Kup BiH 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kup BiH 2016/17
kako nije namjesteno ako se vec zna ko osvaja? malo je ovo kontrare 

Re: RE: Re: Kup BiH 2016/17
Manja nego na vas u subotugrbavicka je napisao/la:sarajevo u 18 utakmica na pecari ima 1 pobjedu, hmm... kolika je kvota na njih uopste?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Zna se frende zbog rezultate prve utakmice i atmosfere danas na pecari. Nisam ja rekao da je 100%,boze me sacuvaj. Nogomet je to ipak. Ali opet ja vjerujem u laganu pobjeduSariel je napisao/la:kako nije namjesteno ako se vec zna ko osvaja? malo je ovo kontrare
EKONNP
znaci fina zarada me ocekuje... hvala!Rigoletto je napisao/la:Manja nego na vas u subotugrbavicka je napisao/la:sarajevo u 18 utakmica na pecari ima 1 pobjedu, hmm... kolika je kvota na njih uopste?

45515
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
3.55grbavicka je napisao/la:sarajevo u 18 utakmica na pecari ima 1 pobjedu, hmm... kolika je kvota na njih uopste?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ne zafrkaji, rezultat je aktivan. 1 go ne garantira apsolutno nista.skripar96 je napisao/la:Zna se frende zbog rezultate prve utakmice i atmosfere danas na pecari. Nisam ja rekao da je 100%,boze me sacuvaj. Nogomet je to ipak. Ali opet ja vjerujem u laganu pobjeduSariel je napisao/la:kako nije namjesteno ako se vec zna ko osvaja? malo je ovo kontrare
da ste u prednosti jeste.ali d je gotovo vili neka lagana pobjeda naprotiv.
osim ako ne znate nesto vise od nas?

Re: RE: Re: RE: Re: Kup BiH 2016/17
Znam da Sarajevo nije slavilo na Pecari 15 godina. I u dubini duse znam sa nece ni danas[emoji6]Sariel je napisao/la:ne zafrkaji, rezultat je aktivan. 1 go ne garantira apsolutno nista.skripar96 je napisao/la:Zna se frende zbog rezultate prve utakmice i atmosfere danas na pecari. Nisam ja rekao da je 100%,boze me sacuvaj. Nogomet je to ipak. Ali opet ja vjerujem u laganu pobjeduSariel je napisao/la:kako nije namjesteno ako se vec zna ko osvaja? malo je ovo kontrare
da ste u prednosti jeste.ali d je gotovo vili neka lagana pobjeda naprotiv.
osim ako ne znate nesto vise od nas?
EKONNP
Re: RE: Re: RE: Re: Kup BiH 2016/17
slavilo je 2005. u kupu, interesantnoskripar96 je napisao/la:Znam da Sarajevo nije slavilo na Pecari 15 godina. I u dubini duse znam sa nece ni danas[emoji6]

45515
- Evolve
- Kontakt:
Daleko je ovo od gotovog. Mi imamo za pravo nadat se ukupnoj pobjedi, kojoj smo realno i bliže nego Sarajevo. Al da su oni bez šanse daleko od toga. Da je Čabraja dao onu šansu umjesto preko gola bilo bi 95% na našu stranu. Ovako po meni 60:40.
NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Kup BiH 2016/17
Moras ga ti urec[emoji23]grbavicka je napisao/la:slavilo je 2005. u kupu, interesantnoskripar96 je napisao/la:Znam da Sarajevo nije slavilo na Pecari 15 godina. I u dubini duse znam sa nece ni danas[emoji6]
EKONNP
cisto radi opreza... da znate da nije jos gotovoskripar96 je napisao/la:Moras ga ti urec[emoji23]grbavicka je napisao/la:slavilo je 2005. u kupu, interesantnoskripar96 je napisao/la:Znam da Sarajevo nije slavilo na Pecari 15 godina. I u dubini duse znam sa nece ni danas[emoji6]

45515
Krasno....statistika prvenstvenih duela, a igra se kup....a baš me zanima kako si uspio slučajno ispustiti utakmicu odigranu 11 SVIBNJA 2005 godine...skripar96 je napisao/la:Jos je jadnije kad igras protiv nekog i 75 minuta utakmice vrijedjas protivnicki klub,a za svoj prakticki i ne navijas. Al shvacam komplekseHigh je napisao/la:Jadno je nepoštivanje himne svoje države i gromoglasno likovanje na pogibiju momka.skripar96 je napisao/la: Kako ta drzava prema nama tako i mi prema njoj...znas onu sve se vraca sve se placa(kad se vec volis razbacivati izrekama). Al nije to tema za sportski forum,a tvoj pokusaj provokacije je jadan,al navikli smo mi na to.

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Kup BiH 2016/17
Nisam ja pravio statistiku vec rezultati comGangEvil je napisao/la:Krasno....statistika prvenstvenih duela, a igra se kup....a baš me zanima kako si uspio slučajno ispustiti utakmicu odigranu 11 SVIBNJA 2005 godine...skripar96 je napisao/la:Jos je jadnije kad igras protiv nekog i 75 minuta utakmice vrijedjas protivnicki klub,a za svoj prakticki i ne navijas. Al shvacam komplekseHigh je napisao/la: Jadno je nepoštivanje himne svoje države i gromoglasno likovanje na pogibiju momka.
Eto uspjela mi je promqci jedina pobjeda[emoji4]
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Rane li nam dulju danas preorat ću čitavu žovnicu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
slomiti noge krmetu celavom da ne moze u subotu stajati pored klupegrbavicka je napisao/la:slomite dulji noge, da ne moze loptu da sutne kako treba u subotu...
-
Jezik pregriz'o...treba se maximalno zaštititi najbolji igrač lige...grbavicka je napisao/la:slomite dulji noge, da ne moze loptu da sutne kako treba u subotu...
Sšportski lamse!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Mi smo ga bar osvojili 5x za razliku od vas koji nikad necete...Medikament je napisao/la:šta se sekirate i raspravljate kad se odavno zna da su "divovi" prodali kup. samo opušteno ljudi, nadam se da su u širokom spremni za slavlje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.