek i proradi sada. Baš me zanima kako će ova Drama da završi, ustvari više je komedija.

xD u njemackoj ligi je svake godine tako,,neizvjesno do samog kraja,,sjecam se sezone kada je stuttgart osvojio titulu a niko se nije nado xD steta sto su slabi u evropskim natjecanjima...liga im je za pet kako bundes tako i "cvajta" kako je neki zovu...za wolfsburg navijam ali skoro pa je sigurno da ce bayern osvojiti pogotovo sada kada su u igri za samo jednim trofejem....
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 29 apr 2009, 23:34

Zašto recimo Bayern za trenera ne bi uzeo Gerda Milera. Legendu njemačkog nogometa. On trenutno trenira B tim Bayerna i kako čujem ima dosta uspjeha. Baš me zanima kako će Bayern izgledati do kraja prvenstva i da li će popraviti svoju igru.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 apr 2009, 23:42

Rummenigge: Wenger je trgovac djecom!

PREDSJEDNIK Bayerna Karl-Heinz Rummenigge optužio je trenera Arsenala Arsena Wengera za "trgovinu djecom".

Francuski stručnjak poznat je po tome što otkriva mlade talente, dovodi ih na Emirates i onda od njih radi velike zvijezde. Mnogo je primjera za to, a najpoznatiji igrači koji su pod Wengerom postali svjetski poznati su Cesc Fabregas, Nicolas Anelka i Patrick Viera.

Rummenigge je kao primjer za svoje tvrdnje naveo Fabregasa koji je sa 15 godina došao u Arsenal, a danas sa 22 godine slovi za jednog od najboljih veznjaka na svijetu.

"Arsene Wenger godinu za godinom dovodi mlade igrače. Moramo se pobrinuti da se to trgovanje djecom zaustavi jer je gotovo riječ o otmici. Fabregas je najbolji primjer za to. Kad je imao 15 godina došao je besplatno samo da bi mogao potpisati ugovor sa 16 godina", rekao je čovjek koji je dva puta proglašavan najboljim igračem Europe.

Nije poznato je li Rummenigge mislio da je Wenger trgovac djecom kad je Bayern vrbovao Francuza. Bilo je to par dana prije nego što je Klinsmann dobio otkaz, a Wenger ih je odbio unatoč izdašnoj ponudi.
:lol: :lol: :lol:
slika

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 apr 2009, 23:44

Gerd Muller je prestar. Nije nikada trenirao neku momčad, mislim profesionalnu, Bayern B su amateri. Nema od toga ništa.

Rummenige ja najgori u upravi Bayerna, nema on veze. Srećom Uli zna svoj posao, da je na Rummenigeu onda bo prolai do bola. Šta njega briga za Wengera, neka on krade djecu, kako ga antipatišem...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 apr 2009, 23:46

Mislim da je Rumija malo zabolila Wengerova odbijenica, pa počeo mahalat novinarima

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 apr 2009, 23:49

A vjeruj mi, čovjek nema veze šta radi. On uvijek nešto pokušaje ali bruka se okolo sa izjavama. Ko je ono da daje takve izjave. Neka ide u penziju, i neka uživa a ne ovako blati ime Bayerna.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 apr 2009, 23:52

Čuj ko je, pa karl hajnc rumenige :mrgreen: , hehe, uvijek se sjetim one epizode TLN-a kad čujem ili pročitam njegovo ime.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 apr 2009, 00:02

Ne znam, ja njega samo po lošem pamtnim. On je taman za klub u kojem može biti sa Mourinhom pa neka tamo izjavljuju svašta. Odbionica koja boli, nažalost pokazao je kako neko može gluposti da izjavljuje. Bayernu u pitanju LP, on se brine tamo o nekim glupostima nego o svome klubu , smiješan je i jadan..KAKO SAM LJUT... :P :oops:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 30 apr 2009, 00:36

erik gerec na kraju sezone napusta olimpik marsej i velika je mogucnos da preuzme bayern,zna jezik i mislim da bi jako dobro dosao bayernu jer covjek ce da bude prvak francuske,,,nadam se da ce mo dobiti jakog trenera da ukomponuje momcad i da samo jaki na svim frontovima,,,VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 apr 2009, 00:49

isakovich je napisao/la:erik gerec na kraju sezone napusta olimpik marsej i velika je mogucnos da preuzme bayern,zna jezik i mislim da bi jako dobro dosao bayernu jer covjek ce da bude prvak francuske,,,nadam se da ce mo dobiti jakog trenera da ukomponuje momcad i da samo jaki na svim frontovima,,,VOLIM BAYERN

Mislim da dovođenje samo Geretsa bez dovođenja skupih i jakih pojačanja,neće mnogo promjeniti stvari na bolje u Bayernu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 apr 2009, 01:00

Da skratim priču, kakav Erik Gerets, nema on veze....Josip Kuže izmislio za njega treniranje. Nije uspio u Gali nije u Marseillu, šta želi u Bayernu. Nama treba trener svjetskog formata a ne neki polovični trener.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 apr 2009, 15:32

Rz88 je napisao/la:Da skratim priču, kakav Erik Gerets, nema on veze....Josip Kuže izmislio za njega treniranje. Nije uspio u Gali nije u Marseillu, šta želi u Bayernu. Nama treba trener svjetskog formata a ne neki polovični trener.
Ne pričaj gluposti.Gerets je došao na klupu Marseja prošle sezone kad je klub bio pri samom dnu tabele i dokraja ih je uspio dovesti do mjesta koje vodi u L.Š.Ove sezone Marsej igra još bolje,prvi su i imaju šansu da konačno uzmu titulu nakon duge vladavine Liona.

Jeli on polovičan trener,nije li,ne znam,ali je strašno glupo reći da nije uspio u Marseju.

A i poređenje sa Kužom ti je... :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.